pawelekmal Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 ten luz ~0,5 mm wynika z tego, że to jednak ma się ślizgać a nie trzeć. @up skoro chcesz tel do muzy to na pewno coś z "W" od soniaka. wejdź na ich stronkę, bardzo fajna, można porównać modele. Coś wybierzesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Durne zaczepki? O co ci chodzi, przeszkadza ci, że ten slider nie łapie luzu? Mniemam, że teraz masz samsunga. Jestem w stanie to opisać, bo mam ten telefon od dłuższego czasu. Chyba, że przez te parę dni twój telefon złapał luzy, albo w ogóle podzielił się na 2 części. E65 ma jeszcze jeden (przynajmniej) użytkownik forum, fajnie by było gdyby się wypowiedział, może wtedy inaczej potraktujesz moją wypowiedź.Przed E65 posiadałem D900i. Aktualnie jestem w użytkowaniu N73. Telefon nie chwytał aż takich luzów ale całość wykonania jak i samo działanie slider'a najlepsze jest imo w samsungach. W tym momencie mógłbym "Twoim sposobem" - "Najpierw obmacaj Samsunga Live a potem pisz". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy88 Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Tak więc sprzedałem NokieN70 i kupiłem sony ericssona W950i ......MISTRZOSTWO :) Strzał w dziesiątke ! :) Nie ma porównania jeśli chodzi o jakość muzyki i wyświetlacza do noki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Przed E65 posiadałem D900i. Aktualnie jestem w użytkowaniu N73. Telefon nie chwytał aż takich luzów ale całość wykonania jak i samo działanie slider'a najlepsze jest imo w samsungach. W tym momencie mógłbym "Twoim sposobem" - "Najpierw obmacaj Samsunga Live a potem pisz". Może i ja się wtrącę. Miałem Samsunga D600, a kolega z grupy ma N6280. Oba telefony użytkowane w podobnej częstotliwości przez pół roku. Slider w D600 po tym czasie praktycznie bez zmian w porównaniu w momencie zakupu. Slider w N6280 po 6 miesiącach lata jak kto chce: w lewo-prawo, góra-dół. Luzy są mniej więcej na 2-3mm (nie wiem w ogóle jak to się kupy trzyma...). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Tak więc sprzedałem NokieN70 i kupiłem sony ericssona W950i ......MISTRZOSTWO :) Strzał w dziesiątke ! :) Nie ma porównania jeśli chodzi o jakość muzyki i wyświetlacza do noki ! Gdyby chociaz dali jakis aparat(optymalne 2mega pixela)-czasami sie przydaje i mozliwosc odtwarzania mpeg to bylby to telefon doskanaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy88 Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Gdyby chociaz dali jakis aparat(optymalne 2mega pixela)-czasami sie przydaje i mozliwosc odtwarzania mpeg to bylby to telefon doskanaly. Dlatego czekam aż sie pojawi : http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=pl&...p&pid=10908 :) To będzie to samo tyle że w komplecie będą słuchawki bluetooth stereo,wbudowany aparat 3.2 MP,i pamięc zwiększona do 8 gb :) :) Cena która będzie obowiązywać na początku to ok 2000 złotych....... Oczywiście dalej będzie to symbian i będzie dotykowy ekranik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Może i ja się wtrącę. Miałem Samsunga D600, a kolega z grupy ma N6280. Oba telefony użytkowane w podobnej częstotliwości przez pół roku. Slider w D600 po tym czasie praktycznie bez zmian w porównaniu w momencie zakupu. Slider w N6280 po 6 miesiącach lata jak kto chce: w lewo-prawo, góra-dół. Luzy są mniej więcej na 2-3mm (nie wiem w ogóle jak to się kupy trzyma...). slider w 6280 to jest porażka - fakt, sam miałem. Ale slider w e65 to zupełnie co innego, krok w przód. Co do samsungów to też uważam, że ich slidery są świetne. Ale nie możesz pisać, że w noki slider musi być kulawy patrząc na stare modele. Mam nadzieję ze nokia zostanie przy nowym sliderze takim jak jest w e65 btw. da się wysyłać smsy albo wiadomości textowe w innej formie przez "blutuf" ??(nokia do nokii) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Jaki telefon polecacie do MAX 650 zł. Myślałem nad W810i. (Chcę kupić nowy) Zależy mi na aparacie przynajmiej 2.0mpx, dobrej jakości mp3, filmiki no i wiadomo dobra bateria i fajny design. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Ostatnio znajomy szukał czegoś dla siebie i wybrał właśnie w810i. Dobry aparat i muza, wygląd to rzecz gustu, co do baterii to SE moim zdaniem jest na wysokiej pozycji. Dodam jeszcze, że zaskoczyła mnie jedna rzecz. Szwagier ma właśnie w810i i trochę się nim pobawiłem. Kolega kupił swój tel niedawno i byłem przekonany, że mnie niczym nie zaskoczy. Okazało sie, że do wyboru był zupełnie inny motyw niż te, które wcześniej oglądałem. (Bardzo fajnie zrobiony) Taka mała rzecz, a cieszy :) Wydaje mi się, że za te pieniądze(a nawet i drożej) nie znajdziesz tak dopakowanego telefonu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy88 Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) jak myślicie,to normalne że na niektórych utworach techno słychać jakby pierdzenie w moim W950i ?? (na głośniku,na słuchawkach jest w porzadku) ! Edytowane 11 Października 2007 przez badboy88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Normalne jest to przy korzystaniu z lgc jukebox'a przy maksymalnej głośności i przesadzonej ilości basów. Spotkałem się też z tym przy używaniu orginalnego odtwarzacza - tylko raz, winowajcą był "Bloodlines" Ministry B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy88 Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Konkretnie dzieją sie te problemy przy tym utworze : http://s006.wyslijto.pl/index.php?file_id=...935904836015397 między 25 a 40 sekundą,słychać pierdzenie,sprawdzi to ktoś dla mnie ??? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) Mam te same objawy. Eq:rock. Edytowane 13 Października 2007 przez Hammerhead Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) Ostatnio znajomy szukał czegoś dla siebie i wybrał właśnie w810i. (...) Wydaje mi się, że za te pieniądze(a nawet i drożej) nie znajdziesz tak dopakowanego telefonu A Samsung D900? Lepszy aparat, sporo lepszy wyświetlacz... A za < 700 zł da się nowego na Allegro dostać... Edytowane 13 Października 2007 przez _q_b_a_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Ale duzo gorsza bateria i tym bardziej mp3... Design w D900 jest super, ale opcjami nie przytlacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 W d900 trzeba 13 razy nacisnac zeby sms wyslac (liczylem) jak dla mnie porazka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Moglby ktos cos napisac o k550i ? Podobno bardzo dobry , tylko z softem cos nie tak ;) Czytalem ze mozna wgrac np inny soft do odtwarzacza mp3.. tylko jak potem z gwara w razie uszkodzenia? Uznaja ? Bo teraz Era ma fajna oferte. Abonament 30zl miesiecznie, 40min do wszystkich sieci (w zupelnosci wystarczy) i ten fonik za 1zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Orientuje sie ktoś może jak wygląda sprawa ze zdejmowaniem simlocków z m600i/w950i ? Z tego co sie dowiedzialem to narazie najtansza opcja to se-tool w jakims komisie. Jesli tak, to orientujecie sie moze jaka to jest kwota, i polecilibyscie jakis komis zajmujacy sie tym w Poznaniu ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Bo teraz Era ma fajna oferte. Abonament 30zl miesiecznie, 40min do wszystkich sieci (w zupelnosci wystarczy) i ten fonik za 1zl :)mialem taka oferte i wybralem play'a. za 30 zl masz 80 minut i do tego szajsugna L760 za 49zl z karta 1gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Era ma kibel nie ofertę , telefony stare i drogie a dla stałych klientów dosłownie nic nie mają co mogłoby ich zatrzymać. Dlatego osobiście do Playa przeszedłem z jednym numerem z drugim za 2 miechy.Za 50 pln masz 140 minut do wszystkich sieci - ja wybrałem Samsunga Z630 i jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Uwazacie ze ta oferta za 30zl z ery jest do pupy ? Ja i tak wiecej za abonament placic nie bede (wiec musze szukac czegos z innych sieci w tej kwocie) a 40 minut to mi az nadto :) Ogolnie chodzilo mi o to, czy ten k550i jest dobry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 oba telefony sa dobre http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPho...p;idPhone1=1840 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Mam możliwość zamiany z nokii 6630 na 6234 w zasadzie przy zerowych kosztach. Zastanawiam się bo na 6630 mam słownik pl->ang i odwrotnie (ostatnio bardzo mi się przydaje), którego na 6234 raczej mieć nie będę, za to w 6634 kusi mnie radio i lepszy wyświetlacz i to, że jest prawie nowa. Co na moim miejscu byście wybrali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 (edytowane) Witam Jaki telefonik możecie polecić? Jest mi wszystko obojętne, oprócz aparatu - tu nie ma zmiłuj ;) W grę nie wchodzą - K800i, N73 i N95 (i wszystkie cegły). Edytowane 17 Października 2007 przez Vidi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 @Vidi mamy rozumieć, że telefon ma być mały, cena mało ważna i ma mieć dobry aparat? w sumie najlepsze odrzucasz ;) może jakiś slider samsunga? Z630 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Z630 ma tylko 2mpx. To juz predzej U700 z aparatem 3mpx i autofocusem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) Odrzucam je, bo są już upowszechnione w rodzinie, a po co mi dwa takie same telefony ;] W tej chwili mam Samsunga G600 z pseudo-5mpx (zdjęcia porównywalne do K750i) i jakoś mnie odrzuca do Samsungów (więc U700 odpada ze względu na prawdopodobnie nienajlepszy aparat). Myślałem nad K810i, ale nie jestem pewien czy CZYMKOLWIEK różni się od K800i. A może jakaś Nokia 3.2mpx z Carl Zeiss? Tylko jaka? // Już widzę, że zostały mi do wyboru E90 i 7390 :D Tak, więc w skrócie - U700 vs K810i? Edytowane 18 Października 2007 przez Vidi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Lepiej mieć 2szt w rodzinie niż 20 na jednej ulicy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Oczywiście K810. Różni się tym od K800i, że ma TrackID oraz FotoFix. Ogólnie to jest to samo. Można również wgrać soft K810i do K800i. Ale nie wiem jednego: piszesz, że K800i odpada bo to cegła. K810i ma te same wymiary, tylko jest 2mm chudsza. I to za sprawą bardziej schowanej klapki od aparatu... Nokia i Carl Zeiss: daruj sobie te telefony (jeśli chodzi o matryce 3,2mpix). Niczego to nie poprawia. A zwłaszcza w nocy-to już w ogóle padaka. Jak chcesz mieć ekstra zdjęcia z komórki to SE K800i-810i lub czekaj na k850i (cena ~2300zł - jeszcze nie ma w PL). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) W końcu wymieniłem N73 (+500zł) na N93i. Skusił mnie ładny wygląd i zoom optyczny. Myślę, że nienajgorsza inwestycja, choć telefon jest rozmiarów trzech G600 :D // K800i odrzuciłem, bo po prostu już go miałem, a określenie 'cegła' kierowałem do N95 (no i nie da się ukryć, że i tak wziąłem jeszcze większą N93i). Edytowane 19 Października 2007 przez Vidi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...