Kaeres Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) za 400zl? Jak tak to chyba kupie k510 nowego Caly czas mowiles o 250pln i ew. dolozylbys do jakiegos modelu 50pln. Co sadzicie o Motorolce E770v? http://allegro.pl/16598_e770.html?order=t&view=gtext Poza aparatem chyba dosc dobra, co? icon_smile3.gif ...i poza wygladem :) Edytowane 17 Czerwca 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Taka brzydka to nie jest ;) A moj SE t630 doprowadza mnie do szalu :| Jesli sie uda to na wakacje bede mial okolo 300-400zl na komorke. Kolega ma e770 i dosc fajna jest :) Jakie sa jeszcze mozliwosc w tej kwocie? Wolal bym nowke, ale jakas dobra uzywka nie wadzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 moge sie szarpnac na cos do 400zl ;] wiec co polecacie? 6630? k510? czy moze cos innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Oczywiśćie że N6630, K510i jest przy niej niczym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Witam mam odłożone 500 zł i szukam telefonu z dobrej jakości MP3 i dobrą baterią . Na aparacie mi nie zależy bo mam cyfraka i fajnie by było jeszcze jakby obudowa była wytrzymała i nie trzeszczała . Poradzicie cos?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 zastanawia mnie czy jak kupie telefon z wi-fi to od razu będę mógł wchodzić do internetu za free tam gdzie będzie zasięg? kolega coś mówił ze tylko wtedy jak wykupie coś w necie... jak to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Może dowiedz się na jakiej zasadzie działają sieci radiowe, a szczególnie interesujące powinny byćdla Ciebie hot spoty, które są darmowe. A to raczej nie temat na takie rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Może dowiedz się na jakiej zasadzie działają sieci radiowe, a szczególnie interesujące powinny byćdla Ciebie hot spoty, które są darmowe. A to raczej nie temat na takie rzeczy.Czyzby tak jak w McDonaldzie ? Na szczescie zmieniaja to za niedlugo i bedzie mozna sie laczyc darmowo ale na ta chwile sa odplatne. U mnie w firmie natomiast ten kto ma WLAN ten sobie korzysta za darmoszke z netu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) W McDonaldzie, to akurat zazwyczaj operatorzy komórkowi dają swoje hot spoty, co się "lekko" gryzie z rzeczywistą ideą tych punktów dostępowych, które z założenia mają być darmowe. Tu natomiast trzeba być użytkownikiem jakiegoś BlueConnecta czy innego iPlusa. Chcecie o tym pogadać, to załóżcie temat- tutaj koniec. Edytowane 18 Czerwca 2007 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Witam mam odłożone 500 zł i szukam telefonu z dobrej jakości MP3 i dobrą baterią . Na aparacie mi nie zależy bo mam cyfraka i fajnie by było jeszcze jakby obudowa była wytrzymała i nie trzeszczała . Poradzicie cos??Z telefonów posiadających dobre mp3 do ceny 500 zł z kawałkiem (oczywiście za używany) polecam najbardziej w810i. Jeżeli chodzi o cenę równą 500 zł to wg. mnie najlepszym wyborem będzie w800i. Dodatkowo możesz wgrać różne patch zwiększające jego funkcjonalność. Nie polecam Nokii muzycznych w tej cenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Camilos a czym sie rozni w800 od w810 ?? i jak w nich sie bateria sprawuje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Camilos a czym sie rozni w800 od w810 ?? i jak w nich sie bateria sprawuje ?? Bateria w obu przypadkach to to samo. A ze znanych mi różnic: w W810i brak joy'a w W800i brak EDGE (W810i ma) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 A co myslicie o nokiach 5200 i 5300 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 A co myslicie o nokiach 5200 i 5300 ?? Generalnie był bym bardziej ku N5300 ale ogólnie telefon nie przypadł mi do gustu a najbardziej jego "klockowaty kształt" (dziwny jak na slidera). Jedyny słuszny slider moim zdaniem to samsungi z serii "D", Nokia N80 i jeszcze parę innych ;) PS. Zaplecze muzyczne N5300 ma na prawdę całkiem dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) Nokia 5300 to bardzo dobry telefon. Świetny wyświetlacz, jakość muzyki bdb, aparat robi całkiem przyzwoite zdjęcia oraz slider nie ma luzów przy intensywnym użytkowaniu Do tego stabilna platforma S40, dla której jest dość dużo mniej lub bardziej przydatnych aplikacji. Co do baterii, to przy intensywnym użytkowaniu trzyma 3 dni. Edytowane 18 Czerwca 2007 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 A róznice miedzy 5200 a 5300 bo z tego co wiem to aparat jest gorszy ale na nim mi nie zalezy wiec po co przepłacać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Nokia 5200 ma podobno dużo gorszy wyświetlacz i masakrycznie słaby aparat. Zaleta to jedynie