wegorz91 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 (edytowane) Witajcie, mam takie pytanko który telefon z listy wybrać : nokia n70 nokia 6280 nokia E50 Jutra jadę któryś z tych odebrać do salonu :D Prosze o pomoc Edytowane 4 Marca 2007 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 W prezencie kupiłem kuzynce Sagema My501x z kartą MiniSD 1GB ( 399zl) ,taki pfonik w sam raz dla 14stolatki :) MP3 dość ładnie ów fon odtwarza , ( lepiej czyściej niż droższe 2 x Sasmungi ) aparacik 1.3mpx ( oszukany bo max rozdziałka to 1024x768 ) ale robi całkiem ładne fotki . problem w tym że nie mogę znaleźć słuchawek kompatybilnych z tym fonem :/ Jeśli ktoś jest zorientowany w temacie Sagem , to proszę o info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Standart pytanie co oczekujesz od telefonu. A poza tym wystarczy wpisać w temacie to bedizesz miał tyle odpowiedzi że hej. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbtck1 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 W prezencie kupiłem kuzynce Sagema My501x z kartą MiniSD 1GB ( 399zl) ,taki pfonik w sam raz dla 14stolatki :) MP3 dość ładnie ów fon odtwarza , ( lepiej czyściej niż droższe 2 x Sasmungi ) aparacik 1.3mpx ( oszukany bo max rozdziałka to 1024x768 ) ale robi całkiem ładne fotki . problem w tym że nie mogę znaleźć słuchawek kompatybilnych z tym fonem :/ Jeśli ktoś jest zorientowany w temacie Sagem , to proszę o info Jutro wlasnie bede mial tego Sagema, co do sluchawek podejda wszystkie tylko musisz kupic sobie przejsciowke mini jack > micro jack za kilka zl w elektronicznym. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 a ja ostatnio wzialem sagema my600x w orange :) telefonik calkiem spoko, tylko czasami mnie wkurza ze te sagemy sa troszke powolne...ale idzie sie przywyczaic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 (edytowane) Naprawa joya w K700 pomoże na chwilę, a po jakimś czasie znowu padnie. Doszedłem do wniosku, że szkoda mi płacić 800zł za d600 tylko po to, żeby mieć latarkę :) A co byście polecili tylko z takimi wymaganiami: -wytrzymały i niezawodny -długo trzyma -nieograniczona liczba smsów w pamięci -aparat min. vga z filmami Czy Samsung E250 jest tak samo niezawodny jak d600? EDIT: I żeby był ładny (elegancki), a nie elo-wieśniacko-młodzieżowy. Edytowane 4 Marca 2007 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Naprawa joya w K700 pomoże na chwilę, a po jakimś czasie znowu padnie. Doszedłem do wniosku, że szkoda mi płacić 800zł za d600 tylko po to, żeby mieć latarkę icon_smile3.gif A co byście polecili tylko z takimi wymaganiami: -wytrzymały i niezawodny -długo trzyma -nieograniczona liczba smsów w pamięci -aparat min. vga z filmami Czy Samsung E250 jest tak samo niezawodny jak d600? Ja Ci polecę K600i, mam i jestem zadowolony, joy nie jest taki jak w K700i tylko wytrzymalszy, mam go od czerwca/lipca i nie wymieniałem ani razu joya. Aparat 1.3, 30 mega pamięci, latarka [; Co do sms nie doszedłem ale dużo ich mieści :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Ja Ci polecę K600i, mam i jestem zadowolony, joy nie jest taki jak w K700i tylko wytrzymalszy, mam go od czerwca/lipca i nie wymieniałem ani razu joya. Aparat 1.3, 30 mega pamięci, latarka [; Co do sms nie doszedłem ale dużo ich mieści :) Nie zdecyduje sie juz na joystick :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Nie zdecyduje sie juz na joystick icon_smile3.gifZ tego co słyszałem w K700i joystick jest gumowy czy jakiś tandetny, tutaj w K600i jest dużo inaczej, przecież to w sumie telefon biznesowy (z wyglądu) [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Ja również odradzam wszystko co ma joy-a, prędzej czy później padnie, miałem juz kilka telefonów z joy-em róznych producentów, wiecej już nie chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 A tam nie znacie się [; nowe SE i ogólnie nowe fony z joyami to rewelacja ;) Ale ja tu nie po to ;P Czy może ktoś mi wyjaśnić różnice między Nokią N73 a Nokią N73 ME ? To dla mnie ważny, tym bardziej że cenowo się sporo różnią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Z tego co słyszałem w K700i joystick jest gumowy czy jakiś tandetny, tutaj w K600i jest dużo inaczej, przecież to w sumie telefon biznesowy (z wyglądu) [; Hehe, że jest tandetny to nie musisz mi mowić B-) Ale do joya mnie nikt nie przekona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 (edytowane) Hehe, że jest tandetny to nie musisz mi mowić cool.gif Ale do joya mnie nikt nie przekona icon_smile3.gifNie ma sprawy, ja wyraziłem tylko swoje zdanie [; Edytowane 4 Marca 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 A tam nie znacie się [; nowe SE i ogólnie nowe fony z joyami to rewelacja ;) Ale ja tu nie po to ;P Czy może ktoś mi wyjaśnić różnice między Nokią N73 a Nokią N73 Music Edition ? To dla mnie ważny, tym bardziej że cenowo się sporo różnią Dołączam się do pytania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 zgaduję - większą kartą pamięci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 "N73 Music Edition, to model identyczny z Nokia N73. Dodatkowe opcje: 2GB HD, dedykowane klawisze do obsługi muzyki, Nokia PC Suite z Nokia Music Manager, nowe oprogramowanie do synchronizacji z PC i zarządzania plikami muz. Visual Radio oraz usługa Music Recommenders." Myślę, że 5 sekund szukania nie byłoby problemem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Ja również odradzam wszystko co ma joy-a, prędzej czy później padnie, miałem juz kilka telefonów z joy-em róznych producentów, wiecej już nie chceSiemens c65 - 2.5 roku i zadnego problemu :D szkoda, ze to tylko jedyna zaleta tego telefonu .