GRANDMASTER Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 jaka jest różnica między nokiami 6120 a e51 ? 6120 jest znacznie tańsza, różnią się tylko wyglądem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 e51 jest lepiej wykonana, ma więcej ram-u, lepszą baterie i wi-fi to te podstawowe różnice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 jaka jest różnica między nokiami 6120 a e51 ? 6120 jest znacznie tańsza, różnią się tylko wyglądem? http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPho...p;idPhone1=2106 najważniejszą różnicą jest imho wifi, które znajdziemy tylko w e51 oraz to, że e51 ma więcej ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Tamten post wyżej już nieważny.Teraz mam trochę inny wybór: -Se w890i, -Se K850i, -Nokia 6500 Classic i slide, -Nokia 6300, -Samsung G600, -Samsung U600, -Samsung G800, -Sony Ericsson W580i, -Sony Ericsson W910i, -Sony Ericsson W880i, -Sony Ericsson K800i, -Nokia 5310, -Nokia 5610, -Motorola Razr2 V8, -Sony Ericsson K770i. Najbardziej zastanawiam się nad W890i,W910,K850i i Nokią 5610.Jakie są wasze propozycję? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Może sprecyzuj sobie jaki typ telefonu (slider/zwykły) i do czego ma być? K850i jest z tego zestawienia najlepsze... Zaraz potem bym umieścił Nokię 6500 Slide i 5610 (telefon prawie identyczne - poza tym, że 6500 dostało Carla, a 5610 suwak), za nimi delikatnie z tyłu K800i. G800 też wydaje się sensowny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 To czy to będzie slider czy zwykły to nie robi mi różnicy jeśli telefon będzie na prawdę dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Dodam od siebie ze widzialem program w TV ( UK ) gdzie po przetestowaniu 7 telefonow zblizonych cena owa Nokia 6500 Slide wygrala , pamietam ze dostala bardzo dobre oceny za jakosc fotek . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Dla mnie aparat nie jest aż tak ważny.Mam cyfrówke do robienia zdjęć.Ważniejszy jest dla mnie odtwarzacz muzyki.Kurcze,ta Nokia 6500 nie podoba mi sie zbytnio.Chyba wolał bym Classica jeśli już.A co powiecie o Se K850i,W890i i W910i.Czy K850i przegrywa aż tak bardzo,jeśli wogole pod względem dźwięku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Jak dźwięk to Seria W - W890i wypada lepiej. Za to Nokia 5610 ma tańsze karty pamięci, większy i lepszy wyświetlacz... Dźwiękowo na słuchawkach wg. mnie i tak jest znośnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinmolitor Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Jak dźwięk to Seria W - W890i wypada lepiej. Za to Nokia 5610 ma tańsze karty pamięci, większy i lepszy wyświetlacz... Dźwiękowo na słuchawkach wg. mnie i tak jest znośnie. ten k850i chyba powinien mieć taki sam dźwięk jak cała seria w, którą podałeś, bo jako jedyny z serii k ma walkmana. Co do kart to do k850i włożysz micro sd, więc na to samo wychodzi co w nokii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 A więc wybierz sobie coś z tej trójki: - SE K850i - Nokia 5610 - SE W890i kolejność nie-przypadkowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Co do kart to do k850i włożysz micro sd, więc na to samo wychodzi co w nokii. k850i ma slot Memory Stick Micro.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinmolitor Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 k850i ma slot Memory Stick Micro.... http://www.mgsm.pl/katalog/sonyericsson/k850i/ Karty pamięci: Memory Stick Micro™ (M2™), microSD (TransFlash) Max. 4 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 http://www.sonyericsson.com/cws/products/m...cc=pl&lc=pl Dalej uważasz że ma MicroSD ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinmolitor Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 http://www.sonyericsson.com/cws/products/m...cc=pl&lc=pl Dalej uważasz że ma MicroSD ?? http://www.testgsm.pl/index.php?option=com...9&Itemid=36 http://komorkomania.pl/2007/07/28/sony-eri...k850i-pod-lupa/ http://www.telix.pl/telefon/sonyericsson-k850i-1832.html http://se-center.pl/articles.php?id=39 http://centrumse.pl/forum/lofiversion/index.php/t41787.html Tak, dalej tak uważam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) W takim razie zwracam honor, i przyznaje się do błędu :> sugerowałem się specyfikacją ze strony SE Polska a tam mowy o MicroSD nie ma :blink: Sam nawet podczas krótkiej zabawy k850i nie wynalazłem tam tego slotu Edytowane 3 Maja 2008 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytryna Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 popieram kolege powyzej, http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k850-2003.