KaZi Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 PEWNIE! wiecej niz minute bym sie nie zastanawial :S 6630 zacznie zaniedlugo tanieć szybko wg mnie a N70 to nowy telefon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Hmm, jeśli uważasz że potrzebujesz aparatu 2MPx (z lampą błyskową), radia i nieco nowszej wersji Symbiana, to warto. A jeśli nie potrzebujesz tego i traktujesz to tylko jako nowszy gadżet, to nie warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 kupilem niedawno 6630 z ktorej jestem baaardzo zadowolony, myslalem ze zostanie u mnie na dluzej ale ostatnio zaczela mi chodzic po glowie wymiana, ktos ma moze jakiegos linka do porownania tych dwoch modeli :?: narcyz radio mialem w 6230 i sluchalem moze z 3 razy max, 2mgp aparat hmm sam nie wiem juz co ja chce, video konferencji nie bede mial za bardzo z kim prowadzic, ponoc n70 dziala wolniej niz 6630, co do symbiana to obie maja 8.1a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Hmm, być może masz rację, ale mi sę wydawało że 6630 ma Symbiana w wersji 8.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s@ncho Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Panowie a ja sie wtrace do tematu interesuje mnie telefon z kl;apka dosc mam dzwonienia i wysylania durnych sms przez dziwny zbieg okolicznosci 2 moje pierwsz telefony mialy klapki 3 jest bez i powiem wam ze jest to dramat dla uzytkownika co byscie mogli polecic zalezy mi na odtwarzaczu mp3 troche pogrzebalem i moj wybor padl na se w300i macie jakies propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) Jeszcze w temacie telefonu klapki dla kobiety w okolicach 200pln. Znalazlem fajniutkie cudeniko. O taki wlasnie mi telefonik chodzilo. Co mozecie o nim powiedziec ? http://allegro.pl/item119631275_sagem_myc_3b.html http://www.mobile.inspiracja.com/Sagem,MYC-3B,phone.php Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) Taki hmm... dyskotekowy. Po prostu kobiecy. Wyglada typowo kobieco i ma kobiece funkcje. Sa jeszcze jakies takiego typu telefony ? Ciezko mi szukac czegos po tych oznaczeniach producentow i po niemal tygodniu szukania dopiero teraz trafilem na tego Sagema wiec sami rozumiecie iz potrzebuje pomocy. Ten bylby idealny i narazie wygrywa w moim rankingu na prezent ale wole jeszcze poszukac. Widzialem jescze Xelibri ale one raczej juz przesada sa. I powiedzcie mi dlaczego takie rozbierznosci cenowe sa w przypadku tych telefonow (nowki z gwara) - http://allegro.pl/17423_af51.html Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KazMax Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Witam Do tej pory miałem SE P900 i byłem z niego bardzo zadowolony....niestety ostatnio posół mi sie ekran dotykowy (nie reaguje). Koszt naprawy to 250 zł icon_sad2.gif więc pomyślałem nad zmiana telefonu. W oko wpadły mi te dwie nokie. Jako że zawsze byłem zwollenikiem fonów spod marki SE i nie miałem doczynienia z Nokią (a zwłaszcza z jej fonami z Symbianem) więc stąd to pytanie.....która lepsza...która wybrać...a może coś innego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytryna Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) hmmmm, pierwsza zaleta 6630 to nowsza wersja symbiana OS 8.0 vs 7.0 następnie aparat 1,3 mpix vs 1,0 no i na koniec w 6670 nie ma czujnika natężenia światła ( gdy jest jasno nie świeci sie klawaitura ) Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez Cytryna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KazMax Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 A jak z szybkością działania 6630?? Jakością wyświetlacza? Nie interesuje mnie aparat foto (od tego mam porządną cyfrówkę). Czy fon się nie wiesza itp? Może jakies inne ciekawe alternatywy w granicach 700zł? Koniecznie z OS... