Shakell Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Kaeres, mógłbyś jeszcze napisać coś o baterii w EF81 - podobno krótko trzyma, i o rzekomym słabym zasięgu? I co z tym transferem plików przez USB? Edytowane 19 Lipca 2007 przez Shakell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) Bateria przy zabawie MP3, aparatem foto, a najgorzej filmami pada po 1,5 dnia jak w kazdym telefonie z takim wyswietlaczem. W normalnym uzytkowaniu bateria mi trzyma 3,5-4 dni (edit - wlasnie trzyma mi juz ponad 4 dobe i na upartego walnie rekord 5 dób - nie oszczedzalem specjalnie). Zasiegu nie ma gdy nie ma antenki GSM. Jezeli jest slaby to wgrywamy nvitems i problem znika - 10 min roboty. Ja nic nie kombinowalem bo dostalem 100% sprawny model jak zreszta wiekszosc. Edytowane 24 Lipca 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Witam. Mam zamiar kupić telefon tak plus minus 600zł, co polecacie? Mam na oku taką Nokie E50 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Mam pytanie: orientuje sie ktos z was czy w telefonie Samsung U600 ten srodkowy klawisz w ksztalcie kola dziala tak jak w u700 tzn czy mozna nim krecic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Chciałbym sie zapytać jak wygląda sprawa z mp3 w N6680. 3 lata mam już 6600 i trzeba by zmienić póki za bardzo nie kaprysi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Test K850i 5MPX kamera - http://www.mobile-review.com/review/sonyer...50-cam-en.shtml K850i test ogolny - http://www.mobile-review.com/review/sonyer...n-k850-en.shtml Jednak 5MPX w komorce to pomylka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 czesc, szukam jakiegos fajnego taniego fona ~250zl Wymogi: czytelny wyswietlacz, pelna konfigurowalnosc profili i ich latwy wybor, radio w miare trwaly ;) mile widziana irda :) przeszperalem troche allegro i : 6080- fajny wyglad prosty design black ;) 6070 - podbobnie jak wyzej tylko wyposazenie marne k700i- wyglad mnie odstrasza no i ten awaryjny joy moze macie jeszcze jakies propozycje ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Test K850i 5MPX kamera - http://www.mobile-review.com/review/sonyer...50-cam-en.shtml K850i test ogolny - http://www.mobile-review.com/review/sonyer...n-k850-en.shtml Jednak 5MPX w komorce to pomylka. Tego telefonu jeszcze nie ma w sprzedaży. Kolega z forum SE sprzedaje jeden na allegro, ale to prototyp. Tak samo ten test... Test prototypu mnie jakoś nie przekonuje. Pamiętam, jak wychodził K800i to też każdy się śmiał, że przy 3,2mpix robił gorsze zdjęcia od K750i. Wyszedł nowy soft, zmieniły się sterowniki aparatu i robił od razu zdjęcia 10x lepsze od 750tki. Także z tą opinią należy się wstrzymać, aż telefon wyjdzie do sprzedaży a oprogramowanie będzie już docykane. Osobiście już nie mogę się doczekać tego sprzętu :D Co do samych 5mpix: jak na telefon to już chyba lekka przesada tak czy inaczej. Wielkość matrycy do zastosowanej rozdzielczości może budzić kontrowersje. Moim zdaniem 3,2 to jest max. Ale... Może się mylę. Poczekamy - zobaczymy. Zdjęcia tak czy inaczej będą lepsze niż w N95. Tego jestem pewien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f3nikz Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Witam, dostałem od Orange za przedłużenie umowy N70 i zastanawiam się czy przy nim zostać czy po prostu sprzedać i kupić inny model.. Moje typy: -Samsung D900i -Samsung U600 -Sony Ericsson K800i Jeśli macie inne typy to chętnie wysłucham i rozważe.. Jeśli o kasę chodzi to do 1000zł nie więcej icon_wink2.gif)) Zaznaczam, że zależy mi na bardzo dobrej jakości wyświetlaczu i aparacie jak i na zasobie funkcji.. Pamieć mnie nie interesuje bo mam kilka transflashy, tak samo nie interesuje mnie fakt odgrywania mp3 choć wszystkie te urządzenia rzecz jasna posiadają tą funkcję;p Korzystam z ipoda 5.5 G 80GB także nic więcej do szczęścia mi nie potrzeba a telefon