raven_88 Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 oglądanie filmów na 6300 ?...:blink: masochiści jacyś chyba..co do czasu pracy - nie jest wcale tak tragicznie, zresztą osobiście bateria była ostatnią rzeczą na którą zwracałem uwagę przy wyborze telefonu.. tak btw to mało który fon wytrzymuje porównanie z 6310i w tym aspekcie :D a tymczasem na mnie u800 czeka w domu, ale pobawię się dopiero na przyszłym weekendzie.. swoją drogą posiada ktoś ?;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 zresztą osobiście bateria była ostatnią rzeczą na którą zwracałem uwagę przy wyborze telefonu.. mz to jeden z podstawowych aspektów jeśli to ma być naprawdę mobile :) ponoć wymiana baterii w 6300 ratuje sytuację ale niech wypowie się ktoś z takim doświadczeniem bo sam telefon całkiem ciekawy (choć dla mnie też zbyt szeroki w stosunku do klawy z 6020). i co z tego ze to nastepca prady miałem pradę w łapie przez 30 min. chciałem pobrać gg i omyłkowo wlazłem na gadu.pl przeglądarka zwiesiła klawę i nic nie mogliśmy zrobić. zatem wyciągnęliśmy baterię i telefon się już nie włączył :lol: pojechał na serwis i wrócił naprawiony - nie wnikałem w kwestię usterki bo to nie był mój fon i sytuacja była nawet troszkę niezręczna ;) w każdym razie nie polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Telefon za 1 zł z Play, co wybrać samsung i600 czy toshiba g500, uparłem sie na WM bo symbiana już miałem a chce spróbować czegoś innego. Oba mają wifi, WM5, prawie identyczne wyświetlacze a więc który wybrać. Ogólnie w Playu jest jeszcze toshiba g900 ale prawie wszędzie niedostępna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 posiadam k550i 6 miesiecy , smsy pisze sie super nie wiem na co tu narzekac dzwonie bardzo czesto i pisze duzo bateria trzyma srednio 4-5 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepek Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Telefon za 1 zł z Play, co wybrać samsung i600 czy toshiba g500, uparłem sie na WM bo symbiana już miałem a chce spróbować czegoś innego. Oba mają wifi, WM5, prawie identyczne wyświetlacze a więc który wybrać. Ogólnie w Playu jest jeszcze toshiba g900 ale prawie wszędzie niedostępna. Na i600 nie masz co liczyć, jest niedostępny a przynajmniej był jak podpisywałem umowę w play 2 tygodnie temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Zamówilem i600 na stronie Play. Jak mi sie nie spodoba to nic opchnie sie go i bedzie po kłopocie. Jak dostane to napisze o nim co nie co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepek Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Hmm, mi w salonie powiedzieli, że i600 jest na stronie ale w magazynach go nigdzie nie ma i już nie będzie. Daj znać czy Ci go przyślą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 No to mnie zasmuciłeś, no nic jak przyślą to super, jak nie to trzeba będzie się obejść smakiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Aa dostałem mojego f480 :) Piekny cudny itp :) MIniemalnie wiekszy od karty kredytowej Narazie musze sie oswoic z tym cackiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 a ja na n82 dalej czekam... pieniadze wyslane w zeszly poniedzialek :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Play nie dał ciała:D. Fon jutro ma być. Fuksa miałem bo trafiłem na resztke sztuk:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 i tego chciałem , mały poreczny telefonik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 i tego chciałem , mały poreczny telefonik :)przyzwyczailes sie do tego dziwnego oprogramowania? :) bateria dlugo trzyma? jak ogolne wrazenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Jesli chodzi o pisanie smsow bardzo fajnie i wygodniej niz na normalnych przyciskach , narazie mozna