caillain Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) Na Twoim miejscu przed zakupem sprawdziłbym IMEI telefonu na policji i u operatorów. Jasne dal mnie jest że jeśli będzie występował w ich bazach danych to jego zakup nie ma sensu i nie ważne, czy numer da się zmienić i jakim kosztem. Edytowane 16 Września 2007 przez Hammerhead Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
other_side Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 A czy są takie telefony, w których nie można zmienić IMEI (ewetualnie się to nie opłaca)?Tak, są.Na Twoim miejscu przed zakupem sprawdziłbym IMEI telefonu na policji i u operatorów.Tak, ale nie zawsze można go poznać przed zakupem — np. ja bym nie podał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 jaki kupić telefon? niezbyt drogi, mógłby być duży wyświetlacz, niepotrzebne mi aparaty, mp3, BT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 jaki kupić telefon? niezbyt drogi, mógłby być duży wyświetlacz, niepotrzebne mi aparaty, mp3, BT...Zawez poszukiwania. Jaka cena - podstawa. Klapka, slider zwykly ? Czy firma nie ga roli ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 najlepiej zwykly ewentualnie slider, cena do 300zl, firma raczej bez różnicy - no może bez wynalazków LG itp ;) jestem przyzwyczajony do Nokii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 No szkoda bo klapki Samsunga sa lepsze od tych co teraz zapodam. Nokia: N 6020 N 2626 N 6030 N 6080 N 6070 Siemens: CX75 C75 Sony Ericsson K300i K310i K700i K510i Samsung C170 C300 Motorola L6 W208 I pewnie jeszcze wiele innych A poszukiwania zawezilbym do N6070, C300, K510i, ew C75 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 ok, dzięki. porozglądam się za nimi trochę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonek_3 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Witam Jako, że sprzedałem swoją nokie 6630 chcę zakupić jakiś telefonik o podobnych funkcjach. W grę wchodzą: Nokia E61, SPV M3000 i Nokia 6120. W sumie e61 kusi wi-fi a SPV dotykowym i wielkim ekranem, wifi natomiast 6120 ma najnormalniejszy wygląd ale nie ma wi-fi:( Co polecacie?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt18 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Witam. Mam pytanie o to który telefon wybrać (mogą być używane). Kwotą jaką dysponuje to max 300zł i ani grosza więcej. Zastanawiam się w szczególności nad k700 (na allegro jest ich bardzo duzo w cenie po 200zł). Czy to jest dobry telefon (pomijamy słaby aparat ale mi nie jest potrzebny), czy szybko sie na nim pisze SMS, czy klawiatura jest wytrzymała? i jak ma się k700 do k510i (może sie uda złapać jakiś za 300zł) i k310i (dużo jest i w cenie podobnej do k700) ? Czy warto brać k700 czy może lepiej coś innego? Jeżeli moglibyście polecić coś innego to z chęcią wysłucham propozycji! Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Szukaj uzywanego Siemensa S65 w dobrym stanie - będzie solidniejszym wyborem. Miałem go przez 2 lata i twierdzę, że jest świetny i gdyby nie próżność ludzka to nadal bym go miał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 jezeli mialbym wybierac z tych trzech, to bralbym k700, niegdys jeden z najlepszych telefonow walczacy na rowni z 6230 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal351 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 na pewno nie raz padały takie pytania ale może doradzicie :) jaki telefon proponujecie w cenie do 1100 zł góra, obojętnie jaka firma nie mam żadnej upatrzonej, zależy mi na tym aby muza była naprawdę dobrej jakości, dobry aparat (w tej cenie to chyba już większość ma dobry), żeby posiadał Bluetooth, dosyć ważne pamięć wbudowana żeby miała przynajmniej 512MB, żeby ogólnie komórka była naprawdę warta swej ceny :D jakby ktoś mógł niech umieści listę i przy okazji największą zaletę danego telefonu jeśli sie komuś będzie chciało z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) Tak dużą pamięć wbudowaną mają chyba jedynie palmtopy. Na N95 Cię nie stać, na iPhone też. Zrezygnuj z pamięci wewn. w takiej ilości to coś doradzimy. Edit Nie bede czekal na odp. Musisz zrezygnowac z pamieci wewn. 512MB. Dokupisz sobie karte 1GB albo wieksza. SonyEricsson K800i, K810i, W850i. W580i, W880i. Samsung U600, U700, F300 LG Shine, Prada (używka jak nówka) Nokia N73, N80, N91, N93 A co maja to sobie sprawdz na internecie. W koncu wydajesz 1100zł więc przetrzep caly net na wskroś. Edytowane 19 Września 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal351 Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 no tak przesadziłem z tą pamięcią mała pomyłka a powiedzmy że jakbym dokupił pamięć zewn. od 1Gb do 2GB to który telefon by sie nadał tak żeby w całości mnie wyszło do 1000zł (nie chce przesadzać z ceną) i przy okazji telefon spełniał te funkcje co tam wypisałem wcześniej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 no tak przesadziłem z tą pamięcią mała pomyłka a powiedzmy że jakbym dokupił pamięć zewn. od 1Gb do 2GB to który telefon by sie nadał tak żeby w całości mnie wyszło do 1000zł (nie chce przesadzać z ceną) i przy okazji telefon spełniał te funkcje co tam wypisałem wcześniej ?? Jest kilka dobrych telefonow spelniajacych twojego wszystkie wymagania i to troche tanszych np: SE w810i za ~700zł razem z karta 2gb. Jesli chcesz wydac wiecej to Kaeres podal Ci dobre sprzety, poprzegladaj i sam wybierz co ci bedzie najbardziej odpowiadalo. Od siebie polecam ktoregos z SE, ewentualnie ktoras z Nokii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasso Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Dzięki za pomoc i odpowiedź na moje wątpliwości! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wicja500pincet Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Witam. Musze zmienić swoją nokie 6210 ( tak tak nie śmiać się ) ale telefon trzymał mi długo był pancerny i miły w obsłudze. Lecz brak mi funkcji które oferują nowe telefony. Wybrałem takie telefony: Nokia n73 ( bardzo fajny duży wyświetlacz ) Nokia n80 ( dobry aparat i w ogólne fajny ) Samsung f300 ( taki inny niż wszystkie lecz nie wiem nic na jego temat. Chciałbym żeby bateria trzymała około 3dni minimum i żeby był twardy i solidnie wykonany. Co powiedzie o tych komórkach? Co polecicie? Nie chce SE bo jak patrze na wykonanie to... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to_ti Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Witam. Musze zmienić swoją nokie 6210 ( tak tak nie śmiać się ) ale telefon trzymał mi długo był pancerny i miły w obsłudze. Lecz brak mi funkcji które oferują nowe telefony. Wybrałem takie telefony: Nokia n73 ( bardzo fajny duży wyświetlacz ) Nokia n80 ( dobry aparat i w ogólne fajny ) Samsung f300 ( taki inny niż wszystkie lecz nie wiem nic na jego temat. Chciałbym żeby bateria trzymała około 3dni minimum i żeby był twardy i solidnie wykonany. Co powiedzie o tych komórkach? Co polecicie? Nie chce SE bo jak patrze na wykonanie to... :) F300 mogę ci śmiało polecić zwłaszcza że cena tego telefonu spada albo ewentualnie Samsung Z720 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 A coś pancernego i z bardzi dobrą baterią od Nokii Możecie polecić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 E50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 E50 trochę się muli ze względu na symbiana, ma niewygodne, malutkie przyciski górne. Batrię, którą ona posiada, też nie nazwałbym dobrą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 E50 ma słabą baterie? 5 dni na telefonie z Symbianem to mało? Co do klawiatury to kwestia przywyczajenia. Alu obudowa to nie tylko bajer, juz pare razy mi telefon spadł i nawet rysy nie ma. Pozatym jakoś nie zauważyłem żeby Symbian mulił w tym telefonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 5 dni to kupe czasu. Jak by mi tyle trzymał telefon to bym się chyba nawrócił :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 a np. 3109? Nie potrzebuję sybiana, więc po co mam tyle płacić za telefon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Jaki telefon w cenie 600zł porównywalny (lepszy) od K600i jest wart uwagi? Wymagam aparatu (min 1.3mpx), radio, slot na karty. Nokia 6288 sie nada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlienMks Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 (edytowane) Chcę kupić telefon do 300 zł. Najlepiej slider albo z klapką. Nie zależy mi na zbędnych bajerach, ale fajnie jakby miał odtwarzacz mp3. Czy myślicie że Samsung E250 to dobry wybór ? Na allegro można już dostać za 300 zł. A może macie jakieś inne propozycje ? Bardzo proszę o radę gdyż sam nie wiem dokładnie co kupić. Edytowane 22 Września 2007 przez AlienMks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Witam serdecznie, planuję kupić nowy telefon, nie interesuje mnie mp3/aparat, ma służyć przede wszystkim do rozmów. cenię sobie również nieduże rozmiary, najlepiej aby był w miarę cienki i miał dobry wyświetlacz. Jakie telefony polecanie w cenie 100-300zł? z gór dziękuję za wszystkie odp! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to_ti Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Chcę kupić telefon do 300 zł. Najlepiej slider albo z klapką. Nie zależy mi na zbędnych bajerach, ale fajnie jakby miał odtwarzacz mp3. Czy myślicie że Samsung E250 to dobry wybór ? Na allegro można już dostać za 300 zł. A może macie jakieś inne propozycje ? Bardzo proszę o radę gdyż sam nie wiem dokładnie co kupić. Sony-Ericsson W300i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek564 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 szukam telefonu do 650zł z : - 3g - radio - flesh - aparat minumum 2mp - mp3 prosze o doractwo co myslicie nad samsungiem z400 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 co do z400 to ładny wyświetlacz, ale kiepska bateria i kiepskie mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...