gollumek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Jeszcze znalazlem calkiem ladniutkie CF62 oczywiscie rowniez z Siemensa. Czy warte sa tych 160-190PLN za niezle stany wizualne ? mialem ten telefon przez jakis tydzien, gdyby nie to ze soft byl raczej tragiczny, bateria trzymala w porywach 2 dni, to tel nie tak zly, dzownic mozna, smsy pisac tez, kolorowy wyswietklacz jest i mms ;] co do softu - wieszal sie, dosyc czesto przy zamykaniu klapki sie wylaczal, lecz mozliwe ze trafilem na pechowa sztuke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Nie, doczytalem o tym CF62 i faktycznie bubel straszny. Nie chce aby miala z nim problemy. Moze mi pomozecie. Cena do 200pln (klapka, ladna, nie porysowana, kolor, poli, typowo dla kobiety). Co w tych Alcatelach jest takiego zlego ? Mialem OT511 i smigal bez wiekszych problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja tez mialem OT511 i wczesniej OT301... Juz wolalbym SAGEM'a. Jednym slowem francuzkie dziadostwo. Nie trwale i marnej jakosci. Moze takie cos: http://allegro.pl/item117764650__lg_c1100_...przedawcy_.html http://allegro.pl/item118059637_samsung_x4...d_1_zl_bcm.html - 21 godzin, ten telefon kiedys mialem POLECAM! http://allegro.pl/item118175193_samsung_sg...a_sprawdz_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Te Samsungi sa fajne ale ceny wyskocza ponad 200 pln to jest pewnik. Ale poogladam i zakrece sie wokol nich. Generalnie priorytetem przy kupowaniu komoreczki dla dziewczyny bedzie wyglad oraz w miare sensowna predkosc dzialania softu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Wiem cos o tym, bo sam sie borykalem z tym problemem miesiac temu. Mialem tylko inne wymagania: niezawodny, z wymiennymi panelami (jak sie podniszczy to wymiana i wyglada jak nowy), aparat foto (VGA), przyjemny w dzialaniu. Wybor padl na Nokie 6020 i Narzeczona jest bardzo zadowolona. Patrzac na Twoje wymagania to przypilnowalbym tego Samsuna X480. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Wiem, ze wielu ma zastrzezenia co do francuskich telefonow ale wypadaja calkiem przyjemnie cenowo, a z for internetowych zdarzylem zauwazyc, ze raczej stare przyzwyczajenia do tych marek stawiaja je w gorszej sytuacji z telefonami niemieckimi, azjackimi i finskimi. Gdy widze takiego Alcatela E257/259 czy Sagema MYC2-3, ich ceny oraz opinie uzytkownikow to coraz przychylniej na nie patrze. http://allegro.pl/item117398576_sagem_myc2_3.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) No tak... A nie wydaje Ci sie patrzac akurat na tego Sagem'a ze wyglada jak tansza podrobka Samsunga X480? Ten sam wyglad klawiatury, prawie wszystko tak samo wyglada... Ale jak przylozyc jeden do drugiego... To widac golym okiem ktory lepszy i solidniejszy. Ja bym sie jednak bal... Ten Samsung X480 co Ci polecalem >> aukcja konczy sie za godzine. Cena wynosi 202,50zł. PILNUJ! Kolejna ciekawa aukcja >> minuta do konca i 140zł http://allegro.pl/item118053418_motka_v180...echnologia.html Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez mafia35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek564 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Witam mam moliwosc kupna motoroli v3 za 400zł da sie utargowac albo se k700i za 300zł wszystko legalnie papiery telefony w ladnym stanie ale uzywane ktora warto kupic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Witam mam moliwosc kupna motoroli v3 za 400zł da sie utargowac albo se k700i za 300zł wszystko legalnie papiery telefony w ladnym stanie ale uzywane ktora warto kupic ? Zalezy co ci się podoba bo jeśli chodzi o funkcje to maja podobne. Jednak aparat w k700 jest lepszy niż w motce ( natomiast nowsze motki znacznie poprawiły sie w funkcji aparatu ale nie o tym tu mowa :wink: ) Przechodząc do sedna sprawy co nie wybierzesz to i tak bedzie dobrym wyborem. Jeśli interesuje cie moje zdanie to ja bym brał v3 :wink: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Witam mam moliwosc kupna motoroli v3 za 400zł da sie utargowac