powiedziec ze sie oswajam z tym telefonem i tym ze nie ma tu zadnych guzikow. Bateria narazie jest nie sformatowana wiec nic Ci nie powiem na ten temat. Jesli chodzi o pierwsze minusty to dwa i pewnie pozostana a mianowicie myslalem ze bedzie lepszy wyswietlacz chodzi mi o kontrast ale to moze sei czepiam , drugi slabo slychac rozmowce mimo ze glosnik jest na fula Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Panowie miał ktoś styczność z HTC Touch PRO ... chodzi mi o stabilność zwiechy i baterię . Muszę fona zmienić - miała być Omnia ale ten HTC jest zdecydowanie lepszy ... No i jak jest z wykonaniem , jakość obudowy itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 zapomnialem dodac jakos dzwieku mp3 jest bardzo dobra i sluchawki sa z gumka :D wiec uszy nie bolą nadal nie moge sie przyzwyczaic do pisania smsów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Panowie miał ktoś styczność z HTC Touch PRO ... chodzi mi o stabilność zwiechy i baterię . Muszę fona zmienić - miała być Omnia ale ten HTC jest zdecydowanie lepszy ... No i jak jest z wykonaniem , jakość obudowy itd. Jest wyczesany w kosmos ale ta cena !! Ja wybralem Samsunga i780 czekam teraz na przeniesienie numeru z Orange do PLAY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Jest wyczesany w kosmos ale ta cena !! Ja wybralem Samsunga i780 czekam teraz na przeniesienie numeru z Orange do PLAY Z ceną już się pogodziłem , interesuje mnie tylko jaka jest jakość wykonania i jak działa odbiornik GPS .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommoOhio Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Witam, Orientuje się ktoś może dlaczego przy próbie aktualizacji softu w Nokii N95 pobiera do 51MB i staje a następnie wyrzuca komunikat: "Pobieranie aktualizacji nie powiodło się" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Czy ktoś się orientuje ile mogą mi zawołać za naprawę / wymianę płytki klawiatury (dotyki) w K850? Mam tą starą wersję płytki, która często była wadliwa i się szybko psuła. Teraz chcę to wymienić na tą nową wersję, tylko nie wiem po czym to poznać, że mi dadzą nową. No i oczywiście z jakim to się wiąże kosztem. Na alledrogo te płytki są za około 40zł i w zasadzie mógłbym sobie to sam wymienić, ale z tego co mi się wydaje, to pasek przewodzący (ze starej wersji płytki) jest częścią obudowy. Nie wiem czy nie będzie trzeba i jej wymienić na nową. Jeśli ktoś jest w temacie to proszę o info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Witam, Orientuje się ktoś może dlaczego przy próbie aktualizacji softu w Nokii N95 pobiera do 51MB i staje a następnie wyrzuca komunikat: "Pobieranie aktualizacji nie powiodło się" to chyba coś u nich, mi się udało pobrać aktualizację do 6120, jednak wykrzacza się na początku aktualizacji, na szczęście bez konsekwencji. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Bateria w moim f480 trzyma bardzo ładnie przy maksymalnym obciazeniu wytrzymała mi 2,5dnia mozna powiedziec ze non stop cos z nim robilem sluchalem muzyki itp teraz zobaczymy ile potrzyma bez zabawy przy robieniu klikunastu zdjec dziennie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Z ceną już się pogodziłem , interesuje mnie tylko jaka jest jakość wykonania i jak działa odbiornik GPS ....Poczekaj na Touch HD bo będzie w podobnej cenie, a to tylko kilka dni. Wyświetlacz w HD miażdży ;) Jakość wykonania w HTC od dawna przewyższa zwykłe telefony. Odbiornik GPS działa jak każdy wbudowany w Palmfona - do 5 minut łapie fixa, potem problemu nie ma. Poza tym jedyna wada to ten nieszczęsny procek. Czemu HTC nie chce wsadzić Marvella chyba nikt nie wie. Taki Touch HD z 256MB RAM + chipem 3d + 800MHz Marvellem byłby idealny, a tak, wciąż czekamy. Generalnie na rynku Palmfonów