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinmolitor Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 W takim razie zwracam honor, i przyznaje się do błędu :> sugerowałem się specyfikacją ze strony SE Polska a tam mowy o MicroSD nie ma :blink:No nie ma, nie ma, też mnie to zdziwiło. Dobrze wiedzieć, że jednak micro sd działają :) Za jakieś ok 2 tygodnie będę miał u siebie ten telefon to napiszę co i jak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Dobra Panowie,zdecydowałem że kupie któryś z dwóch:K850i lub W890i.Czy jakiś posiadacz jednego i drugiego,mógł by przedstawić najważniejsze zalety i wady?Chodzi mi o muzykę,wytrzymałość,czas pracy na baterii itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinmolitor Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Dobra Panowie,zdecydowałem że kupie któryś z dwóch:K850i lub W890i.Czy jakiś posiadacz jednego i drugiego,mógł by przedstawić najważniejsze zalety i wady?Chodzi mi o muzykę,wytrzymałość,czas pracy na baterii itp.Jak będę go miał w rękach to z chęcią napiszę, ale to musiałbyś jeszcze ciut poczekać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Ciut tzn. ile?Bo wiesz,mogę poczekać 2-3 dni ale nie więcej :P. To wyglądało by tak: Se K850i+2gb Sandiska+Hpm-82 lub Se W890i,2gb już w zestawie+Hpm-82. Oba powinny dobrze grać w takiej konfiguracji?Zastanawia mnie jakość słuchawek w K850i?Wiem że w W890i są Hpm-70. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinmolitor Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Ciut tzn. ile?Bo wiesz,mogę poczekać 2-3 dni ale nie więcej :P. To wyglądało by tak: Se K850i+2gb Sandiska+Hpm-82 lub Se W890i,2gb już w zestawie+Hpm-82. Oba powinny dobrze grać w takiej konfiguracji?Zastanawia mnie jakość słuchawek w K850i?Wiem że w W890i są Hpm-70. No niestety ciut więcej jak dwa, trzy dni. Jak bierzesz tel to kup sobie kartę 4GB, cena nie jest aż tak duża w porównaniu z 2GB. Poszukaj testów obu telefonów na necie, dużo tego jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Ok,czyli pewnie będę szybciej miał swojego.No ale spoko,w razie co mam możliwość wymiany.Choć mam nadzieje że nie będzie to potrzebne.Co do karty,nie wiem czy mi 4gb potrzeba ale jeśli różnica będzie mała to może się skupie.Teraz pytanie o słuchawki?Czy Hpm-82 będą dobre?Nie jestem jakimś audiofilem ale lubię posłuchać muzyki dobrej jakości.Jeśli nie,to jakie inne w cenie 82 polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaGo Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Toshiba G500, Samsung i600, SPV E650, Motorola Z6w - co wybrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 To zależy czego od telefonu oczekujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Jestem następną osobą która znowu pyta o to samo: który telefon wybrać?? Generalnie nastawiłem się na Nokię E51 i nie wiem czy jest warta wydania 200Funtów???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Moim skromnym zdaniem jest.Nie miałem jej osobiście w łapach ale z tego co wyczytałem w internecie,to jest to naprawdę dobry telefon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otherside Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Motorola Z6w — odpada Samsung i600 — jeśli nie przeszkadza ci rozmiar SPV E650 — jeśli nie przeszkadza ci grubość oraz to, że to SPV Toshiba G500 — ma pewne wady, są fora na jej temat, poczytaj sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Jestem następną osobą która znowu pyta o to samo: który telefon wybrać?? Generalnie nastawiłem się na Nokię E51 i nie wiem czy jest warta wydania 200Funtów????A może N82 albo ewentualnie N95 ?? Cenowo ponad 200 Funtów, ale jest całkiem fajna. Jeżeli nastawiasz się na oglądanie stron na E51 to nie polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 A może N82 albo ewentualnie N95 ?? Cenowo ponad 200 Funtów, ale jest całkiem fajna. Jeżeli nastawiasz się na oglądanie stron na E51 to nie polecamza cudownie może nie jest ale wiadomości można spokojnie poczytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...