BAŁWANIX Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Witam, zastanawiam się nad telefonem z klapką i wybór padł na motke v360- jak ten telefon się spisuje, jak wygląda jego awaryjność, a może coś innego polecacie- karta pamięci, mp3, w miarę dobre fotki :wink: . Ogólnie coś z zakresu 400-600zł nówka . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) jeżeli ma robić "w miarę dobre" fotki to lepszym wyborem bedzie v1050 (1,3MPx) a co do v360 to mój kolega ma już jakieś 4 miesiące i nie nażeka na niego, w obsłudze tez nie jest najgorszy Edytowane 23 Października 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiler86 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) Jeśli miałbym wybierać pomiędzy SE d750 a k750 to którego lepiej wybrać, czym one sie różnią, podobno d750 ma mniejszy wyświetlacz. Który jest lepiej wykonany i czy róznią sie zawartościa pudełka (załózmy, że dostane je z ERY ) Edytowane 23 Października 2006 przez Spiler86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Cóż, ja mam D750i, ale i tak będę zmieniał obudowę na K750i, bo jest ładniejszy - wyświetlacz jest taki sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 te telefony roznia sie chyba tylko obudowa, a wlasciwie kolorem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Obudową, nie samym kolorem, D750i ma fajniejszy tył, nie ma tej klapki co jest w K750i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Obudową, nie samym kolorem, D750i ma fajniejszy tył, nie ma tej klapki co jest w K750i.Właśnie K750 jest ładniejszy m.in przez ta klapke :) a tak wogóle to różnia się jeszcze tym, że w D750 nie można wyłączyć dzwięku aparatu ale to taki mały szczegół :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Z tym dźwiękiem aparatu do nie do końca tak...po prostu jest to zależne od softu...mam w domu drugiego k750i (nie mojego) i w nim akurat też nie można wyłączyć tego... k750i jest ładniejszy od d750i imho (tego też mam na stanie :) )... ogólnie odniosłem wrażenie że d750i mniej trzeszczy obudowa... wybrałbym k mimo wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 ile orientacyjnie kosztuje naprawa tych styków co ładują baterie w se t610? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 ciezko powiedziec 'orientacyjnie' bo ceny w różnych komisach różnią się znacznie, ja za to biore 40zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 miał może ktoś z was stycznośc z benq siemensem c81 ? bo zastanwiam sie nad zakupem telefonu. ewentualnie podjacie jakieś modele telefonów do ~500zł z kartami pamięci, edge mile widziany i bez kalpki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandman00 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Stałem sie posiadaczem wszystkomającego samsunga D600E :D Mam pytanie: Czy powstała na na ten telefon jakaś gra FPP ??? Bede wdzieczny za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Jaka jest roznica miedzy k600i a k608i ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRX Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Jaka jest roznica miedzy k600i a k608i ?? Telefony różnią się tyko i wyłącznie obudową. K608 powstał dla T-mobile ( u nas dla Ery). Jest jeszcze V600 dla Vodafone oparty na takiej samej płycie. Podobna sytuacja z K750 i D750. D750 był (już nie jest dostarczany) dostępny tylko w Erze, płyta, wyposażenie identyczne jak K750. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) Jaka jest roznica miedzy k600i a k608i ?? tak jak napisal BRX, k608 jest rzadziej spotykany, unikatowy :D mialem ten telefonik(k600), zlego slowa o nim powiedziec nie moge, szczegolnie za ta cena :D i ma chyba najlepszy 1.3Mpix aparat :) jezeli mialby jeszcze slot na karte, to zjadalby nokie 6230i na sniadanie :) Edytowane 26 Października 2006 przez -mess- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Stałem sie posiadaczem wszystkomającego samsunga D600E :D Mam pytanie: Czy powstała na na ten telefon jakaś gra FPP ??? Bede wdzieczny za info. Wiesz.. Nie interesowalem sie tym ale mozesz zobaczyc tu: http://samsung-mobile.pl/dload.php?action=category&id=3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 co do k750i mozna wylaczyc dzwiek klikniecia ingerujac w soft, jest do tego specjalny programik (FAR manager), mozna zmienic jeszcze m. in. limit smsow i co najbardziej mnie interesuje kompresje JPG. szkoda tylko, ze mam CID49, na razie nie obslugiwany PS gierki fpp? mam DOOM'a rpg, syci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Niestety nie każdy może pozwolić sobie na zabawe FARem, bo jest to właśnie uzależnione od "certyfikatu". Jednak narzędzie to jest przydatne dla wielu osób i robi furore od samego początku pojawienia się go. Można zrobić tym na prawde wiele w domowych warunkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiler86 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 mam pytanie, bo ktoś napisał, że można wymieniać obudowy między telefonami d750 i k750, prawda to ? i robi sie bez zadnych problemów w obydwu telefonach? PS. to pewnie i obudowa od w 800i tez bedzie do nich pasowała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) Między k i d można wymieniać. Od W800 też podobno da się założyć, ale to jest tak że teoretycy twierdzą, że nie, bo trzeba by bebechy przełożyć w inny korpus, a ci co próbowali mówią, że są dowlone konfiguracje- nawet przód k, tył w i na odwrót ;) Edytowane 26 Października 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 jaki byście polecili telefonik w granicach cenowych ok 900pln ? mam nokie e50 - chce sprzedac - poczatkowo mialem zamiar zmienic na 6233 ale jak sie dowiedzialem ze bateria trzyma ok 2 dni to podziekowalem... :/ w e50 trzyma 4-5 dni i to jest minimum co chcialbym w telefonie na jaki zamienie... mp3, aparaty i inne wodotryski w sumie zbedne ale wiadomo ze mile widziane ;p glownie liczy sie funkcjonalnosc, bateria i niezawodnosc !!! (e50 i jej symbian potrafi sie zwiesic - podobnie ma znajomy na N70 - wiec symbiany juz odpadaja raczej.) zawsze bylo pro-nokia ale jak widze co sie dzieje teraz to jestem w stanie kupic cos innego ;] zastanawialem sie nad sony w810i - ale bateria tez podobno nie za dobra. szczerze mowiac zglupialem od tych modeli i rodzajow wiec jakby mi ktos (z doswiadczenia najlepiej) cos polecil bede wdzieczny. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Mi w 6233 bateryja nie trzyma 2 dni, a 4 :-) Rozmawiając ok 20 minut dziennie, bt cały czas włączony, ustawiony na 3G nie wiedzieć po co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 ta e50 to firmowy telefon ktory dostalem niedawno ;] nowa partia firmowek przyszla wlasnie z modelami 6233 - z opisu w internecie miala miec baterie jak w 6310 i trzymac ponad 10 dni wiec dlatego planowalem sprzedac e50 i kupic 6233 - jednak teraz juz od 2 osob z firmy slysze ze narzekaja na 2-3 dniowa baterie. firmowy telefon wiec jednak troche sie z niego rozmawia - bateria to dosc wazny element. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 jaki byście polecili telefonik w granicach cenowych ok 900pln ? mam nokie e50 - chce sprzedac - poczatkowo mialem zamiar zmienic na 6233 ale jak sie dowiedzialem ze bateria trzyma ok 2 dni to podziekowalem... :/ w e50 trzyma 4-5 dni i to jest minimum co chcialbym w telefonie na jaki zamienie... mp3, aparaty i inne wodotryski w sumie zbedne ale wiadomo ze mile widziane ;p glownie liczy sie funkcjonalnosc, bateria i niezawodnosc !!! (e50 i jej symbian potrafi sie zwiesic - podobnie ma znajomy na N70 - wiec symbiany juz odpadaja raczej.) zawsze bylo pro-nokia ale jak widze co sie dzieje teraz to jestem w stanie kupic cos innego ;] zastanawialem sie nad sony w810i - ale bateria tez podobno nie za dobra. szczerze mowiac zglupialem od tych modeli i rodzajow wiec jakby mi ktos (z doswiadczenia najlepiej) cos polecil bede wdzieczny. pozdrawiam. http://www.allegro.pl/item136778261_nowa_n...foto_od_ss.html :lol: a tak serio to kup se p910... 320x208 rozdzielczosc, 256k koloro, touchscreen, klawiatura qwerty, 64MB wbudowane i mozna karte wsadzic jeszcze :D, bluetooth, irda, usb, vga aparat ( :( ), bateria trzyma do dwoch tygodni (!), kumpel ma ten telefon, i nie moglem uwierzyc ze w nim tak dlugo trzyma, patrzac na jakosc wyswietlacza i w ogole na telefon sam w sobie, ogolnie miazga, na allegro za 900kupisz spokojnie :) btw zeby nie bylo ze smieje sie z tej nokii 6310i, bo to z pewnoscia jeden z najlepszych telefonow komorkowych do dzwonienia jakie w ogole istnieja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 6310 to fakt najlepszy biznes fonik - ale wiesz... trzeba isc z duchem czasow :D z kolei ten p910 to znow chyba krok za daleko w przyszlosc ;p wolalbym cos co przypomina telefon a nie pda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 uwierz mi ze to dobry telefon, a widze ze wazna jest dla Ciebie bateria :) cena dokladnie taka jaka chciales :D wyswietlacz piekny, przy czym telefon dalej dziala dlugo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRX Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 ta e50 to firmowy telefon ktory dostalem niedawno ;] nowa partia firmowek przyszla wlasnie z modelami 6233 - z opisu w internecie miala miec baterie jak w 6310 i trzymac ponad 10 dni wiec dlatego planowalem sprzedac e50 i kupic 6233 - jednak teraz juz od 2 osob z firmy slysze ze narzekaja na 2-3 dniowa baterie. firmowy telefon wiec jednak troche sie z niego rozmawia - bateria to dosc wazny element. Ja także dużo używam telefonu ale przyznaję, że nie wiem już ile mi trzyma com - K800. W domu ładowarka biurkowa, w samochodzie uchwyt z ładowaniem... straciłem rachubę. Ma trzymać i tyle... tydzień to wytrzyma może słuchawka BT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Sorry, że będzie OT, ale mam problem. Ostatnio oddałem D750i do naprawy, gość w serwisie w mieście (jedynym) wymienił mi joya, cena 50 zł (sic!), ale to nie problem, bo chodzi teraz bardzo dobrze, niestety chyba coś musiał uszkodzić w środku, bowiem jak wsadzam kartę pamięci i chce ją potem wyciągnąć przyciskając ją to nie wyskakuje, tylko jeszcze bardziej wchodzi - jest tam w środku jakiś mechanizm odpowiedzialny za wyskakiwanie karty może? Najgorsze, że nie dostałem rachunku na papierze, więc nie mam prawa do reklamacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qpa1 Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Siema Ktory telefon wybrac Nokia E50 Ma jeden duzy minus joystick SE k750i SE k610 minus jak powyzej Samsung X820 , Samsung D600e(tylko jest problem w warszawie podobno ich juz nie mam w erze ) motke V3i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRX Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Określ swoje wymagania ponieważ większość z tych telefonów jest dosyć ciekawa. Ja X820 nie brałbym pod uwagę. Ładny ale niefunkcjonalny fon - fatalna bateria, a do tego delikatny ja piórko. K610 nie ma joy tylko przycisk nawigacyjny. D600 nie jest dostarczany do Ery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...