bardzo wkurza to, że nie ma ideału - jeden ma słaby procek, drugi mało ramu, a już wsparcie 3d jest na wymarciu(ostatnie chyba w pierwszym TyTN). Filmiki z Touch HD i szybkość obsługi Touch Flo sugerują jednak, że może to być pierwszy od dawna palm z natywnym wsparciem akceleracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczan Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 (edytowane) Możecie polecić telefon do około 500zł?: - Muzyczny!. Tak, muzyczny. Głośny i dobry dźwięk oraz w zestawie muszą być dobre słuchawki. - Duży, ładny wyświetlacz. - Ładny design :) - A, no i żeby bateria jako tako trzymała. Coś od Nokii lub Sony E. Edytowane 2 Listopada 2008 przez kaczan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 kaczan se w910 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczan Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 A coś tańszego? Bo ten se kosztuje 650 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Poczekaj na Touch HD bo będzie w podobnej cenie, a to tylko kilka dni. Wyświetlacz w HD miażdży ;) Jakość wykonania w HTC od dawna przewyższa zwykłe telefony. Odbiornik GPS działa jak każdy wbudowany w Palmfona - do 5 minut łapie fixa, potem problemu nie ma. Poza tym jedyna wada to ten nieszczęsny procek. Czemu HTC nie chce wsadzić Marvella chyba nikt nie wie. Taki Touch HD z 256MB RAM + chipem 3d + 800MHz Marvellem byłby idealny, a tak, wciąż czekamy. Generalnie na rynku Palmfonów bardzo wkurza to, że nie ma ideału - jeden ma słaby procek, drugi mało ramu, a już wsparcie 3d jest na wymarciu(ostatnie chyba w pierwszym TyTN). Filmiki z Touch HD i szybkość obsługi Touch Flo sugerują jednak, że może to być pierwszy od dawna palm z natywnym wsparciem akceleracji.Ok dzięki wielkie , nie ma problemu poczekac nawet 2 miechy .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 (edytowane) Możecie polecić telefon do około 500zł?: - Muzyczny!. Tak, muzyczny. Głośny i dobry dźwięk oraz w zestawie muszą być dobre słuchawki. - Duży, ładny wyświetlacz. - Ładny design :) - A, no i żeby bateria jako tako trzymała. Coś od Nokii lub Sony E. Bierz nokie 5310. Z simlockiem kupisz za 400zł nówkę z kartą pamięci. Karta omijająca simlocka to koszt 20zł, a resztę będziesz miał na dobre słuchawki. Jednak, ktoś mógłby się wypowiedzieć o tym telefonie, sam jestem ciekaw ;) Może trochę nie zgadza się z twoimi wytycznymi (wyświetlacz za duży nie jest) ;) Edytowane 3 Listopada 2008 przez eyah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 (edytowane) Hyy.. a ja się od piątku Samsungiem U800 bawię.. za sam design 9+/10 daję - z wyglądu mi się bardzo podoba..ale..już zagłębiając się w szczegóły tak fajnie nie jest - wkurza mnie klawiatura (imho lata świetlne jej do 6300, która jest moim ideałem), szybkość działania (wszystko jakieś takie ślamazarne jest) i przede wszystkim pisanie sms'ów - z dwóch względów: raz, że myli mi się robienie przerwy ze zmianą wyrazu w t9 (odwrotnie niż w nokii, w zasadzie po jakimś czasie powinno się do tego przyzwyczaić), oraz problem z polskimi znakami, które zabierają więcej znaków niż potrzeba w rezultacie czego napiszę jedno zdanie wysyłane w 3 wiadomościach..niby można je wyłączyć, ale mnie krew zalewa bez ogonków (puryzm językowy mam w genach zapisany, nie poradzę :D) ogólnie wracam do 6300 i albo przy niej pozostanę, albo łyknę e51 (choć nie bardzo mi się z wyglądu podoba), bądź 6500 classic.. Edytowane 3 Listopada 2008 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 SE w 380i ... co o nim sadzicie ? dziewczyna sie uparla ze ma byc z klapka... Moze ktos z was mial stycznosc z tym tel ? Ewentualnie co cenowo jej odpowiada jaki tel jakie za i przeciw ? z gory dziekuje za podpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...