albo se k700i za 300zł wszystko legalnie papiery telefony w ladnym stanie ale uzywane ktora warto kupic ? Mi się osobiście wydaje, że K700i jest o wiele lepszy i tak samo kultowy jak V3. V3 ma wiele mniej opcji, jedyne co go wyróżnia to stylistyka i duży wyświetlacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Mi się osobiście wydaje, że K700i jest o wiele lepszy i tak samo kultowy jak V3. V3 ma wiele mniej opcji, jedyne co go wyróżnia to stylistyka i duży wyświetlacz. Możesz wyogólnić bo mi się wydaje że jednak nie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Na przykład: brak radia, mniejsza pamieć, słaby aparat cyfrowy. Dla mnie to poważne wady. Ten telefon raczej nie ma bajerów, jest ładny i potrzebny do dzwonienia. Ja niestety takich nie lubię :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 V3 to truchło. Na pięć V3 już trzy były w serwisie, w tym jedna dwa razy. - paprochy wpadające pod wyświetlacz, źle spasowana obudowa - nie działający wyświetlacz - nie działające klawisze - problem z baterią Telefon były używane przez osoby, które wiedzą jak obchodzić się ze sprzętem. Oprócz ładnej stylistyki nie widzę żadnych pozytywów. Najbardziej spaprane jest menu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) Pilnuje tych Samsungow i obadam. A jeszcze zauwazylem Siemensa AX75/A75 (to samo). Za 200PLN mozna miec noweczke na gwarancji 12 miesiecznej. Wiem nie klapka ale ma cos w sobie z wygladu. Za ta kase w Nokii mozna miec tylko 2600, ktora wiadomo jak wyglada. http://allegro.pl/item117047565_nowy_siemens_ax_75.html - juz sie skonczyla ale mnie sie nie spieszy. Na forach chwala za ta cene. Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) Siemensy sobie podaruj, bo IMHo kobieta cie moze nim zabić :wink: Co do V3 no cóż są gusta i guściki :wink: Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Siemensy sobie podaruj, bo IMHo kobieta cie moze nim zabić :wink: Uuu, tego nie poslucham bo mialem w zyciu 3 Siemensy i super sie z nich cieszylem i ciesze. Od C35, poprzez MT50 do S65. Kazdy spelnia moje oczekiwania i zaskakuje mnie swoja funkcjonalnoscia i predkoscia dzialania. Moze jescze nie natrafilem na tandete z tej firmy ale jak narazie zlego slowa powiedziec nie dam. A pytalem o konkretny model bo slyszalem o nim rowniez wiele dobrego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Mam V3 od 3 miesiecy i jestem z niej zadowolony. Jedynie na poczatku, byly problemy z klawiatura (ktora sie nie podswietlala), trwalo to ok 2-3 dni, zresetowalem wszystkie ustawienia i chodzi cacy (oby nie zapeszyc :P) :) Ja telefonu uzywam prawie tylko do dzwonienia. Jak bym chcial miec odtwarzacz mp3 w telefonie to wole kupic oddzielne urzadzenie, tak samo z aparatem czy dyktafonem. BTW. Wczesniej mialem E1, wiec wiem, o co chodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) Uuu, tego nie poslucham bo mialem w zyciu 3 Siemensy i super sie z nich cieszylem i ciesze. Od C35, poprzez MT50 do S65. Kazdy spelnia moje oczekiwania i zaskakuje mnie swoja funkcjonalnoscia i predkoscia dzialania. Moze jescze nie natrafilem na tandete z tej firmy ale jak narazie zlego slowa powiedziec nie dam. A pytalem o konkretny model bo slyszalem o nim rowniez wiele dobrego. Powiem tak miałem tego C35 i po 1,5 roku padł , bateri nie trzymał i w ogóle zawieszał się. Ostatniego siemensa jakiego miałem to była SL65 i w ogóle tragedia. wiem że zależy na jaki model trafisz ale ja już nigdy nic z tej firmy nic nie kupie. :-| EDIT Pomyśl nad Motką mpx200,v360,547,V600 Nokia 6060,6260 Samsung x200 Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Pomyśl nad Motką mpx200,v360,547,V600 Nokia 6060,6260 Samsung x200 Aby te rzeczy miescily sie w cenie max 200pln to musza byc niezle przechodzone. Na prezent za bardzo uzywany sie nie bedzie nadawal. Kurcze, przeszla mi ta okazja z AX75 - widze, ze uzywki po 200 chodza, a koles sprzedal noweczke z 165pln :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Aby te rzeczy miescily sie w cenie max 200pln to