służy mi do dzwonienia, wysyłania esek, z pewnością nie do grania i z pewnością do robienia zdjęć mojej słodkiej pannie;) (nie chce mi się targać wszędzie ze sobą mojego Olympusa także 3 megapiksele do takich rzeczy zadowalają w zupełnośći.. ) Pomóżcie bo ważą się losy tej mojej magicznej N-ki 70 ;p Z góry dziękuję za waszą pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Z tego co zauważyłem to większość młodzieży ma Nokie 5300. Jak się tak rozglądam po ulicach Dublina, telefony bez sima są różne cenowo a z simlokiem np o2 , meteor tanie. Jednak znalazłem tylko 2 sklepo-komisy w centrum więc podejrzewam że dlatego drogo muszę sie doszukać jakiś skrajnych i wtedy może coś będzie tańszego. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) f3nikz: Oczywiście, że K800i. Reszta się do niej nie umywa pod względem: aparatu, baterii. Samsungi to bardzo dobre telefony, ale pod względem Twoich wymogów K800i jest lepszy. W sumie to w każdym calu jest lepszy (oprócz wyświetlacza, który jest bardzo dobry, ale Samsungi w ogóle mają najlepsze LCD). PS. Do K800i nie idą transflashe tylko M2 Edytowane 31 Lipca 2007 przez mafia35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Opłaca się zmieniać styranego k750i na tego siemensa EF81? Bo w sumie cchiałbym zmian, na foto mi nie zależy, bardziej na wyświetlaczu i sofcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustafa14 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Ja bym nie wymieniał, gdyż słyszałem że w tym telefonie jest bardzo mały zasięg :mur: Oraz się psuje soft :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 srekal34 - To zależy od tego ile musiałbyś dopłacić. Wyświetlacz w EF81 jest o wiele lepszy od tego w SE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Dalbym reke uciac, ze dalem tutaj odpowiedz na ten problem. Hmm, moze cos z przegladarka nie tak. Nie wazne. K750i ma chyba stabilniejszy soft. Jezeli nie zalezy Ci na lepszym aparacie w K750i to bierz smialo EF81. Multimedialnymi mozliwosciami miazdzy K750i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 chcialbym kupic tego benq, z tym ze jedyna spotykana gwarancja to 3 miesiace, powiedzcie co sie moze w nim zepsuc i ile moze kosztowac naprawa aha, gdzie najtaniej dostane go w wawie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bertold Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 ciekawa propozycja ~1000 to Nokia 6120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Dalbym reke uciac, ze dalem tutaj odpowiedz na ten problem. Hmm, moze cos z przegladarka nie tak. Nie wazne. K750i ma chyba stabilniejszy soft. Jezeli nie zalezy Ci na lepszym aparacie w K750i to bierz smialo EF81. Multimedialnymi mozliwosciami miazdzy K750i. KRS - a jak się pisze słownikiem T9 w tym Siemensie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Witam, dostałem od Orange za przedłużenie umowy N70 i zastanawiam się czy przy nim zostać czy po prostu sprzedać i kupić inny model.. Moje typy: -Samsung D900i -Samsung U600 -Sony Ericsson K800i Jeśli macie inne typy to chętnie wysłucham i rozważe.. Jeśli o kasę chodzi to do 1000zł nie więcej icon_wink2.gif)) Zaznaczam, że zależy mi na bardzo dobrej jakości wyświetlaczu i aparacie jak i na zasobie funkcji.. Pamieć mnie nie interesuje bo mam kilka transflashy, tak samo nie interesuje mnie fakt odgrywania mp3 choć wszystkie te urządzenia rzecz jasna posiadają tą funkcję;p Korzystam z ipoda 5.5 G 80GB także nic więcej do szczęścia mi nie potrzeba a telefon służy mi do dzwonienia, wysyłania esek, z pewnością nie do grania i z pewnością do robienia zdjęć mojej słodkiej pannie;) (nie chce mi się targać wszędzie ze sobą mojego Olympusa także 3 megapiksele do takich rzeczy zadowalają w zupełnośći.. ) Pomóżcie bo ważą się losy tej mojej magicznej N-ki 70 ;p Z góry dziękuję za waszą pomoc! Poszukać n73 ewentualnie