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 A co do różnicy w cenie to wydaje mi się, że jest ona spowodowana tym, że niektóre osoby sprowadzają telefon z zagranicy a inne kupuja w salonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytryna Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 A jak z szybkością działania 6630?? Jakością wyświetlacza? Nie interesuje mnie aparat foto (od tego mam porządną cyfrówkę). Czy fon się nie wiesza itp? Może jakies inne ciekawe alternatywy w granicach 700zł? Koniecznie z OS... co do działania : jeżeli nie zaśmiecisz niepotrzebnie systemu to będzie git co do wświetlacza : co mogę napisać :D duży, wyrażny, bardzo dokładnie wykonany, w sam raz sie nadaje żeby oglądać filmy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Sporo zależy od tego, co chcesz osiągnąć i czego oczekujesz. "Kobiecość" to temat iście rozległy, lecz ja nie o tym. Na ile mogę służyć Ci swoją radą i wyczuciem w temacie, to na pewno musisz zwrócić uwagę na to, że w.w. interpretuje temat w bardzo, hmm... wyrazisty sposób. Kobiecość silnie archetypowa, momentami wręcz wulgarna w swej oscentacyjnej prezentacji. I z tego myśle, powinieneś sobie zdawać sprawę. Co do samej marki. Sagem jest tym wśród telefonów czym chociażby Hyundai w motoryzacji. Niby z nienaganną prezencją, niby trwały, może nawet bezawaryjny i długowieczny, ale to jednak ciągle Hyundai... Malo tego... Przeczytaj komentarze negatywne: http://www.mobile.inspiracja.com/opinie,negatywne,495,1.html Wiadomo, nie kazdemu moze sie zdarzyc trefny telefon ale jednak po co ryzykowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) Malo tego... Przeczytaj komentarze negatywne: http://www.mobile.inspiracja.com/opinie,negatywne,495,1.html Wiadomo, nie kazdemu moze sie zdarzyc trefny telefon ale jednak po co ryzykowac? Z xywek wychodzi, ze to meskie opinie. Najpierw by poczytali o fonie, a nie kupuje i szuka IRDY baran. 4 (zrozumiale) negatywy na przeciw 20 pozytywnym opinia. Ale ja nie o tym. Ja rowniez bym go sobie nie kupil w zyciu bo nie spelnia nawet polowy moich oczekiwan. A te Siemensa AF51 ? Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Meskie czy nie meskie telefon sie im zawieszal (i to nie zaleznie od plci ;)) Nooo ten Siemens to bez porownania z tym Sagem'em! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Meskie czy nie meskie telefon sie im zawieszal (i to nie zaleznie od plci ;) ) Nooo ten Siemens to bez porownania z tym Sagem'em! Nie chodzi mi o zawieszanie. W kazdym modelu to sie moze trafic nawet najdrozszych. Chodzi mi o komentarze kladace ten fonik (Sagema) za to iz nie ma bajerow typu IRDA, ze "za malo opcji", a takie wylaczanie sie co kilka sekund sie kwalifikuje odrazu do serwisu. Po tym powinno juz nie byc problemow. No a co mozesz (badz ktokolwiek) powiedziec na temat tego AF51 ? Tylko prosze nie narzekac np. na brak mp3, aparatu i innych durnych rzeczy niepotrzebnych nikomu. Chce wiedziec czy ma intuicyjne menu Siemensa (ktore dla mnie jest genialne) czy wymyslono cos innego w przypadku tego modelu ? Jak z predkoscia dzialania tego modelu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 http://www.benq-siemens.com/cds/frontdoor/...m%253A1,00.html Mozesz sie pobawic ;) Z tego co widze ma standartowy soft Siemensa przy jego wielkim plusie jakim sa aktualizacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No to kulam sie w strone tego Siemensa. Jeszcze tylko dozbieram z 50pln bo jest drozszy od Sagemow :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) A jak z szybkością działania 6630?? Jakością wyświetlacza? Nie interesuje mnie aparat foto (od tego mam porządną cyfrówkę). Czy fon się nie wiesza itp? Może jakies inne ciekawe alternatywy w granicach 700zł? Koniecznie z OS... telefonik jest szybki (ponoc szybszy od n70), jakosc wyswietlacza stoi na wysokim poziomie, duzy, czytelny, bardzo ladnie wygladaja przegladane zdjecia (mozna obracac, powiekszac, pelny ekran itd.), co do wieszania to roznie to bywa ale ja narazie nic takiego nie zaobserowalem u siebie, wszystko ladnie pieknie chodzi, jak cos jest nie tak to zawsze pozostaje format Hmm, być może masz rację, ale mi sę wydawało że 6630 ma Symbiana w wersji 8.0.jednak masz racje, doszukalem i 6630 ma 8.0 http://www.symbian.com/phones/nokia_6630.html ale prawie wszedzie co innego pisza Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez remek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRX Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) No to kulam sie w strone tego Siemensa. Jeszcze tylko dozbieram z 50pln bo jest drozszy od Sagemow :/ Jeszcze