fructo Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 (edytowane) Co wybrać ze złotówkowego złomu? Samsung Star II LG GM360 Bali Samsung C3530 Samsung Ch@t 350 Nokia C1-01 Nokia C2-01 C3530 do dzwonienia przyzwoity jest, jego bym brał. Edytowane 13 Sierpnia 2011 przez fructo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Co wybrać ze złotówkowego złomu? Nokia C1-01 Nokia C2-01 Jeżeli nie są przynajmniej 10x lepsze od C3 z qwerty którą macałem ostatnio, to skreśliłbym z miejsca oba: plastik z zabawek wader-a, ekran z n3310, funkcjonalność również. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulitry Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 A co powiecie o Samsungu Star II? Ekran pojemnościowy kusi. No i w razie jakby okazał się klamotem totalnym, to jest najwięcej wart przy sprzedaży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fructo Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Star II to Avila II, jeśli lubisz sobie pomacać, zamierzasz czasem skorzystać z wi-fi to bierz. Do mnie nie przemawiają budżetówki z dotykiem zupełnie, ale tego konkretnie modelu nie miała w rękach. Avila, Cookie, Bali, Monte - IMO słabizna okropna, wolałbym już tego C3530. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S4racen Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 @kkNd! Jak go normalnie używam to trzyma około 3-4dni. Mój rekord to 7 dni ale wtedy to odbierałem najwyżej jedno połączenie dziennie (urlop). 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 @kkNd!: HD2 to raczej około jednego dnia przy normalnym użytkowaniu, i do tego dość mocno rysującą się obudowę i wyświetlacz ma ten telefonik Teraz pytanie ode mnie :) Zastanawiam się nad telefonikiem w okolicach 900zł, najlepiej android, qwerty mile widziane, spory wyświetlacz 3,7+, i teraz tak: póki co wpadły mi w oko milestone i desire z Teraz tak, milestone się bawiłem dość sporo, podoba mi się jakość wykonania tego telefonu, solidny slider, wygodne qwerty, martwi mnie to, że to konstrukcja już wiekowa i czy wystarczy mi i moim wygórowanym wymaganiom (choć teraz póki co wytrzymuje jeszcze z i5700 XD). desire z nie miałem jeszcze w rękach, tylko tyle co w salonach pooglądałem sobie go i poczytalem o nim - martwi mnie strasznie jakość wykonania i sposób w jaki telefon się rozkłada, te zawiasy nie wyglądają na zbyt wytrzymałe :/ Może zamiast tych dwóch to zrezygnować z qwerty i jednak brać np. samsunga i9003 SCL, niezła grafika, procek, wygląda podobnie do S a troche tańszy :) Co o tym myślicie? A może jakieś inne propozycje? Troche już zgłupiałem a w przyszłym tygodniu coś musze sobie wybrać na 100% bo dostaje już szału ze swoim. mam Desire Z, widziałem też Zetke kolegi użytkowaną rok czasu dość bezlitośnie (sądząc po wyglądzie) i z zawiasami nie ma żadnego problemu. Jasne, jak się telefon podniesie za górna połowę to się rozłoży, ale sam się nie otwiera ani nie lata. A jak ktoś musi, na XDA jest instrukcja jak wymienić sprężynę na silniejszą - wtedy można telefon nawet za górną połowę podnosić i się nie otworzy. A klawiatura jest bardzo wygodna, IMHO lepsza od tej z Milestone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Co do zawiasów w desire z to są one wykonane z metalu więc raczej za latwo nie da się ich uszkodzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Potrzebny telefon, tani, z Allegro lub jakiegoś sklepu internetowego. Wymagania: - funkcja połączeń głosowych - radio FM z RDS - odtwarzacz MP3 (znośnie grający, nie żebym jakimś audiofilem był, ale pierdzenia nie lubię) - min. 2GB pamięci lub slot na kartę pamięci - zegarek, budzik, kalendarz, kalkulator - możliwość ustawiania dowolnej MP3 jako dźwięk dzwonka, smsa, budzika, itp - co by się nie rozleciał przy pierwszym upadku To chyba wszystko :rolleyes: Propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Moze SE c902 ? Chyba ma wszystko co napisałeś , do tego dość dobry aparat , dość wytrzymały (spadł mi pełno razy , a tylko kilka otarć było , ekran bez ryski) i gra dość fajnie jak na telefon. Cena ok. 200pln o ile sie nie myle. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Widzę jedną wadę w tym telefonie. Gniazdo słuchawkowe z boku - kto to wymyślił? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Poszukuje telefonu dla znajomego. Ma to byc tel tani - do 250zl ewentualnie do 300zl jesli na prawde warto (uzywany, z allegro). Musi miec fizyczna klawiature (dotykowy czy niedotykowy obojetne, klawiatura tez obojetna czy qwerty czy 'zwykla' byleby byla fizyczna), wifi, edge i mozliwie jak najwiekszy ekran. Plusem bylaby latarka, ale to nie wymaganie konieczne. Systemy, aparaty, mp3 itd obojetne. Tel w zasadzie do dzwonienia, sms'owania i czasami przegladniecia internetu. Znajdzie sie cos innego/lepszego niz SE Hazel? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2011 A może coś takiego ? T-MOBILE G1 - HTC DREAM Android 2.2 (1769781391) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2011 G1 bylby tez wedlug mnie zdecydowanie najlepszy, ale niestety przekracza budzet + czesto tez ich stan jest delikatnie mowiac slaby. Nagiecie budzetu na 300zl jedynie jesli zdecydowanie warto doplacic, a wedlug znajomego do G1 nie warto doplacic nawet do 300zl (a trzeba by jeszcze wiecej) takze niestety odpada. Sam bym jednak wolal takie rozwiazanie przy jego kryteriach, no ale to nie dla mnie tel (z reszta ja bym mial i tak inne wymagania). Ale dzieki za propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2011 @agr - imho nokia e63, ma wszystko wymienione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Wiem, że wykracza trochę ponad 300PLN ale może BlackBerry Bold 9000 / Curve 8900? Nie są to najnowsze konstrukcje ale sprawdzone i spełniające wymagania. Ewentualnie jakaś Nokia E63 jak to sugerował psz3mo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2011 (edytowane) Dzieki za odpowiedzi. Ten Blackberry sie znajomemu baaardzo spodobal (tym bardziej, ze kiedys juz cos wspominal pozytywy odnosnie Blackberry), niestety cena zbytnio przekracza jego budzet (jakby to bylo nagiecie do 300zl - jego max to mowi, ze skakalby ze szczescia). Co do Nokii nie przypadla mu do gustu. Takze poki co zostaje jednak chyba ten SE hazel, niestety tel potrzebny na 'juz' takze odczekanie i dozbieranie tych paru groszy do BB nie wchodzi w gre (pozyczac pieniedzy nienawidzi, nawet drobnych). Ja mu proponuje byle jaki tel zapasowy na teraz, a po wyplacie doplacic i brac tego BB skoro tak by chcial, jak zrobi to juz jego sprawa. Jeszcze raz dzieki za podpowiedzi. Edytowane 21 Sierpnia 2011 przez agr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Czy ktoś już nabył HTC EVO 3D i może się podzielić wrażeniami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Bawił się ktoś telefonem z systemem Windows Phone 7 ? Jakie wrażenia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Obejrzyj (swoją drogą polecam recenzje tego gościa) - wiele mówi o tym jak "dopracowany" jest WP7 :wink: Podobno aktualizacja "Mango" ma wnieść multum poprawek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Bawił się ktoś telefonem z systemem Windows Phone 7 ? Jakie wrażenia ? Prawdopodobnie 1 września na eventach HTC i Samsunga będą pierwsze smartfony z 7.5 mango i dopiero wtedy warto zacząc zadawac to pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jochnka Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Czy w Wildfire S jest gorzej z muzyką niż w Wave S8530? I jest cichszy, gdy ktoś dzwoni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 I jest cichszy, gdy ktoś dzwoni? Co przez to rozumiesz? Nie mam porównania do wave, nie słuchałem go, ale jeżeli chodzi o wfs to tak jak pisałem: pasmo nie jest idealne, zwłaszcza w wysokich tonach, ale nadrabia spokojnie na prawdę niezłą separacją i sporą sceną których nie powstydziłby się rasowy player - wolałbym słuchać go niż np. ciasnego jak (!) nastolatki Clipa+. Niestety do zune nie ma startu zupełnie, więc i taczka, czy classic go zjedzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 7.5 mam w tej chwili w HD2 i jest spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jochnka Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 (edytowane) Czy Wildfire S ma cichszy głośnik od S8530? Na Wave'a da się wpisać specjalny kod i będzie głośniejszy, a na HTC się da? Clipa+ mam zamiar kupić i mi faceci go polecali, a nie baby. Bo mam jakiegoś PHILIPSA. Edytowane 23 Sierpnia 2011 przez Jochnka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Na HD2 można też zainstalować Windows Phone 7.5 ? Czytałem gdzieś ,że można tylko wersje poniżej 7... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Kwestia czasu i będą romy z 7.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emikyou Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Jaki jest obecnie najtańszy telefon z Androidem min. 2.2 i ekranem pojemnościowym? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) Chyba Lg p500. Ewentualnie Samsung i5800. Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez agr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Wiadomo wam moze coś na temat ZTE Skate ? Kiedy moze być dostępny w PL ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damta6 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2011 Podzieli się ktoś opinią nt. HTC Dream? czy jest to warte tych 300 zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...