narcyz Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 W k750i też jest mega bass. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) Siemka, co sądzicie o telefonie Sagem MY 401X ? Chce sobie kupic telefon za okolo 300zl, a on w salonie orange jest za 319zł wiec moze byc :-P Czekam na opinie lub ewentualnie propozycji inny fonow za podobną cene. Edytowane 12 Grudnia 2006 przez Arczimodo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 6680(simlock orange pl)+512mb pełen komplet tel w dobrym stanie 640zł, dobra cena?? na allegro widziałem niby tańsze ale ten tel moge mieć na miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 czyli nie warto dokładac do w800i zeby mec "mega bass" xD Mega bass to sciema, znieksztalca mocno dzwiek, ale jezeli ktos tak lubi... Equalizer w zupelnosci wystarcza do pelni szczescia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Za 640zł nie chce, napisalem wyraznie ze chce w okolicach 300zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 przecież quarantino pytał sie o kome dla siebie a nie proponował Tobie (Arczimodo) Arczimodo a do czego Ci tel?? co Ci potrzebne a co nie? ma być nowy/używany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Co myslicie o w850i? Jest wart kupienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Mam ten sam problem co Arczimodo budżet mam do 400zł W grę wchodzą takie telefony: NOKIA: - 6070 - nic ponad przeciętność - 6030 - nic ponad przeciętność SE: - K700i - starszy model widziałem że ma niezbyt czytelny ekran, choć niby sporych rozmiarów, brak slotu na karty - K510i - brak slotu mniejszy ekran, i tylko 28Mb pojemności pamięci Sagem: - myx6-2 (ale niezwykle cieżko dostać bez wersji dedykowanej dla Orange) - więc raczej odpada Ceny podobne Jeśli chodzi o preferencje: niezależy mi w ogóle na aparacie, bo nawet 2Mpix w nowoczesnych modelach 3G sa nędznej jakości, mp3 - bo mam swój, radiu - bo rzadko używam Chcę natomiast mieć miejsce na gierki JAVA, dobrej jakości ekran (tu dylemat pomiędzy większą ilością kolorów w K510i a większa rozdzielczością w K700i - nie mam pojęcia co lepsze), wygodną klawiaturą, dobrą jakością wykonania, szybkim sofcie, bluetooth, IRDą choć niekoniecznie, oraz dobrą baterią. W sumie każdy poleca co innego :/ Jedni mówią, że Sagem ma nędzną jakość materiałów, ale za to on ma slot i szybki soft. Mam pytanie odnośnie Sagemów i SE, czy T9 działa normalnie, tzn czy można dodawać swoje wyrazy? czy można wyłączyć polskie znaki? Może powiem bardziej wprost K700i tańszy starszy wiecej bajerów wiekszy wyswietlacz ~350zł K510i droższy nowszy mniej bajerów lepszej jakości wyświetlacz ~400zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 To moze Siemens S65? Swietnej jakosci materialy, slot na karty, bluetooth, IrDA, duzy wyswietlacz 176x220, bateria w miare, aparat 1,3mpix (calkiem niezly jak na telefon), JAVA, szybki soft... Mozna sie nim pobawic... Dla mnie bardziej bylby praktyczny od K700i i o zgrozo 6030 ktora jest chyba ponizej przecietnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 "Głównie zalezy mi na mp3..." Za 200zł można juz kupic iRiver'a T30 512mb który każdy telefon pod względem dzwięku zmiecie z ziemi. Nie wymyślam sobie tego... Są to moje odczucia po słuchaniu np. Nokia e50, N70, SE K750i, W800... Dlatego nie warto jest się napalc na mp3 w telefonie bo są one w słabej jakości no chyba, że komus to odpowiada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Co myslicie o w850i? Jest wart kupienia? Jeśli zależy ci na muzyce to tak. :) W dziale nowości są tam moje tematy w którymś z nich powinno być coś o W850 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qx's Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 SZukam telefonu do 400zł Z MP3 dobrej jakości do możecie mi polecić zastanawiałem się nad Motorola A920/A925 ale co wy polecicie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Mam ten sam problem co Arczimodo budżet mam do 400zł W grę wchodzą takie telefony: NOKIA: - 6070 - nic ponad przeciętność - 6030 - nic ponad przeciętność SE: - K700i - starszy model widziałem że ma niezbyt czytelny ekran, choć niby sporych rozmiarów, brak slotu na karty - K510i - brak slotu mniejszy