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Co możecie mi powiedzieć o Motoroli SLVR L7? Czy to prawda że klawiatura jest do rzyci a i menu lubi sobie zwolnić? Klawiatura jest taka sama jak w V3i? (do tej mam dostęp to bym zobaczył) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski8 Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Co możecie mi powiedzieć o Motoroli SLVR L7? Czy to prawda że klawiatura jest do rzyci a i menu lubi sobie zwolnić? Klawiatura jest taka sama jak w V3i? (do tej mam dostęp to bym zobaczył) dolaczam sie do pytania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 hej. już mniej więcej zawęziłem sobie wybór telefonów do 2 . i teraz za cholerę nie mogę wybrać który . Już 2 noce nie śpię i czytam :? n80 czy n73 i o to jest pytanie ... n73 z wyglądu ładny wszystko fajnie ale nie ma wifi i innych ciekawych funkcji które posiada n80 kompletnie nie wiem co wybrać . telefon służy mi do dzwonienia :lol: ale różnymi bajerami nie pogardzę . Chętnie kupił bym n73 jeśli chodzi o wygląd ale nie mogę pogodzić się z brakiem wifi . :mur: Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 chcesz N80 to ci sprzedam za kilka tygodni :> zapewniam, że cena będzie dobra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 kucyk znudziła się już ? ;) bo dość niedawno chyba kupowałeś wegorz ja bym proponował N73 ze względu na lepszy aparat i wygląd, bynajmniej ja bym tak wybrał, od wifi to mam komputer ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 kucyk znudziła się już ? ;) bo dość niedawno chyba kupowałeś wegorz ja bym proponował N73 ze względu na lepszy aparat i wygląd, bynajmniej ja bym tak wybrał, od wifi to mam komputer ;P ale jak tutaj sobie porównuje http://www.mgsm.pl/compare.xhtml n73 i n80 to n80 wg mnie lepiej wypada . -lepszy ekran -wifi (ale jak komp będzie wyłączony to w łóżku mogę sobie sprawdzić co sie na pure dzieje :D ) wady: bateria , slajder sie psuje ... czarna magia :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Byc moze niedlugo bede mial możliwość zamiany mojego k750i na nokie 6233. nokia bedzie nowa, ale gola(wiem, ze nie kradziona, po prostu nie bede mial do niej nic). moj SE jest używany, ale na gwarancji. czy opłaca mi sie taka zamiana? w zasadzie nie poniose zadnych kosztów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 (edytowane) Chcesz zamienic telefon z lepszym aparatem foto, lepszym odtwarzaczem mp3 itd. na nokie? To nie lepiej poczekac jak ceny K800i pojda w dol? Dla mnie wymiana bez jakiegokolwiek sensu. Edytowane 7 Marca 2007 przez mafia35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 ale jak tutaj sobie porównuje http://www.mgsm.pl/compare.xhtml n73 i n80 to n80 wg mnie lepiej wypada . -lepszy ekran -wifi (ale jak komp będzie wyłączony to w łóżku mogę sobie sprawdzić co sie na pure dzieje :D ) wady: bateria , slajder sie psuje ... czarna magia :oops: slajder sie nie psuje, slajder po prostu ch*** dziala ... od nowosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Chcesz zamienic telefon z lepszym aparatem foto, lepszym odtwarzaczem mp3 itd. na nokie? To nie lepiej poczekac jak ceny K800i pojda w dol? Dla mnie wymiana bez jakiegokolwiek sensu. Nokia ma za to głośniczki stereo i lepszy wyświetkacz. Wymiana najprawdopodobnie nie kosztowała by mnie nic. Z resztą to tylkopytanie. Zadałem je bo moim zdaniem nokia ma lepszy choćby kalendarz co jest dla mnie dosc istotne. I chyba to co najważniejsze, to brak joysticka w nokii. Może spytam w ten sposób. Czy jeśli nie słucham na telefonie muzyki i nie robię zdjęć to czy wtedy warto ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Jeśli nie słuchasz na telefonie muzyki, to argument o głośnikach stereo traci sens. W każdym razie jeśli miałoby to mieć jakiś wpływ na decyzję, to wolałbym lepszą muzykę w słuchawkach, niż w jakichś małych głośniczkach. Określiłeś sobie najważniejszy priorytet- brak joysticka, więc zamień i po bólu ;) Sam bym nie wymienił, bo ta Nokia imho wyglądem nie grzeszy, do tego jest goła jak to określiłeś i nie ma gwarancji. Jedyne czego bym się w takiej wymianie doszukiwał, to chęć zarobku jakiegoś, bo zwiększenia użyteczności czy komfortu, to nieszczególnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Jesli Ci zalezy na "super glosniczkach stereo" i bardzo dobrym wyswietlaczu i dobrym kalendarzu to lepiej kupic Samsunga D600. Bije 6233 jakoscia wyswietlacza i glosniczkami rowniez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) Mam problem. Nie wiem jaki wybrac telefonik dla taty, teraz ma jakiegos siemensa m35i, no i przyszedl czas na zmiany ;) priorytety: *duzy ekran. *w miare glosne dzwonki ;) nie musi miec zadnych bajerow w postacie mp3 czy kamery :) ale przydal by sie kolorowy ekranik ;) jeszcze jedno. Telefon musi byc w miare TANI ;) pozdrawiam Edytowane 9 Marca 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...