Gość Bio Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) bo ja wiem... qtek ma większe możliwości (windows) ja brałbym qteka (bo SE to brzydal ;p ) Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unseens Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Ciezko poradzic bo jest tego w brud. Napisz czego oczekujesz od telefonu, musimy zawezic szeroka game telefonow w tej cenie. W sumie za 300zł nie mogę mieć jakieś niesamowitych wymagań co do telefonu(z klapką). Zależy mi na wytrzymałej i ładnej obudowie oraz dobrym wyświetlaczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Samsungi X150, X160, X200 nawet X640 Nokia 6060, LG K225 i kilka innych sie znajdzie. Siemensy AF51, CF62 Motorolki W220 Alcatele, Sagemy, itp. slabsze firmy. To tak bez szukania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Jak chcesz wytrzymałą obudowę to V3 :P na allegro już koło 3 stówek stoją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unseens Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Kaeres - Jaki był by twój faworyt z podanej listy? Może innaczej. Gdybyś miał 300zł jakibyś kupił telefon. Koniecznie z klapką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 siemensy z miejsca odpadają :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 No i jeśli V3 to tylko z alu obudową [są dwie wersje], plastik jest do kitu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Kaeres - Jaki był by twój faworyt z podanej listy? Może innaczej. Gdybyś miał 300zł jakibyś kupił telefon. Koniecznie z klapką. Uzywane EF81 :D - moze by sie znalazlo za 300pln siemensy z miejsca odpadają :] Jako fan tej firmy wbrew pozorom powinienem sie zdenerwowac na takie slowa ale paradoksalnie sie ciesze, ze taka opinia o nich krazy. W wiekszosci przypadkow nie maja sobie rownych w swoich odpowiednikach cenowych. S88 - jest o polowe tanszy od chocby starego juz i zwyklego jak na te czasy K750i EF81 - kosztuje nowka 390 pln, a jakoscia niszczy wszystkie klapki Nokii i SE w cenach do 700-800pln Ja ciesze jape bo mam chrapke wlasnie na ktorys z tych telefonikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski8 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) Załaczę link do bardzo szegółowej recenzji BQS EF81. Tez mam na niego chrapkę, tylko zrażaja mnie opinie uzytkowników. :( W większości są bardzo złe. http://www.mobile-review.com/review/benq-s...s-ef81-en.shtml Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez adamski8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) Jezeli ktos woli po polsku. http://gsmonline.pl/portal/phonetests/phon...nQ-Siemens,EF81 Szukam porzadnej polskiej recenzji SE W810i Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 http://www.mgsm.pl/katalog/sonyericsson/w810i/test/ http://www.in4.pl/mini_recenzje.htm?mini=37 Tez sie zastanawialem nad W810i ale cena byla albo troche nizsza lub taka sama jak K800i wiec wybralem tego drugiego ze wzgledu na lepszy aparat foto z prawdziwym fleszem i wieksza pamiecia sms, wieksza pamiecia wbudowana oraz DUZY wyswietlacz. Przy nim W810i to malenstwo. EDGE nie jest mi potrzebny wiec nie zwralacalem uwagi na to czy on jest w telefonie czy go nie ma. Ogolnie opinie W810i ma bardzo dobre. Jesli sluchasz muzy i nie zalezy Ci na duzym wyraznym wyswietlaczu oraz aparacie foto (chociaz tez jest niezly) to polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Potrzebuje uzywanego fona do 200zł. Na którym bedzie sie szybko pisac smsy(bardzo szybko), bedzie zapisywal wyslane smsy. Mialem 6600 i pisanie smsów na niej to marzenie. Ale za to LCD ma daremny i nie widać nic pod słońce. Jak sie pisze smsy na K700i? Moze cos innego polecicie? 6310i zapisuje wyslane,bo juz sam nie pamietam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zapisuje:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 nokia 6310i jest telefonem dla ciebie :) Ta komórka mnie rozwala. Widze aukcje nawet za 1000pln !!! Taki archaik za takie pieniadzory ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Jak sie pisze smsy na K700i?Beznadziejnie. Do smsów ten telefon się ewidentnie nie nadaje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski8 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Beznadziejnie. Do smsów ten telefon się ewidentnie nie nadaje ...jeszcze gorzej jest na k500i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Dzisiaj bawilem sie K700i kumpla i najgorzej z smsami nie bylo. Co jest jeszcze ciekawego do 200zl? Musi sie smski szybko pisać i nie mzoe byc ceglasty. Max wymiary to 6310. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Dobra, teraz potrzebna mi Wasza szybka pomoc. Do kilku godzin musze zdecydowac co brac 1. SE 510i + zestaw BT 2. Samsung E250 + BT 3. Motka V3 4. N 6230i + BT 5. SE K750i + BT 6. N 6131 + BT 7. SE K610i + BT 8. Samsung E570 9. SE W300i 10. N 5300 11. Samsung X820 12. N E50 13. N E61 Powiedzmy, ze wszystkie sa w jednej cenie i nie beda odsprzedawane. PROSZE WAS O POMOC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Jak w jednej cenie to gdzie tam porównywać Nokie E Series do SE 510i :D Ja dla siebie wziąłbym E61 albo E50. