camilos Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 dobra. moj budzet sie powiekszyl do 1200 zl ;D co polecacie? ;D ale juz w tym to musi byc dobry aparat no i dobry mp3 :D pozdro :D Bierz Motkę E2, może aparat ma tylko 1.3, ale za to ma świetne mp3. O Linuxie nie wiadomo, ale telefon za jakiś czas powienien się pokazać w Polsce. Oceniam cenę na 900 - 950. Zobacz sobie telefon ciekawy, chyba, że chcesz wydawać kaskę na lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Cóż chyba jednak wezmę tego k610i, nowsza konstrukcja co za tym idzie soft moze bedzie lepszy, to przemawia na jego korzyść, choć jak na razie bardzo mało popularny na naszym rynku, za nowy :D Mam nadzieje, ze ta sytuacja nie długo sie zmieni .. pz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Bierz Motkę E2, może aparat ma tylko 1.3, ale za to ma świetne mp3. O Linuxie nie wiadomo, ale telefon za jakiś czas powienien się pokazać w Polsce. Oceniam cenę na 900 - 950. Zobacz sobie telefon ciekawy, chyba, że chcesz wydawać kaskę na lepszy.E2 jest wypasiona tylko dlaczego jest taka brzydka?? jakieś to takie jajowate (eliptyczne) i ciekawe jak będzie się linux spisywał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 no e2 mi sie zbytnio nie podoba :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Jakiego polecacie clamshella do 1000zł myslałem nad MotkąV3i ( jest w promocji ) Co radzicie??? Czy gry z motki v3 pojda na V3i? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 narcyz - zadałem pytanie bez patrzenia na allegro...jeszcze niedawno były tam te słuchawki za ~60 zeta oem'y i 2 razy droższe box'y ...i te oem jakoś mi nie pasowały :|... teraz przejrzałem i też nie widzę znytnio...jedne używane...:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwaska Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) Za 1000zł z Motek IMO najlepiej kupić V3x- Parametry i zdjęcia] Edytowane 10 Września 2006 przez Rahuene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) narcyz - zadałem pytanie bez patrzenia na allegro...jeszcze niedawno były tam te słuchawki za ~60 zeta oem'y i 2 razy droższe box'y ...i te oem jakoś mi nie pasowały :|... teraz przejrzałem i też nie widzę znytnio...jedne używane...:| Ja kupiłem ostatnio na aukcji poniżej. Dostałem jednen zestaw gumkekę na te słuchaweczki i nie jest źle. troszkę mi spada, ale odpowiednio ją ułożę i jest ok. A co Ci w tych oemach nie pasowało. http://www.allegro.pl/item121910223_121910223.html Edytowane 10 Września 2006 przez Camilos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 O właśnie, o te mi chodziło. Wiele osób z centrumse nabyło te słuchawki i nie było narzekania na nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Przepraszam, ze znow o tym. Mianowicie o Sagem MYC-3b - http://www.mobilmania.cz/Mobilnitelefony/A...17&CAI=2106 Otoz dzisiaj raniutko go dopiero wreczylem (dla przypomnienia pytalem z miesiac temu o pomoc w wyborze tel do 200-250pln klapka dla kobiety). Takiej radosci z prezentu dawno nie widzialem. Odrazu uslyszalem slowa "jaki piekny, kobiecy. On jest moj" Takie faktycznie wrazenie sprawia ta sluchawka. Naprawde nie wazne jakie ma mozliwosci (a ma i tak fajne opcje i techniczne mozliwosci) to wlascicielka (bo przewaznie kobieta) mysli, ze zostal wyprodukowany jakis egzemplarz specjalnie dla niej. Wiec jezeli na udany prezent to nic lepszego nie znajdziecie - zapewniam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Ochyda ale o gustach się nie ten teges. Pojawił się niedawno review N93 nom ostro pojechali. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 No widzisz kamilo23 on moze takie wrazenie tandety sprawia ale wierz mi, ze w rece juz inaczej go ocenialem. Ale jak podkreslam, nie znajdziesz w miare normalnej kobiety ktorej sie nie bedzie podobal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 A jak z jakoscia wyswietlacza :? ? No i ciekawe jak z serwisem w razie gdy padnie tasma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 A jak z jakoscia wyswietlacza :? ? No i ciekawe jak z serwisem w razie gdy padnie tasma... Wlasnie zaznaczylem, ze mozliwosci techn. sa duze jak na cene tego tel. 128x160 CTSN (w ostrym swietle slonecznym wszystko pieknie widac), 65k kolorow, nie ma zwolnien, itp rzeczy. Przyznam, ze jakosc wyswietlacza jest lepsza niz w moim S65 (chociaz mniejszy). Odkupilem go od dziewczyny ktorej sprawial ten sagem problemy od nowosci i wymienili jej na inny/nowy aparat dajac gware od nowa - czekala 2 tyg (zalatwiala to przez sklep w ktorym zostal nabyty - u mnie w miescie jest jedna z filii tego sklepu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Ja kupiłem ostatnio na aukcji poniżej. Dostałem jednen zestaw gumkekę na te słuchaweczki i nie jest źle. troszkę mi spada, ale odpowiednio ją ułożę i jest ok. A co Ci w tych oemach nie pasowało. jakieś dziwne wrażenie miałem że może podróbki albo coś w tym guście...:P Thx za odpowiedź...zapewne nabędę niedługo takowe bo te standardowe mi niezbyt leżą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Orientuje się może ktoś co teraz dają w erze za telefony na przedłużenie umowy? Bedę miał już niedługo taką możliwość i jestem ciekaw co zaproponują. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 A co sadzicie panowie o Nokia E50 http://www.mobile.inspiracja.com/Nokia,E50,phone.php Tak jak pisalem kilka postow wyzej dalem sobie siana z SE, jakos telefon bez symbiana jest taki pusty :D Przyzwyczajenie robi swoje ... Cena tez jest w sumie dobra - 800 zł plus gwrancja na 2 lata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Mnie ta Nokia E50 tak strasznie nie interesuje, bo dla mnie telefon musi mieć dobre mp3. Nie powiem dla wielu może to być jakaś tańsza alterantywa do takich telefonów jak Nokia N72, które imponują ceną :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Na dole po lewej stronie masz funkcję "Szukaj w temacie", wpisz E50. Znajdzie trochę, a najcenniejsze są chyba uwagi nt. tego telefonu kolegi maSTHa212, który go nabył jakiś czas temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 a więc tak moja e1 już dawno niemam kilka telefonów że przez ten czas miałem teraz mam kolejny dylemat, nowoczesny, praktyczny i zgrabny, który dostarczy mi rozrywki(głównie gry, filmy i aparat niezawadzi także jako takie mp3) smartphone do 450zł moje typy: -spv c500 (mój faworyt) - nokia 6630 (bez smilocka jak znajdzie się w tej cenie) - inny smatphon w tej cenie Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTwice Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 a co polecilibyscie z uzywanych za ok 230zl? interesuje mnie SE t630, ale moze cos lepszego w tej cenie, np z dzwonkami mp3, wieksza pamiecia, a np gorszym (lub w ogole bez) aparatem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helm Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Zamierzam kupić SE k800i tylko że w żadnym salonie go nie ma :mur: Wiecie może mniej wiecej kiedy będzie w Erze (w Wawie)? Co chwile przekladają termin o tydzień... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Piter6576 po 2 latach używania numeru dostałem d750i za 99zł - umowa 3xuniwersalna...dowiedz się jaka Ci przysługuje i sprawdź wtedy w cenniku na stronie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 - nokia 6630 (bez smilocka jak znajdzie się w tej cenie) W tej cenie to jedynie ten skarb, który nigdy się nie znudzi, chyba nie musze pisać jego zalet. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 No to teraz ja :) 300zł - wybor padl na motorole v 980 co o tym myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 a więc tak moja e1 już dawno niemam kilka telefonów że przez ten czas miałem teraz mam kolejny dylemat, nowoczesny, praktyczny i zgrabny, który dostarczy mi rozrywki(głównie gry, filmy i aparat niezawadzi także jako takie mp3) smartphone do 450zł moje typy: -spv c500 (mój faworyt) - nokia 6630 (bez smilocka jak znajdzie się w tej cenie) - inny smatphon w tej cenie Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc Z tych co wymieniłeś to zdecydowanie 6630. Tyle, że za 450zł to raczej go nie wyrwiesz. Uważaj na simlocka bo nie zdejmiesz! Do spv c500 nie mam jakoś przekonania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość veiss Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Panowie, chciałbym o coś spytać. Sprzedaje swojego T630 i myślę nad kupnem nowego telefonu w Era FUN. Oto moje rozumowanie, patrzę na ceny i chciałbym podpisać umowę na 3 lata, początkowo chciałem brać za 249 zł K700i, ale myślę sobie, że za 399 zł można mieć K750i i na 3 lata telefon wystarczy. Na razie zbieram kasę. Jednak chciałem się zapytać, jeżeli wezmę telefon za 399 zł w Era FUN to mogę doładowywać raz na miesiąc za 25 zł? Nie ma żadnych ukrytych kosztów itp.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RaDdD Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 nie ma :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 nie ma żadnych dodatkowych/ukrytych kosztów. Ja mam początkowego Fun'a i mam doładowania za 20 zł na 2 lata ;) cała kwota doładowania jest do Twojej dyspozycji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Bawił się ktoś WiFi w jakimkolwiek XDA ? A może z XDA IIi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...