badboy88 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 E398??? powiedzmy że ok....ele tylko po wgraniu softa od E790..... szukaj SE D750I :) w tej cenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) E398??? powiedzmy że ok....ele tylko po wgraniu softa od E790..... szukaj SE D750I :) w tej cenie :) Softami to tego telefonu przestałem interesować się 1,5 roku temu, więc nic nie pomogę. Teraz interesują mnie softy do Motki ROKR E2 :P Co do SE D750i to nie ma szans takiego kupić, chyba, że przejechanego walcem.... Macie jakieś pomysły ?? Chociaż, nie jest tak źle z tym D750i, ale trzeba się ostro namęczyć, żeby znaleźć w takiej cenie... Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez Camilos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Softami to tego telefonu przestałem interesować się 1,5 roku temu, więc nic nie pomogę. Teraz interesują mnie softy do Motki ROKR E2 :P A patrzyłeś na matrax.net :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) teraz sie zamotalem. Wybieralem pomiedzy K750i a K550i, teraz jeszcze zwrocilem uwage na D750i. Co z tych 3 modeli najlepiej bedzie wybrac? Czym sie roznia K750 i D750? W K550 odstraszaja mnie te klawisze. Bo w zasadzie chyba wszystkie 3 maja te same funkcje. Przy czym D750 jest najtanszy :huh: W zasadzie chce wymienic moja K700i ze wzgledu na aparat. Czasem musze pstryknac szybko jakas fote a w K700 te foty sa srednie. No ale czego chciec od 0.3MPx. No i K700 nie ma kart pamieci. Poza tym zupelnie mi wystarcza i jest bardzo poreczny. Gdzies wyczytalem ze D750i robi lepsze foty od K750i, no i ze masowo ludzie wgrywaja tam soft z W800i Z kolei gdzie indziej wyczytalem ze K i D to jeden i ten sam pies, tylko D wypuscil T-mobile na na swoje rynki i stąd inny wyglad a wszystkie bebeszki to istny K750 w innej obudowie. (tylko w takim razie dlaczego D jest tanszy od K ?) Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 k750 i d750 to te same aparaty w innej obudowie tylko. Do każdego z tego co wiem wgrasz soft z w800i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 No wlasnie sobie doczytalem, ze te obudowy D750 nie sa najlepszej jakosci, znaczy nie sa zle, ale niby K750 ma je trwalsze. No ale zeby az taka roznica miedzy praktycznie tym samym fonem w "K" a "D" byla to az dziwne. Co najmniej 50zl za obudowe :huh: i to przy okazyjnym zakupie, bo normalnie to wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Tutaj troche została poruszona kwestia http://forum.purepc.pl/index.php?act=Searc...te=%2BD750+K750 Jakbym miał kupować którys z tych dwóch i póxniej przerabiac na w800 to już od razu wole kupic w800 który nie jest drogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) No tylko ponoc seria W ma lepszy dzwiek, a seria K robi lepsze zdjecia. Tak wyczytalem na forum SE, a mi raczej o zdjecia chodzi, bo do muzyki to mam 1GB MP3. Wiec jesli to prawda, to chyba wezme D750 albo K750 i wgram soft W800i EDIT: Chyba jednak wezme K, cos ludzie psiocza na tego D. Pewnie najbardziej na D psiocza posiadacze K, ale to tak zwykle bywa :D Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*V* Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witam Chciałbym kupić telefon podobny do iphona. Znalazlem chinskie podrobki firmy cect, nawet mialem kupic ale czytajac temat "Chińskie Wersje Telefonów " darowałem sobie te "cacka" . Ostatno znalazlem LG Ke850 PRADA i tu moje pytanie czy ktos ma ten telefon i moglby sie podzielic wrazeniami z jego uzytkowania? ps. Moze zna ktos inne telefony podobne do iphona godne uwagi?? Pozdrawiam i dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 A patrzyłeś na matrax.net :wink:Na matraxa wchodzę kilka razy dziennie, ale patrzę jedynie na nowości z branży i co wybrać... :P ps. Moze zna ktos inne telefony podobne do iphona godne uwagi?? Pozdrawiam i dziekuje A nie myslałeś o wyborze jakiegoś palmtopa ?? Za takie pieniądze można coś porządnego wybrać. Ja się osobiście na tym nie znam, ale