KaZi Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 qfa a nie moge ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 3 abonamentu w erze bo juz mam 2 na siebie :D, na firme bym wzial ale tez bedzie taka promocja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Elo boyz :wink:. Mam zamiar sprawic sobie nowy telefon. Myslalem, zeby kupic mobilka w promocji "ZetaFon". I pewnie bym sie skusil na Siemensa C75. Tylko nie wiem co sadzic o Siemensach. Jak myslicie, bedzie dobry telefon? Od razu zaznacze, ze nie zalezy mi na dobrej jakosci aparacie, ani na MP3 (mam Sanse i starcza :D). Z gory dzieki za odpowiedzi. Mam ten telefon juz kawałek czasu i wg mnie jest bardzo fajny. Siemensy niby sie czesto zawieszaja i w ogole są zle ale ja z nim problemow nie mialem. Oczywiscie zawiesil mi sie dwa razy, w obu przypadkach przy odpalonym aparacie i machaniem reka przed obiektywem :P Jako telefon do dzwonienia, pisania smsow jest oki. Jako telefon do robienia zdjec jest mocno sredni, ale sciagac sie dalo w szkole ;] Chociaz sam wolalbym teraz siemensa m65, z racji naprawde odjechanego desingu :) Chociaz patrzac na nowe promocje ery , widze ze niedlugo zmienie sobie telefonik, i tatus bedzie musial kombinowac z nowym abonamentem....;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Jak będzie N80 tanio, to sie nawet nie zastanawiam:P Tylko na ile taki abonament będzie?? 2 lata? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 za 10zł pewnie będzie na 3 lata, abonament >200zł :lol: teoretycznie w poniedziałek powinno pokazać się jakieś info, bo wszystkie obecne pormocje trwają do 3 września. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 qfa a nie moge ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 3 abonamentu w erze bo juz mam 2 na siebie :D, na firme bym wzial ale tez bedzie taka promocja? Jak to nie możesz, mój ojciec ma 3 na siebie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) za 10zł pewnie będzie na 3 lata, abonament >200zł :lol: teoretycznie w poniedziałek powinno pokazać się jakieś info, bo wszystkie obecne pormocje trwają do 3 września. jezeli 200 zł to jest "bardzo niskim planie taryfowym" to taki przecietny abonament musiałby wynosic ok 500-800 zł jezeli ten telefon bylby w cenie ok 250-300 przy abonamencie ok 40 zł to brałbym niezastanawiajac sie...ale trudno mi w to wierzyc... ucieszylbym sie jak przy tych warunkach cenowym pojawilby SE d/k750i albo motorola L7 lubv3x... podobno na telepolis.pl promocje pojawiaja sie kilka dni "przed premiera" EDIT: no wlasnie zobaczylem, ze pojawila sie oferta dal firm.... http://telepolis.pl/news.php?id=6131 po cenach telefonow coraz mniej wydaje sie to prawdopodobne z ta nokia n80 trzeba czekac do wrzesnia z ta promocja Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez FastlY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Za długo żyję na tym świecie, żeby w coś takiego wierzyć... N80 za "grosze"? Maksymalnie za ten telefon mogę zapłacić 300zł w ich promocji nie wierzę, żeby był taki tani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Stalem sie posiadaczem praktycznie nowej nokii 6600. Telefon jest duzy i ciezki to uznaje za zalete ;) Symbian jest troszke wolny ale przywyklem do pocketpc wiec nie czuje dyskomfortu. BlueTooth dziala slicznie i ma naprawde duzy zasieg. GPRS smiga idealnie. Jestem zadowolony aczkolwiek nie wiem dlaczego ten telefon jest 2 razy grubszy od pda n311. Ekran niby duzy ale jednak maly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Za długo żyję na tym świecie, żeby w coś takiego wierzyć... N80 za "grosze"? Maksymalnie za ten telefon mogę zapłacić 300zł w ich promocji nie wierzę, żeby był taki tani.Ja jednak ufam erze i nawet przez chwilkę pomyślałem, żeby w czasie ich promocji przejść na erę, ale w Heyah mam wiele darmowych rzeczy i przeceny w housie -20% lub -50%. Ponadto zmiana numeru to dla wielu duży problem. Mimo wszysko strasznie kuszą tanie telefony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 No właśnie, przywiązanie do numeru .... przez to tkwie w orange, a mają chyba najgorszą ofertę. Ale jak ostatni chodziłem się dowiadywać, to koszt przeniesienia numeru wynosi minimum 60zł + aktywacja numeru w nowej sieci - czyli razem ponad 100zł, dodatkowo jest to jakiś biurokratyczny cyrk - jakieś podania, oczekiwania na rozpatrzenie i odpowiedź (do 30 dni) itp .... Czyli tzw proste przeniesienie numeru może wynieść ponad 100zł i trwać ponad miesiąc :-( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@kubof Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Nie chce zaczynać nowego tematu. Kupiłem sobie 6060 (super telefon jak na razie). Jaką wielkość mają tapety do tego telefonu, no i jakie programy i gry Java działają na tym telefonie tzn. jaki telefony obsługują te samy program i gry co ten? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 siema. jaki telefon polecacie do 100zl (jak znajdzie sie jakis fajny to moze byc drozej)? bedzie on uzytkowany przez starsza osobe, wiec potrzebne sa dosyc glosne dzwonki i duze klawisze. nie potrzeba zadnych bajerow, chodzi o to, zeby byl bardzo prosty w obsludze (najlepiej jak najmniej funkcji - tylko potrzebna mozliwosc dzwonienia/sms/ksiazka tel/ i to wszystko) :) za wszystkie odpowiedzia dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Nokia 3510i bo prosta, duze klawisze, czytelny wyswietlacz i dzwonki głośne -> mój ojciec na budowie umie usłyszeć jak da na profil 'głośny' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 aha. a moze jakies specjalnie przystosowane dla starszych ludzi? :) (teraz babcia ma chwilowo motorole talkabout - starsza wersja, i kalwisze sa dla niej zamale - a przeciez 3510i ma mniejsze :() Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-cinek- Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Nokia 5110 telefon bez bajerków, duże klawisze, bardzo prosta obsługa. użytkowany przez mojego dziadka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 eh nie wiem czy oplaca mi sie zmieniac klacka na klocka ;) jak juz to cos troszke nowszego - tak jak 3310 - tylko ze nie wiem czy ta moze byc akurat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 aha. a moze jakies specjalnie przystosowane dla starszych ludzi? :) (teraz babcia ma chwilowo motorole talkabout - starsza wersja, i kalwisze sa dla niej zamale - a przeciez 3510i ma mniejsze :() mam przed soba 3510i i pare innych telefonów (nowszych/starszych) i wcale nie ma takich małych klawiszy. Moja mama też 3510i umie obslugiwac chociaz w sumie jest juz babcia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 a 3310? czy 3510i ma mniejsze czy wieksze od niej klawisze? bo wlasnie 3320 lezy przede mna i bym mogl sobie porownac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 3310 ma mniejsze niż 3510i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 aha.. no to pomysle... a czy jest taki telefon ktory umozliwia tylko odpieranie polaczen i dzwonienie? :] bez menu itp. ? tak jak przenosny stacjonarny? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 raczej nie, nokie sa najprostsze (łatwo sie wchodzi do kontaktów poprzez naciśniecie strzałki w dół - nie wszystkie firmy to maja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@kubof Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Nie chce zaczynać nowego tematu. Kupiłem sobie 6060 (super telefon jak na razie). Jaką wielkość mają tapety do tego telefonu, no i jakie programy i gry Java działają na tym telefonie tzn. jaki telefony obsługują te samy program i gry co ten? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 aha. no to zobacze u cioci 3510i i zobacze czy nadaje sie na prezent gwiazdkowy dla babci ;) 'aha i czy mozna jeszcze gdzies dostac nowa 3510i? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 http://www.telepolis.pl/promocje.php?id=14 Opisana promocja Ery... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 no i gdzie ta N80 za 10pln :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zbyt piękne żeby było prawdziwe ;][;;] Zobaczymy co będzie potem, bo narazie IMO lipa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Oj komuś się zera pomyliły, a Ty się od razu śmiejesz- każdemu się zdaża :lol: Przyznam, że jest kilka telefonów wartych uwagi, ale już w wyższych cenach, a ja jakoś jestem nauczony nie wydawać więcej niż 1,22PLN za słuchawkę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Ja jednak ufam erze i nawet przez chwilkę pomyślałem, żeby w czasie ich promocji przejść na erę,Ja zaufam jak pójde do salonu i położe im dyche na stół a oni mi dadzą e80 przy abonamencie za 50zł :) yeah rajt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) Jako ze moj k700 chyba juz dogorywa (dzisiaj wlaczalem go przez 10 min :mur: ) zaczynam szukac nowego telefonu.Generalnie mialby mi on sluzyc jako przegladarka internetowa,chcialbym tez moc obejrzec jakis film trybie full screen,posluchac muzyki gdy padnie bateria w moim t30 <_< .Zastanawiam sie nad motorola v3x lub nokia 6280,czy jest mozliwosc podlaczenia do nich (oczywiscie za posrednictwem odp. adaptera) sluchawek na mini jack-u?Jak sie wowczas przedstawia jakosc dzwieku?Aha,i czy z nokii da sie w koncu pewmie,tzn. bez obaw o pozniejsza stabilnosc telefonu zdjac simlocka? Edit: W gre wchodzi tez 6680 :) Edytowane 1 Września 2006 przez Hammerhead Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 raczej nie, nokie sa najprostsze (łatwo sie wchodzi do kontaktów poprzez naciśniecie strzałki w dół - nie wszystkie firmy to maja) Niech ktos sie odezwie kto ma telefon, w ktorym nie mozna wejsc w ksiazke tel. za pomoca jednego klawisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...