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Jak w jednej cenie to gdzie tam porównywać Nokie E Series do SE 510i :D Ja dla siebie wziąłbym E61 albo E50. Szkoda tylko ze e61 nie ma aparatu. Bo sam sie zastanawiam nad taka nokia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 (edytowane) Jak w jednej cenie to gdzie tam porównywać Nokie E Series do SE 510i :D Ja dla siebie wziąłbym E61 albo E50. Oczywiscie to "w jednej cenie" powiedzialem aby nie mydlic Wam oczu i nie znieksztalcac obrazu. Powiedzmy cena nie gra roli bo sprzedam swoj telefon i mam do wyboru takie oto telefony - wlał/wylał - a jezeli cos zostanie pieniedzy to juz inna brozka. Druga sprawa to, ze jezeli bym mial je odsprzedawac to oczywiscie biore E61 ale obie te nokie E50 i E61 sa po prostu brzydalami i ciezo mi wybrac miedzy noszeniem brzydkiego kaczatka czy gowna zawinieteo w papierek :P Edytowane 20 Kwietnia 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 (edytowane) Oczywiscie to "w jednej cenie" powiedzialem aby nie mydlic Wam oczu i nie znieksztalcac obrazu. Powiedzmy cena nie gra roli bo sprzedam swoj telefon i mam do wyboru takie oto telefony - wlał/wylał - a jezeli cos zostanie pieniedzy to juz inna brozka. Druga sprawa to, ze jezeli bym mial je odsprzedawac to oczywiscie biore E61 ale obie te nokie E50 i E61 sa po prostu brzydalami i ciezo mi wybrac miedzy noszeniem brzydkiego kaczatka czy gowna zawinieteo w papierek :P Nokia e61 ladna jest i ma spore mozliwosci szkoda tylko ze nie ma tego aparatu chocby nawet 1,3 Mpix. Najlepsze wyjscie nokia e61i tylko ta cena :( Edytowane 20 Kwietnia 2007 przez maziboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 (edytowane) Zbliża się ta nieunikniona chwila zmiany telefonu. Mam do rozdysponowania sumę max. 850 zł. Wstępnie zorientowałem się, że mogę pozwolić sobie na takie telefony: 1. Sony Ericsson K800i (nowy - mój faworyt) 2. Motorola V6 maxx (nowa) 3. Samsung D900 (używany) 4. Nokia N70 (używana) Proszę o opinię na temat tych telefonów. Chciałbym wybrać taki telefon, który posłuży mi przez kolejne 1.5 roku, tak jak moja Motorola E398. Edytowane 22 Kwietnia 2007 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Dobra, teraz potrzebna mi Wasza szybka pomoc. Do kilku godzin musze zdecydowac co brac 1. SE 510i + zestaw BT 2. Samsung E250 + BT 3. Motka V3 4. N 6230i + BT 5. SE K750i + BT 6. N 6131 + BT 7. SE K610i + BT 8. Samsung E570 9. SE W300i 10. N 5300 11. Samsung X820 12. N E50 13. N E61 Powiedzmy, ze wszystkie sa w jednej cenie i nie beda odsprzedawane. PROSZE WAS O POMOC. Jestem za K750i albo za nokią EXX. Zbliża się ta nieunikniona chwila zmiany telefonu. Mam do rozdysponowania sumę max. 850 zł. Wstępnie zorientowałem się, że mogę pozwolić sobie na takie telefony: 1. Sony Ericsson K800i (nowy - mój faworyt) 2. Motorola V6 maxx (nowa) 3. Samsung D900 (używany) 4. Nokia N70 (używana) Proszę o opinię na temat tych telefonów. Chciałbym wybrać taki telefon, który posłuży mi przez kolejne 1.5 roku, tak jak moja Motorola E398. Nie bierz motoroli. Siostra ma V3 wprawdzie ale telefon dno. Tu polecił bym również SE K800i albo Nokia [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Chyba jednak zdecyduję się na SE K800i. Nie mam zaufania do używanych telefonów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Jesli nie zalezy Ci na Symbianie w N70 to K800i bedzie najlepszym wyborem. Jesli mialbys pytania dot. tego modelu to pisz na PW. Uzytkuje ten telefon juz od 3 miesiecy wiec moge Ci pomoc w razie czego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Kolega kupuje telefon i prosił mnie o zamieszczenie tego oto posta. Będzie wdzięczny za odpowiedź: Witam. Przymierzam się do kupna nowego telefonu i mam na oku dwa modele: Nokie 6233 i SE 710i Są w podobnej cenie więc mam dylemat. Od telefonu oczekuje przede wszystkim rozbudowanych funkcji typu szybki dostęp do internetu, Java 3D, możliwość upgrade'u. Bajery typu Mp3, dobry aparat, karty pamięci mile widziane ale nie przesądzające. Prosiłbym o pomoc w podjęciu decyzji. Jak ktoś zna jeszcze jakieś fajne telefony w granicy 900zł podobne do tych dwóch (albo lepsze) to też prosze o opinie. Z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 To może nokia 6288 albo samsung d900 Są 2 SE 710i W oraz Z Ale z SE to może lepiej k800i? Na allegro za 800zł można kupić. To tak na szybko. Jeśli chodzi o rozbudowane funkcje jak szybki dostęp to zapewne chodzi Ci o UMTS tak? Jeśli inne funkcje to może coś na symbianie? Tak dla przykładu Nokia 3250 choć to tylko przykład. W zasadzie to możesz wpisać na allegro odpowiedni przedział cenowy i sprawdź od najdroższych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 nie polecam N70 z orange, nie dość ze ma badziewiaste menu , które po wyłączeniu w opcjach włącza sie za każdym razem kiedy wyłączymy telefon, to jeszcze chodzi jak złów i lubi sie wieszać podobno to przez soft orange Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 nie polecam N70 z orange, nie dość ze ma badziewiaste menu , które po wyłączeniu w opcjach włącza sie za każdym razem kiedy wyłączymy telefon, to jeszcze chodzi jak złów i lubi sie wieszać podobno to przez soft orange Dokładnie, to przez soft Orange, ale można bez problemu wgrać czysty, niebrandowany soft, wystarczy zmienić Product Code przy pomocy Nemsis Service Suite na kod zwykłej N70 PL (niebrandowanej) i wgrać softa za pomocą Nokia Software Updater Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...