głośny głośniczek. Przesyłam niezły wątek o telefonach muzycznych: http://matrax.net/forum/showthread.php?t=57417 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 Nokia 5200 ma podobno dużo gorszy wyświetlacznie podobno tylko na pewno ;) 5200 - 128*160, aparat 0,3MPx 5300 - 240*320, aparat 1,3MPx to tyle z tych widocznych różnic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) Kurcze miałem dziś te dwie nokie w łapkach no i tylko wsywietlacz jest gorszy bo na aparacie mnie nie zalezy i teraz nie wiem czy dopłacać prawie 150 zł i cieszyć sie leprzym wyswietlaczem , czy moze zaoszczędzić i mieć gorszy. Ale za to muzyka w obu jest tej samej jakości Edit: Ile kosztuje simlock do noki 5300 bo na alledrogo są same era i są o wiele tansze niz bez locka ?? Edytowane 19 Czerwca 2007 przez qbaneoplus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 Przeciez 5300 reklamuja jako Xpress Music z lepszymi mozliwosciami ustawien muzycznych. Wiec na plus do 5300 wzgledem 5200 nalezy zaliczyc 3 podstawowe rzeczy. 1. Lepszy wyswietlacz (2x lepsza rozdz. to juz nie przelewki). 2. Lepszy aparat foto (rowniez 2x wieksza rozdz.) 3. Lepszy odtwarzacz MP3. Ja bym dolozyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 A cena ściągnięcia simlocka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J10 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witam ! Poszukuje jakiegoś telefonu do ok. 300 - 400 zł. Telefon ma być nowy. Obecnie mam 3-letniego K300 i już nie moge znieść tego zepsutego joya. Co polecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 @qbaneoplus dlaczego nie zdecydowałeś się na W800i albo W810i ?? @J10 Dołóż troszkę kaski i kup K750i lub W550i Jeżeli chodzi o SE. Co do Samsungów to fajny jest D500. Motoroli nie podaję, bo w tej cenie nie ma żadnych fajnych (prócz A1000, ale to inna bajka). Polecam ten wątek - http://matrax.net/forum/showthread.php?t=87386 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 Camilos bo strasznie podoba mi sie brzmienie tej noki a SE 810 jest trasznie drogi a 800 mi sie nie podoba wogole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 A cena ściągnięcia simlocka ??z tym pytaniem to już musisz udać się do komisów i się dopytać, bo przestrzał cenowy może być od 50 do 200 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 ktoś bawił sie samsungiem u600 i może powiedzieć coś pozytywnego lub wymienić jego wady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) Słuchajcie,dziewczynie kończy się umowa i ma teraz dylemat bo nie wie jaki ma sobie wybrać telefon.Ogólnie z tego co się dowiedziała to mogła by wziąć Samsunga http://www.orange.pl/portal/map/map/phone_...mp;promotionId= SE http://www.orange.pl/portal/map/map/phone_...mp;promotionId= Nokia http://www.orange.pl/portal/map/map/phone_...mp;promotionId= Co o nich sądzicie? Ja bym się skłaniał ku temu SE(szkoda że Orange już nie sprzedaje k750i). Edytowane 19 Czerwca 2007 przez mlun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ja wybrałbym SE K550i. Wyglądem nie imponuje, ale funkcje nie są takie złe. Na drugim miejscu wybrałbym Samsunga. Nokii nie trawię, więc dla mnie nawet się nie klasyfikuje w skali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Witam ! Poszukuje jakiegoś telefonu do ok. 300 - 400 zł. Telefon ma być nowy. Obecnie mam 3-letniego K300 i już nie moge znieść tego zepsutego joya. Co polecacie ? Jezeli masz 300 to Samsungi z serii X (480, 500, 510) Jezeli 400 to Benq-Siemens EL71 lub EF81 (pierwszy slider, drugi klapka). Słuchajcie,dziewczynie kończy się umowa i ma teraz dylemat bo nie wie jaki ma sobie wybrać telefon.Ogólnie z tego co się dowiedziała to mogła by wziąć Samsunga http://www.orange.pl/portal/map/map/phone_...mp;promotionId= SE http://www.orange.pl/portal/map/map/phone_...mp;promotionId= Nokia http://www.orange.pl/portal/map/map/phone_...mp;promotionId= Co o nich sądzicie? Ja bym się skłaniał ku temu SE(szkoda że Orange już nie sprzedaje k750i). Dowiedzcie sie dokladnie na jakich zasadach dadza jej ten telefon. Znajac Orżnij beda jej to wlasnie chceli zrobic i to bez Twojej aprobaty. A z tych co podales wybralbym SE K550i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Nie nie znaczy to będzie nowa umowa(bo już odraziłem przedłużanie).Tylko w tym abonamencie coś sensownego poprostu jest z tych co podałem.Dziś się jeszcze więcej dowiemy ale i tak pewnie padnie na SE bo do tyhc Samsungów jakoś nie mam przekonania a Nokia ma słabsze wyposarzenie zresztą ona koniecznie chce Sony Ericssona:P-chyba się odemnie tym zaraziła:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...