ekran, i tylko 28Mb pojemności pamięci Sagem: - myx6-2 (ale niezwykle cieżko dostać bez wersji dedykowanej dla Orange) - więc raczej odpada K700i tańszy starszy wiecej bajerów wiekszy wyswietlacz ~350zł K510i droższy nowszy mniej bajerów lepszej jakości wyświetlacz ~400zł Ja wybrałbym na twoim miejscu K700, jak dla mnie wyświetlacz ok,do gierek napewno wystarczający, jedyny bol tego telefonu to joy Co do w/w Noki to nie polecam, szczególnie 6030, raz że nic nie ma, dwa jakośc wykonania fatalna, trzy idotycznie rozwiązane klawisze, szczegolnie ten nawigacyjny, szkoda kasy, lepiej zamiast 6030 kupić 3100, ten sam telefon (gorszy wyświetlacz) a i obudowa lepsza i lepszy w obsłudze To moze Siemens S65? Swietnej jakosci materialy, slot na karty, bluetooth, IrDA, duzy wyswietlacz 176x220, bateria w miare, aparat 1,3mpix (calkiem niezly jak na telefon), JAVA, szybki soft... Mozna sie nim pobawic... Dla mnie bardziej bylby praktyczny od K700i i o zgrozo 6030 ktora jest chyba ponizej przecietnosci. Telefon fajny, jeden z niewielu Siemensów który nie ulega defragemtacji po rocznym okresie pracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysoki Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Czytajac niektore posty na temat wyswietlacza w k700i mam wrazenie ze nikt go w zyciu na oczy nie widzial. Wyswietlacz w k700 za czasow tego telefony byl jendym z najlepszych na rynku i mam wrazenie ze aktualnie tez jest b. dobry. Jest duzy, czytelny, 65k kolorow. Naprawde nie wiem co wy w nim zlego widzicie. Teraz mam w800 i nie widze jakies wielkiej roznicy miedzy ekranami jednego i drugiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qx's Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 No ale panowie ja pytałem o tel do słuchania MP3 a nie dzwonków co mi z telefony który ma 40MB pamięci Tu potrzebny tel ze slotem na karte zresztą może moja wina że nie zaznaczyłem tego na wstępie wydawało się oczywiste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 @Qx's ale oni teraz odpowiadają na posta mihalo a dla Ciebie to np. motka e398 będzie dobrym wyborem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Prosiłbym o pomoc w wyborze :) Orange abonament 30zł i jaki telefon wybrać ?? Tak, żebym najlepiej na tym wyszedł. Telefon dla mojego taty, jedyne co by chciał to głośnomówiący i aparat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 A jakie są tam telefony w ofercie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 hmm... Za bardzo nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Jakiego SE ? Tel, aparat i mp3 :D Edytowane 17 Grudnia 2006 przez BiF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 co myslicie o n73?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 co myslicie o n73?? Stary zdecyduj się co chcesz najpierw wyskakujesz z SE w850 a teraz N73 :blink: normalnie mnie to powala :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 No wlasnie nie wiem, bo dzis jade kupic a jeszcze nie wybralem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 No wlasnie nie wiem, bo dzis jade kupic a jeszcze nie wybralem Ale nie masz nawet celu bo raz nastawiasz się na muzykę a teraz bardziej na aparat :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Hmm mam mp3 player creative , wiec na mp3 mi az tak nie zalezy. A jak nie do muzy to rozumie ze n73 lepiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Niestety N73 jest ciut mulisty, coś ala V3. Jeżeli Ci to nie przeszkadza - bierz i uważaj bo delikatna zabaweczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Niestety N73 jest ciut mulisty, coś ala V3. Jeżeli Ci to nie przeszkadza - bierz i uważaj bo delikatna zabaweczka. Potwierdzam, spadł na podłogę i wylany screen. Edytowane 17 Grudnia 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 ok stalem sie posiadaczem n73 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Może mi ktoś polecić jakiegoś SE ? :unsure: K750i / W800i ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 A może byłbyś łaskaw skorzystać z opcji "szukaj w temacie"? Chyba o żadnych telefonach nie napisano tu tak dużo jak właśnie o k750i, a więc i praktycznie w800i !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...