musza byc niezle przechodzone. Na prezent za bardzo uzywany sie nie bedzie nadawal. Kurcze, przeszla mi ta okazja z AX75 - widze, ze uzywki po 200 chodza, a koles sprzedal noweczke z 165pln :( Bo tak naprawde do 200zł to nie kupisz dobrego telonu z klapką, polifonia, itd. a w dodatku nowego :wink: minimalna kwota zaczyna sie od 350-400zł :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Tak jak pisalem. Ma byc ladny, kolorowy wysw., polifonia - ma byc kobiecy. Spokojnie znajde za 200PLN, chocby wspomniane wczesniej Alcatele czy Sagemy. Ale jescze sie sklaniam ku malutko uzywanym samsungom bo na pewno lepsze od tych dwoch firm ale trzeba miec farta na allegro bo sie bija o nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Witam Co powiecie o siemensie ax72 ?? Bo planuje go kupić , i chcę troche o nim wiedzieć , jakie ma zalety i wady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Witam Co powiecie o siemensie ax72 ?? Bo planuje go kupić , i chcę troche o nim wiedzieć , jakie ma zalety i wady. Podobno wystarczy wgrac soft z AX75 i jest to wtedy taki sam telefon. Wlasnie sie zastanawiam nad AX75 i z opinii na forum siemensiak dowiedzialem sie, ze fajny fonik do dzwonienia i smsowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Dzięki uprzejmości bucowatego moderatora, wpadłem do tego wątku by zapytać o SE K800i, bo mam okazję zanabyć ale nie wiem czy warto tymbardziej że nie mam okazji pobawić się tym aparatem. W zasadzie interesuje mnie czy działa szybko, czy jest sensowne menu, jak wyglądają sprawy terminarza/budzika, a kwestie medialne raczej są mało istotne. Niniejszym pozdrawiam moderatora, bo dzięki jego logice powstanie jeden wielki wątek w którym g. się znajdzie, albo będzie trudno coś znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 cze, co myslicie o tym do mojego E770 http://www.allegro.pl/item119483289_siliko...i_gatunek_.html czy to zakrywa takze wewnetrzny wyswietlacz i czy wygodnie sie z tym obsluguje telefonem, niechce zadnej akbury do paska, nosze tela na smyczy albo w kieszeni i niehcialbym zeby sie porysowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Dzięki uprzejmości bucowatego moderatora, wpadłem do tego wątku by zapytać o SE K800i, bo mam okazję zanabyć ale nie wiem czy warto tymbardziej że nie mam okazji pobawić się tym aparatem. W zasadzie interesuje mnie czy działa szybko, czy jest sensowne menu, jak wyglądają sprawy terminarza/budzika, a kwestie medialne raczej są mało istotne. Niniejszym pozdrawiam moderatora, bo dzięki jego logice powstanie jeden wielki wątek w którym g. się znajdzie, albo będzie trudno coś znaleźć. Nie pasuje regulamin to wio. K800i to telefon z najwyzszej poleczki. Zasuwa, nic sie nie zacina, kosztuje swoje. Menu w SE to najpiekniejsza rzecz na swiecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 szybkie pytanie moze ktos bedzie wiedzial -> czy z noki 8800 mozna simlocka sciagnac za pomoca calculatora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 @pmp, powstrzymaj się od takich komentarzy, a jeśli nie dajesz sobie z tym rady to użyj PW. Poza tym powinieneś dostać jeszcze ZPP, ponieważ już 3 raz w Twoich ostrzeżeniach znajduje się "powielanie wątków". Zasady są takie, a nie inne i nie zmienimy ich dla kilku "poszkodowanych" osób. Co do samego telefonu, to IMO już nie jest taki ładny jak poprzednik, ponadto jeśli zamierzasz kupować sam telefon, to zdecydowanie za drogi. Chociaż aparat 3,2MPx oraz funkcjonalność znana z poprzednich modeli kusi. Jednak za takie pieniądze szukałbym już jakiegoś palmtopa z modułem GSM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Dzięki za opinię, dziś na sucho pomacałem w kiosku z telefonami, i jest nawet wygodny dla osób z dużymi dłońmi, co mnie cieszy. narcyz: bez urazy. poprostu mam inne zdanie co do logiki zakładania wątków, wyniesione z innych działów naszego forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Witam, warto doplacac 250zl do N70 majac 6630 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...