Kaeres Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Witam.Chcę kupić nowy telefon z allegro.Musi być bez awaryjny i mieć szybko działające menu.Który model w/g Was byłby najlepszy? Samsung: e840 d900 e900 Benq-Siemens EF81 MOTOROLA V6 MAXX , K3 W gre wchodzą głównie te telefony jeszcze w850 ale mam 750 zł a nie 890 bo tyle kosztują bez simlocka:/.Jeżeli macie jakieś inne propozycje to proszę się nie krempować hehe;) Nie ma w dzisiejszych czasam czegos takiego jak pomalu dzialajace menu. Chyba, ze z winy uzytkownika, ktory zawali telefon softem lub mu zapcha pamiec po brzegi. Telefon to sama elektronika i kawalki plastiku ew. innych stopow. W elektronice wszystko jest wadliwe i moze wysiasc w modelach niewadliwych :P Wybierz ktory Ci sie najbardziej podoba albo podaj inne kryteria wyboru telefonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) Pozwole sobie niecodziennie zaczac ;] Podczas pobytu w Polsce na poczatku sierpnia zaskoczyla mnie wielka nawalnica, dzieki ktorej moj owczesny telefon - w810i - zginal smiercia tragiczna [; Teraz, dokaldnie 3 dni temu, ktos mi w pracy zapier... ukradl obiekt moich malych westchnien - N6680 - co za bastard ;] Teraz sie zastanawiam co by tu kupic, cena nie ma generalnie wiekszego znaczenia, pomyslow nie mam... Dzieki z gory za propozyszyns ;] Nokia: N73, N76, N93, N95 SE: K800I, K850, M600i Samsung: i600 Nie wiem co inni producenci maja godnego uwagi w tej chwili Edytowane 5 Września 2007 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonardo Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 No właśnie jest problem z tą zapchaną pamięcią,kolega ma e900 i jak zawali go mp3 to szkoda gadać [ciach!]i** idzie dostać tak to chodzi. A oprócz wyglądu czym róźnią się e840 i e900 bo jak porównywałem to chyba niczym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Wypisze rzeczy ktorych nie ma model drugi E900 - ma ekran dotykowy, lampa blyskowa, tv out. E840 - radio, Wiec jednoznacznie E900 jest bardziej wypasiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonardo Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) Ekran dotykowy w sensie tych przycisków pojawiających się po rozsunięciu obudowy? Z tego co pamiętam e900 też ma radio. I co do mojego 1-go posta,który w/g Was z tych fonów jest najlepszy,przecież na pewno wypowiadają się tu właściciele komisów,i ludzie którzy mieli wszystkie te telefony w ręce. Edytowane 5 Września 2007 przez leonardo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to_ti Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Samsung i600 to pomyłka, jak dla mnie on nie dorasta do pięt poprzednikowi I750, nie mówiąc o dotykowym ekranie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Co sądzicie o Samsung SGH-L760 bo w Play w abonamencie za 30zł ten telefon jest za 50zł z kartą 1GB więc takie coś mnie kręci a że stary telefon się sypie trochę to myślałem o zmianie. Zdaje mi się to najlepsza oferta bo max ile mogę dać za telefon to 50zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) @M1siek zajrzyj do tematu o Play'u, ostatnie posty dotyczą tego telefonu. W skrócie - przez najbliższe kilka dni/tygodni nie ma co tykać, bo soft jest w rozsypce. +/- w temacie Play Edytowane 5 Września 2007 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Jeżeli już Play zna problem to albo wycofali chwilowo te modele (nawet jeżeli leży na półce to nie sprzedadzą) albo już mają na salonach poprawiony soft. Przejdź się do Play i zapytaj ew. kiedy można odebrać L760 po upgradzie softu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Mój temat zostaje zakonczony, kupiłem dzisiaj nową Nokie E50 za niecałe 600zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) Ja wlasnie stalem sie szczesliwym posiadaczem telefonu Nokia N73 :) Cena: 189,95Ł wliczajac koszt karty i doladowania 10Ł. Edytowane 7 Września 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 2 sprawa: jaką folię ochronną na wyświetlacz kupić? ;) jakąś najtańszą czy coś markowego? warto płacić więcej za markowe folie? folia ma być do SE W950i (lub M600i - ten sam ekran) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Tylko i wyłącznie orginał firmy brando. O tym, jak go odróżnić od podróbki jest temat gdzieś na http://forum.symbianos.