Gość geek22 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Fajny jest Samsung J5. Rada ode mnie. Uważajcie na faktury vat marże. Obecnie wielu sprzedawców sprzedasje podejrzanie tanie telefony na takie właśnie faktury Moj brat się na to nabrał i obecnie buja się z gwarancją. Ma problemy z jej realizacją. Co z tego,ze taki telefon będzie tańszy skoro będziecie mieli potem duże problemy gwarancyjne ( serwisy nie biorą takich teleefonów pod uwagę bo traktują je jako używane). Swój telefon kupowałem w rtv Euro agd. Większy , sprawdzony sklep . Poza tym była możliwosć kupna telefonu na raty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Smartfonka do 1000 zł szukam dla kumpla. Warunek - nowy. Wstępnie poleciłem mu: XIAOMI REDMI NOTE 3 3/32 PRO Poleciłem mu też m.in. Samsunga Galaxy S5 Active SM-G870. Jakieś uwagi, czy inne propozycje? Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Samsung J5 2016? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenti Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Witam, Poszukuje telefonu dla Kobiety od 500-700zl Nowy lub używany z gwarancja ostatnio miała Samsung Galaxy Grand Neo Plus I9060 Dual Sim Czarny . Jaki polecacie? Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chachel23 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Witam, Poszukuje telefonu dla Kobiety od 500-700zl Nowy lub używany z gwarancja ostatnio miała Samsung Galaxy Grand Neo Plus I9060 Dual Sim Czarny . Jaki polecacie? Pozdr. Honor 4 w euro chodzi po 599-699 kupilem siostrze i jest mega zadowolona dobry net, gps i bateria trzyma minus pamiec ale karte dała i jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Który Honor 4 ?- bo jest kilka różnych modeli z tego co widzę . Z innych fonów może jakiś Xiaomi np. Xiaomi Redmi 3 / Redmi 3 Pro / Redmi 3S .. Do zamówienia z oficjalnego , polskiego sklepu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenti Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Proponowałem jej Xiaomi ale nie jest taki interfejs jak byłym w poprzednim i się nie spodobał cóż.... Rozpatrzę tego Honor 4 lub J5 chyba że jest jakiś jeszcze inny warty uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Za ok 760 zł kupisz Honor 7 lite z drugiej ręki nowy. http://www.olx.pl/oferta/honor-7-lite-nem-l21-nowy-prosto-z-salonu-plus-CID99-IDhmpgx.html#ac106c5161 W tej cenie wyrwiesz też Nexusa 5, Sony Z1, iPhone 4S wersja 64 GB, XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO i kilka innych.. Edytowane 16 Września 2016 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenti Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Najprawdopodobniej będzie to Samsung Galaxy J5 Dual SIM (SM-J500F) Potrzebuje jakieś Etui+Szkło jeszcze do niego niesyty Spigen nie posiada w swojej ofercie do tego modelu. Jaka polecacie alternatywę dla niego? PS:Opłaca się dopłacać do wersji z 2016 roku? Rożnicę miedzy J5 (2015) vs J5(2016) LCD 5.0 vs 5.2Ram 1,5GB vs 2GBBateria 2600mAh vs 3100mAh @chachel23 Jaki dokładnie model tego Honor 4? Edytowane 20 Września 2016 przez zenti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romina Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Najlepiej podoba mi się tekst: "jaki smartfon wybrać za 800-1000 zł - Huawei Honor 5X (jeśli stanieje)" :) A co jeśli nie? Mam alcatela idol 4 i nie żałuję że kupiłem. Sprawdza się pod każdym względem. Zdjęcia ok, dźwięk ok, pokemony też ogania. Co prawda kosztuje nieco więcej ale warto było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lycone Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Widzę, że zaczyna się coś dziać w kwestii baterii w nowych smarfonach. Pixel XL - 3450 mAh, Mi5s Plus - 3800 mAh, P9 Plus - 3400 mAh. Znacie jeszcze jakieś z ekranem 5,5 - 6" o pojemności baterii większej niż 3,5k mAh? Przymierzam się do wymiany Note 3, ale nie widzę nic ciekawego póki co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Ja note 3 zmieniłem na Oneplus 3 i pod względem baterii jestem zachwycony. Sama bateria może i jest mniejsza niz w Notku, ale proces technologiczny procka sie zmniejszył, ekran to amoled, rozdziałka nadal 1080p, więc na dwóch simach bez problemu wytrzymuje mi 2 dni. Dziś od rana mam 71%, 1.5h ekranu właczonego i 2h rozmów. Takiego wyniku w Notku nie miałem nigdy. A poza baterią telefon ma ogromne wsparcie na xda, działa jak rakieta i kosztuje 1800 zł nowy. Jakbys miał jakieś pytania to pisz, ja szczerze moge ci OP3 polecić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S4racen Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Szukam telefonu dla mamy za ok 200-300 zł z Fizyczną klawiatura. Mama nie chce żadnego smartphone z dotykowym ekranem. Czym warto się zainteresować w tej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Alcatel 1060 / 2004 czy nowszy One Touch 2001 / 2012 ew. jakaś Emporia . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lycone Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Ja note 3 zmieniłem na Oneplus 3 i pod względem baterii jestem zachwycony. Sama bateria może i jest mniejsza niz w Notku, ale proces technologiczny procka sie zmniejszył, ekran to amoled, rozdziałka nadal 1080p, więc na dwóch simach bez problemu wytrzymuje mi 2 dni. Dziś od rana mam 71%, 1.5h ekranu właczonego i 2h rozmów. Takiego wyniku w Notku nie miałem nigdy. A poza baterią telefon ma ogromne wsparcie na xda, działa jak rakieta i kosztuje 1800 zł nowy. Jakbys miał jakieś pytania to pisz, ja szczerze moge ci OP3 polecić.Dzięki za info, ale Oneplus3 odpada. Tak jak pisałem w grę wchodzi tylko duża bateria + nowy proces technologiczny. Nie chcę delikatnego wzrostu wydajności akumulatora... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 UMI Plus wg specyfikacji ma 4k mAh. Ale chyba jeszcze nie jest dostępny w normalnej sprzedaży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lycone Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 Wszytskie "chińczyki" prócz Xiaomi i Huwawei odpadaja. Potrzebuję telefon z pełną FV 23%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2016 (edytowane) Redmi Note 3 ze Snapem 650 za 999zł czy Moto x Paly za 1200zł, krótka piłka. Xaomi dostępny w media expert. Edytowane 21 Października 2016 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenti Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2017 Witam,Mam pytanie do was kolega posiada Samsung Galaxy S6 i dostał propozycje wymiany na Huawei P9 moje pytanie warto wymieniać na 2 telefon czy sprzedać jak byście postąpili ? Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Jeżeli piorytetem są dla niego aktualizacje systemu to P9 dostanie androida 8, natomiast S6 już nie. S6 dostał niedawno androida 7, sporo zmian w nakładce samsunga wnosi ta wersja, zdecydowanie nowocześniej wygląda. Jeżeli jest zadowolony z działania S6 to nie ma co na gwałt zmieniać telefonu. S6 ma dalej jeden z najlepszych aparatów i wygrywa z P9 chodźby przez natywną matrycę 16:9. Z drugiej strony posiadać kolejne 2 lata ten sam telefon i to już bez gwarancji może nie być dobrym pomysłem... Ja bym wziął P9, a S6 sprzedał i miał święty spokój z gwarancją na następne 2 lata. Tapatapatap Xperia X Edytowane 30 Marca 2017 przez Gemtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenti Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2017 Podobnego jestem zdania z racje tego też że na P9 można to wykorzystać"Pakiet serwisowy premium(36 miesięcy gwarancji i 3 miesięczny okres na ewentualna darmową wymianę wyświetlacza w razie jego uszkodzenia) informacje znajdują się na stronie HUAWEI POLSKA - warunki poniżej:"Aby skorzystać z Pakietu Serwisowego Premium aktywuj pakiet przez aplikację HiCare w przeciągu miesiąca od daty zakupu.Zachowaj dowód zakupu w celu skorzystania z usługi" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielok Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Czas najwyższy zmienić mojego Nexusa 5, rozglądam się z flagowcami (zakup na raty). Oczekiwania od telefonu: -Nexus przyzwyczaił mnie do długiego wsparcia łącznie z tym nieoficjalnym -Dobra bateria -B. dobry aparat -Ekran coś około tych 5" -Dobra jakość muzyki (bardzo dużo słucham) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Jeśli chodzi o wsparcie poza producentem to poza serią Nexus chyba na pierwszy plan wysunie się Oneplus. Odpadają urządzenie Huaweia bo chyba Kirin ma mniejszy potencjał na ROMy. Przed chwilą wyszła S8 więc może coś się ruszy poza ścisłą czołówką ;) Bardzo dobry aparat ma chyba Pixel, Iphone 7 oraz XZ Premium. Audio to dla mnie zagadka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielok Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 A jak wygląda wsparcie u Samsunga? Ceny niestety tych wszystkich telefonów są zabójcze, nawet przy zakupie na raty i pomyślałem o S7. Aparat wg. wielu recenzji jest rewelacyjny no i sAMOLED. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Skoro masz nexusa to pewnie znasz xda, wejdź na podforum S7 i oceń sam wsparcie nieoficjalnych romów. Ja bym celował w S7, to po prostu pewny telefon pod każdym względem. Ewentualnie zostają starsze flagowce takie ja LG G4, Moto X Style, Nexus 6P itd, niestety wszystko co ma w sobie snapdragona 808/810 dosłownie ssie pod względem baterii. Dobra alternatywa może być Huawei P9, osobiście trzymałem go w ręku tylko w sklepie więc nie mogę się wypowiedzieć. Tapatapatap Xperia X Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez Gemtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Chciałbym zakupić mały tradycyjny telefon (nie smartfon z dotykowym wyświetlaczem), przede wszystkim chciabłym zeby był cienki,mały i lekki. Może być flip. Używam obecnie Asusa Zen ktory jest moim pierwszym smartfonem ale na prawdę wolałbym wrocić do tradycyjnego. Cena tak do 500zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Nokia 515. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2017 No zgrabny telefonik,podoba mi się. Coś jeszcze ci przychodzi na myśl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Z feature phonów nie pamiętam niczego ciekawszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) No zgrabny telefonik,podoba mi się. Coś jeszcze ci przychodzi na myśl? Nokia 230, 301, C5-00, Samsung S5611. Ale ta Nokia 515 to raczej najlepszy wybor. Edytowane 23 Sierpnia 2017 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...