jeden niedrogi typowo kobiecy telefon – Se Z300. http://allegro.pl/19134_z300i.html?order=t&view=gtext Moim zdaniem trochę mniej kanciasty od Siemsna i będzie miał lepszy akumulator (900 polimer). Ma wymienne panele, więc z czasem można sobie założyć jakieś kwiatuszki lub serduszka. Menu proste i zbliżone do Siemens. W zestawach są takie śmieszne kamyki, cekiny czy jakieś tam inne cyrkonie, nie wiem jak to się fachowo nazywa ale można to sobie nakleić na obudowę w jakiś własny wzór podobnie jak na paznokcie. Kobietom bardzo się to podoba. Tak na deser dwie fotki z K800. :lol: Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez BRX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Jeszcze jeden niedrogi typowo kobiecy telefon – Se Z300. http://allegro.pl/19134_z300i.html?order=t&view=gtext Moim zdaniem trochę mniej kanciasty od Siemsna i będzie miał lepszy akumulator (900 polimer). Ma wymienne panele, więc z czasem można sobie założyć jakieś kwiatuszki lub serduszka. Menu proste i zbliżone do Siemens. Ps w zestawach są takie śmieszne kamyki, cekiny czy jakieś tam inne cyrkonie, nie wiem jak to się fachowo nazywa ale można to sobie nakleić na obudowę w jakiś własny wzór podobnie jak na paznokcie. Kobietom bardzo się to podoba. Dziekuje za zainteresowanie i chec pomocy. Patrzac jednak na cene tych SE wycofam sie natychmiast :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Witam! Potrzebuję małego i w miarę wytrzymałego telefonu. Powinien też być w przystępnej cenie, 400zł to max. ale skłaniałbym się ku jakiemuś tańszemu. Nie zależy mi na dobrym aparacie i odtwarzaniu mp3 (mam odzdzielnie playera i cyfrówkę). Tak po szybkim przejrzeniu allegro wylookałem: - Motka L6 - Siemens CF110 - Siemens AX75 - Siemens ME75 - Nokia 3220 to tylko moje pobieżne oględziny... jak coś macie ciekawego to proponujcie będę wdzięczny, ponieważ to mój pierwszy fon i nie mam doświadczenia ważne jest też dla mnie żeby na fonie można było gadać przez GG (przy okazji mile widziana wygodna klawa) POzdr. PS. Interesują mnie głównie nowe fony z gwarą 24miechy i lekko używane z gwarą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Witam, zamierzam kupic telefon w poromocji Zetafon, prosze o pomoc w yborze, nie moge sie zdecydowac miedzy 4 modelami: - Nokia 6020 - Nokia 6030 - Sagem MY401X - Siemens C65 Bardzo prosze o mozliwie szybka odpowiedz, jesli sie uda chcialbym jeszcze dzisiaj zawitac w salonie Orange... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRX Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 - Motka L6 - Siemens CF110 - Siemens AX75 - Siemens ME75 - Nokia 3220 ważne jest też dla mnie żeby na fonie można było gadać przez GG (przy okazji mile widziana wygodna klawa) Może L6, lub jeszcze coś nowego z SE, np. K310i, K510i. - Nokia 6020 - Nokia 6030 - Sagem MY401X - Siemens C65[/b] Jak wyżej. W planach taryfowych Orange K310i kosztuje tyle samo co N6020. O różnicach nie będe pisał bo nie ma co porównywać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) Tak na deser dwie fotki z K800. :lol:Zamieszczam 2 fotki z mojego SE w800i jako sample, pytanie "jest sens wymieniac na go SE K800i"? Wiem ze aparat ma matryce 3.2mpix co sie przeklada na rozdzielczosc zdjec, a cos wiecej? Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez DaRo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Jako że właśnie kończy mi się umowa w plusie trzeba wybrać jakiś telefon na wymianę. -sony ericsson k750i -nokia 6230i Który wybrać z tych 2 aparatów ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Przez oba się da rozmawiać i wysyłać smsy, więc... k750i, bo: lepszy aparat, lepszy odtwarzacz, lepsza bateria, samodzielna możliwość aktualizowania softu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Właśnie wróciłem z salonu plusa z se k750i :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytryna Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Właśnie wróciłem z salonu plusa z se k750i :) jedyny własciwy wybór :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Jutro będę miał w łapkach 6230i i samsunga d600 to będzie okazja sprawdzić słuszność wyboru :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...