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 wzialem sobie n73 na testy - po 2 dniach juz mam jej dosc, zaliczyla w tym czasie 3 zwiechy a najnowszy niebrandowany soft wgrywałem 2 dni temu, bateria też słaba. Jutro wracam do najlepszego telefonu jakim jest motka F3 -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePPeR^^ Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 o cholera... szukalem tego tematu a on jest na samej gorze... lol Przymierzam sie do zakupu tel. komorkowego.. mysle ze moge przeznaczyc na ten cel max 1000 zł.. Szukam czegos podobnego do nokii n73 i se k800i. Wazne zeby byl nierozkladany i mial spory wyswietlacz.. symbian tez mile widziany :]. Myslalem o n70 ale podobno ma b. slaby wyswietlacz.. No nic.. czekam na propozycje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Nokia 6120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePPeR^^ Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 A co myślicie o n70? Wiem że troche starawy ale nie jestem uber-wymagajacy, nie gram w gry na fonie, od czasu do czasu poslucham muzyki (takze nie szukam pure mp3 playera), zdjecia owszem robie, ale od tego mam tez aparat cyfrowy. Pozatym jego wyglad naprawde mi odpowiada, a i cena jest calkiem niska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 n70 to już przeżytek, wyświetlacz o niskiej, jak na obecne standardy, rozdzielczości. + i - były wypisywane setki razy. 6120 rozkłada ją na łopatki. Poza tym skoro nie jesteś wymagający to po co Ci tel za 1000zł?. Równie dobrze możesz kupić sobie 6680 (aparat 1.3 a nie 2mpx) i też będziesz zadowolony, albo bierz e50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Mam n70, dziś w ręce miałem e50 - ideał gdyby nie ten joy, chodzi jakby chciał a nie mógł. Wybierając teraz telefon wziąłbym only 6120. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to_ti Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 W tej cenie do 1000 zł to można pokusić się o używany palmtop np. HTC/Qtec lub którąś z jego mutacji Spv lub MDA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 waszym zdaniem lepiej brać n6120 czy e65(nie patrząc na cene)? ceny bardzo podobne, a zastanawiam sie czy jako nie "super biznesmen" wykorzystałbym te super opcje w e65 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 waszym zdaniem lepiej brać n6120 czy e65(nie patrząc na cene)? ceny bardzo podobne, a zastanawiam sie czy jako nie "super biznesmen" wykorzystałbym te super opcje w e65 Nie patrząc na cenę of course E65 ponieważ ma WiFi co czyni z niej telefonik ultra-mobilny :wink:, jednak przy zakupie telefonu to zazwyczaj własnie cena jest głownym kryterium wyboru, takze w tej kewstii bezapelacyjnie wygrywa 6120. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 wzialem sobie n73 na testy - po 2 dniach juz mam jej dosc, zaliczyla w tym czasie 3 zwiechy a najnowszy niebrandowany soft wgrywałem 2 dni temu, bateria też słaba. Jutro wracam do najlepszego telefonu jakim jest motka F3 -_- Dzierzyles chyba jakis wypaczony egzemplarz... Moja sie jeszcze nie zwiesila, bateria mocna jak sila chinskiego dzwonu, ogolnie jestem zadowolony, nawet bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to_ti Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Zaktualizuj oprogramowanie, w telefonie bo to może powodować zawieszanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Z tą Nokią 6120 jest mały problem, bo nigdzie nie można dostać wersji w kolorze srebrnym. Spodobał mi się ten telefon, ale czarna obudowa jak dla mnie zmienia diametralnie jego wygląd na -. Widziałem zapowiedź Noki 6121. Orientujecie się może jakie będą zmiany wobec pierwowzoru? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qx's Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Chlopaki jaki telefon poza K800i Ma wbudowana lampe blyskowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 wg gsmarena niczym się nie różnią :) a z białą obudową to widziałem w mediamarkt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Przeglądałem Allegro, w sklepach internetowych, nawet kumpel do AB dzwonił. Nie ma srebrnych. A "Sklep dla idiotów" :wink: mam prawie za rogiem, to podskoczyłem do nich przed chwilą. Nie mają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasso Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Mam pewne pytanie. Otóż chcę kupić telefon, używany. Oczywiście chcę, żeby telefon był z pudełkiem, ładowarką itd., ale nie da się wykluczyć, że telefon może być kradziony. Wiem, że można teraz zablokować taki ukradziony telefon, tak, że nie można go używać w żadnej sieci (blokada IMEI?). Co z takim telefonem (jeśli bym taki kupił)? Da się jakoś zdjąć taką blokadę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
other_side Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 W niektórych najnowszych modelach nie da się zmienić IMEI programowo, ale w ciut starszych już można. A jeśli można, to sprawa jest banalnie prosta. A tak wogóle, jeślibym kupił komórkę z zablokowanym IMEI, to bym ją reklamował… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...