myślę, że lepiej na tym wyjdziesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) *V* mam nadzieję że pomoże :) (robione telefonem, ale da sie przeczytać) *artykuł z "Logo" Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*V* Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) *V* mam nadzieję że pomoże :)Pomogło Teraz zastanawiam sie nad LG Prada, SPV M3100 i motorola a1200. Który z tych polecacie? Za odpowiedzi z góry dziekuje Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez *V* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 No tylko ponoc seria W ma lepszy dzwiek, a seria K robi lepsze zdjecia. Tak wyczytalem na forum SE, a mi raczej o zdjecia chodzi, bo do muzyki to mam 1GB MP3. Wiec jesli to prawda, to chyba wezme D750 albo K750 i wgram soft W800i EDIT: Chyba jednak wezme K, cos ludzie psiocza na tego D. Pewnie najbardziej na D psiocza posiadacze K, ale to tak zwykle bywa :D Seria K/D oraz W (odpowiednio k/d750i i w800i) mają ten sam moduł dźwiękowy, a różnica w jakości muzyki wynika tylko z słuchawek jakie są dodawane do w800i - HPM70. Tak samo jak możesz wgrać soft od W800i możesz również wgrać sterownik aparatu od K800i, czy też dźwięku od np. W850i. W rzeczywistości różnicy nie widziałem na słuchawkach HPM-70, więc to obrazuje tylko to że nie ma różnicy w dźwięku między K/D750i, a W800i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 witam, chcialbym kupic telefon komorkowy powiedzmy do 300zl. Priorytety: - stosunkowo dlugi czas pracy na jednym ładowaniu - budzik - mozliwosc podlaczenia telefonu do komputera, napisania smsa na komputerze i wyslania go (przez telefon, rzecz jasna) - duza skrzynka wiadomosci (lubie przechowywac smsy) - polski slownik T9 - duzy, czytelny wyswietlacz - funkcojnalnosc - niewielki rozmiar Nie interesuja mnie takie funkcje jak: - odtwarzacz mp3 (mam iRivera T10) - aparat fotograficzny (tzn moze byc, ale jesli juz to taki, ktory robi jakies przyzwoite zdjecia - ale za 300zl raczej czegos takiego nie znajdziemy) - wszystkie inne niepotrzebne gowna, z ktore placimy, a ktore nie spelniaja swojej funkcji... (zintegrowane odtwarzacze mp3 dla głuchoniemych) Moglby miec tez irde oraz bluetooth, bo to przydatne funkcje. Cena nie jest ostateczna, orientacyjnie podalem. Jezeli niezbedne jest wydanie wiekszej gotowki - ok; byle w granicach zdrowego rozsądku ;) Telefon moze byc nowy, moze byc uzywany w dobrym stanie. Jesli uzywany, to z pudelkiem i paragonem (zadnych kradzionych). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Siemens S65 pasowałby idealnie. Duży wyświetlacz, bateria całkiem niezła, karta pamięci, aparat 1,3mpix (całkiem niezły)... Spełnia Twoje wymagania. Może być jeszcze SE K700i, Samsung D500 (ma wszystko czego potrzebujesz, lecz bateria taka sobie)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 a ile moge w nich przechowywac wiadomosci sms? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) - K700i ma wszystko czego Ci trzeba (T9, Bluetooth, IrDA, swietny wyswietlacz, niewielki rozmiar) + aparat, mp3, radio. No i dostaniesz go spokojnie za 200zl. Co do ilosci SMS, to ja czesciej dzwonie, ale chyba do zawalenia pamieci telefonu, czyli 41MB. Mam go prawie 2 lata i mi swietnie sluzy. Tyle ze ja lubie miec lepszy (pseudo) aparat, wiec zmieniam na k750i. - S65 tez jest fajny, niestety slyszalem o nim zle opinie i bym raczej go nie kupil. Jego przewaga nad K700 sa karty pamieci. Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 EF81 bez karty kupisz w okolicach 300PLN, wyświetlacz w nim jest dużo lepszy od tego w k750, nie wspominajac juz o k700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Co do ilosci SMS, to ja czesciej dzwonie, ale chyba do zawalenia pamieci telefonu, czyli 41MB.Dokładnie to nie wiem ale ja mam K600i i nie jest to zależne od ilości wolnej pamięci, mam wolnego 14mb a skrzynki >95% zapełnionej :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) Mialem 2 EF81 do pobawienia sie na tydzien i niestety obydwa mialy problemy z zasiegiem jak tylko wyjezdzalem poza miasto. ;/ Takze fajny telefon (osobiscie nie trawie klapek) ale raczej do pracy w scislym obrebie miasta z antenami GSM. Jednak jak mial mi robic problemy, to juz wolalem starego dobrego K700i. Jesli jednak bys mial sprawdzony EF81, to jest dosc ciekawa propozycja (jesli lubisz plaskie klawisze i klapki) Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 W SE (przynajmniej k750i) mozemy miec dosc mala ilosc sms'ow (kilkadziesiat i skrzynka jest zapchana). W obecnej Nokii, ktora posiadam 6288 zdarzalo mi sie miec ~300 wiadomosci i 'nic' mi jeszcze nie przypominalo o tym, ze skrzynka jest zapchana. :P W tym elemencie Nokia jest o niebo lepsza od SE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Tylko pokaz mi 6288 do 300zl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 W obecnym, ktory mam (NEC 525) moge przechowywac do 500 wiadomosci, dlatego schodzenie ponizej tego puapu jest krokiem w tyl. Najbardziej zainteresowal mnie ten Siemens S65, ale kolega Szawel podwazyl ten wybor. A co inni mysla o tym telefonie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) Nie przesadzajmy, nie podwazyl, bo sam z niego nie korzystalem. Napisalem jaka opinie o nim slyszalem od kilku znajomych, ktorzy ten telefon posiadali swego czasu. Biorac pod uwage parametry to ciekawy telefon. Chyba najwiekszymi roznicami miedzy S65 a K700 sa: S65 - aparat 1.3MPx, karty pamieci K700i - radio, odtwarzacz mp3 http://www.handykult.de/forums/archive/ind...hp/t-97679.html :D reszta jest bardzo podobna. A jesli chcesz pozostac w stylistyce NECa, to wez EF81 :D Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) Tylko pokaz mi 6288 do 300zl :DBedzie trudno, ale nie niemozliwe. :P http://www.allegro.pl/item221855130_nokia_..._gwarancji.html - koledze z aukcji sie cos pomylilo :lol2: http://www.allegro.pl/item223087617_super_...8_polecam_.html - a tutaj najtaniej :lol2: :lol2: A tak na powaznie to chcialem tylko zwrocic uwage na zbyt mala pojemnosc skrzynki odbiorczej/nadawczej w SE. Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) W EF81 i Erze (wiadomo, najgorszy zasieg w tej sieci) przebadane na dwoch egzemplarzach. NIE TRACA ZASIEGU ! Jakosc rozmow b. dobra. Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 czyli nie brac tego siemensa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 W SE (przynajmniej k750i) mozemy miec dosc mala ilosc sms'ow (kilkadziesiat i skrzynka jest zapchana). W obecnej Nokii, ktora posiadam 6288 zdarzalo mi sie miec ~300 wiadomosci i 'nic' mi jeszcze nie przypominalo o tym, ze skrzynka jest zapchana. :P W tym elemencie Nokia jest o niebo lepsza od SE.Jest sposób na zwiększenie tej skrzynki. Wystarczy kabel USB i program FAR Manager, lub inny o tych samych możliwościach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diversion Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Sam posiadam K700 i jeśli zależy Ci na gromadzeniu esek to zapomnij, naprawde bardzo szybko zapycha sie skrzynka wiadomości... Poza tym nie mam temu fonowi nic do zarzucenia,no może wygląd i wspomniana wyżej skrzynka na wiadomości(mnie to irytuje) ale to kwesia gustu, zasięg bardzo dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) chciałbym się dowiedzieć czy warto pakowac niewiele ponad 100zl w motorolke f3 bardzo mi sie podoba ten telefon, jest ladny, cienki, wytrzymaly Nurtuja mnie dwie kwestie: ~czy posiada on w ogole liste kontaktow? ~czy mozna zmienic wielkosc czcionki? Jezeli ktos ma albo zna to niech poda najczestrze problemy z tym telefonem. Potrzebuje komorki do dzwonienia i sms'owania na jakies 2-3miechy, bo potem bede mial z powrotem swoja. P.S. Moze ktos poleci cos ciekawego w przedziale 150-200zl, moze byc uzywany (co ciekawego z uzywanych w tym przedziale cenowym?) Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez crusader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...