p990i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibi Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) P990i absolutnie nie. Koszmarnie wolny, wiesza się. Generalnie u mnie zajmuje 1 miejsce w kategorii najgorszy telefon. Polecam natomiast E65. Mam 2 szt i bardzo sobie chwale Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez Skibi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ja właśnie odebrałem EF81, mam w Wawie 2-5 kresek zasięgu UMTS, 2G jest OK zasięg czyli antenka jest. Zdjęcia tak jak pisał Krs najlepiej robic przy dobrym oświetleniu, jak robi się troche ciemniej widać wielkiem szumy. Mój brat ma Creative MuVo TX FM i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że EF81 na stockowych słuchawkach gra lepiej od Creative'a. Jestem bardzo z niego zadowolony i polecam go ;) btw łącze się teraz dzięki Simdacie, bo w wawie nie ma neta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 KRS - a jak się pisze słownikiem T9 w tym Siemensie?Szczerze mowiac nieciekawie. A to za sprawa softu nie polskiego a rus retail. W poprzednim v48 pisze sie ekstra ale w v58 do d*** Ale cos za cos. Stabilnosci i szybkosci kosztem slownika. Wielu prostych nawet wyrazow nie ma i trzeba sobie samemu uzupelniac. Podobno istnieje do wgrania o wiele bogatszy ale mnie to strasznie nie przeszkadza i nie wgrywalem Moze jak znajde czas to sobie go wgram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 potrzebna mi jest jakis sluchafon, cena max ~650pln nacisk glownie na dobre mp3, i jako tako dobre glosniki z design pasuja mi SAMSUNGi ze sliderem, a dokladniej -Z630 lub -E900 z klapkami telefony odpadaja, no i nie proponujcie k750... jak ktos ma info o w/w SAMSUNGach lub ciekawa inna opcje niech pisze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 moja dziewczyna ma E900, telefonik swietny, maly, lekki, slider po pol roku chodzi jak nowy (nie to co w nokiach) menu bardzo proste, aparat dziala ;) to tyle, jak oczekujesz fajerwerków to ten model nie jest dla ciebie, ale jak chcesz solidny telefonik to polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy88 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) Chciałbym sie zapytać jak wygląda sprawa z mp3 w N6680. 3 lata mam już 6600 i trzeba by zmienić póki za bardzo nie kaprysi ;) Miałem jakiś czas nokie6680,to jest prawie to samo co N70 tylko bez radia,gorsze kamery i... i chyba tyle:-P i ma normalny odtwarzacz mp3 i możliwość ustawienia mp3 jako dzwonki ;),he he co więcej,nawet filmy divx na nim oglądałem bez żadnego przycięcia ! :) (tak jak na N70) ps.Kiedyś trułem wam du..e i pytałem sie czy kupić w orange na abonament N70 czy SPV...kupiłem N70....i jestem zadowolony w 100% !!!! :):):):) Naprawde polecam :) Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez badboy88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Jaki telefon z wifi jest najtańszy? znajde coś tańszego niż E60 od nokii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) używane spv m3000, nokia 9300i/9500 jednak ceny tych telefonów są podobne do E60. Gdybym miał wybierać wśród Nokii to brałbym 9300i. Miałem okazję używać zarówno E60 i 9300. 93 w tym starciu jest bezkonkurencyjna ;) listę masz tutaj Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 używana e61 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 jutro ojciec bedzie mi brał kontrakt, mieszkam w UK wiec jakie waszym zdaniem telefony są warte uwagi? Bo długo ni byłem w temacie i nie jestem na bierzaco, wiem ze n95 jech chyba warta uwagi, moja matka ja ma i w sumie minusem jest ze slaba ma baterie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witam, orientuje się ktoś ile kosztuje wgranie polskiego softu+zdjęcie simlocka z telefonów: nokia 5200 lub se w200i ? Z tej nokii to ponoć drogo... Ja akurat jestem poza miastem i nie mam jak sprawdzić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...