Kaeres Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) F3 to telefon tylko do dzwonienia. Nie posiada ksiazki kontaktow jedynie te z SIM karty ani nie ma zmiany wielkosci czcionki. Poza wygladem nic ciekawego. Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal2!omu$$ Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 ja z kolei mam tysiak na fona. mialem 3 lata SE K700i i byłem z niego bardzo zadowolony oprocz joya ktory sie non stop zacinał. Zależy mi przede wszystkim na wyglądzie, zeby był elegancki z bardzo dobrej jakosci wyswietlaczem. Na odtwarzaczach mp3 i aparatach mi nie zależy. Ma być funkcjonalny i łądnie wyglądać. Moj typ jak na razie to SE S500i, znalazlo by sie cos jeszcze? nie koniecznie sony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 F3 to telefon tylko do dzwonienia. Nie posiada ksiazki kontaktow jedynie te z SIM karty ani nie ma zmiany wielkosci czcionki. Poza wygladem nic ciekawego. To chyba było wcielenie na próbe wydaje mi sięze nastepna wersja tego fona bedize bardziej dopracowana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 ja z kolei mam tysiak na fona. mialem 3 lata SE K700i i byłem z niego bardzo zadowolony oprocz joya ktory sie non stop zacinał. Zależy mi przede wszystkim na wyglądzie, zeby był elegancki z bardzo dobrej jakosci wyswietlaczem. Na odtwarzaczach mp3 i aparatach mi nie zależy. Ma być funkcjonalny i łądnie wyglądać. Moj typ jak na razie to SE S500i, znalazlo by sie cos jeszcze? nie koniecznie sonyJa w tej cenie celowalbym w E65 ;] Tylko trudno bedzie znalezc za 1000PLN bez sima (jak masz orange to nie ma problemu w tej cenie kupic). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal2!omu$$ Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Mam akurat orange ale ten E65 mi się jakoś nie widzi. Kolega z klasy ma. Faktycznie wyświetlacz jest bardzo dobry. Gry tez są niezłe w szczegolnosci ta samochodowka :) chyba wezme s500i bo czuć klasę w tym fonie. jeszcze go sobie obejrzę bo na zdjęciach nawet w300i nieźle wyglada co nie ma nic wspolnego z realem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 E65 ma jeszcze jedna zalete, ma symbiana ;] Ja mam telefon bez systemu, ale nastepny juz bedzie na symbianie, ktory daje nieograniczone mozliwosci. Rozumiem jednak, ze nie dla kazdego moze to byc plusem. Jak miales stycznosc z E65 to przyznac musisz, ze wykonany jest nienagannie i z bardzo dobrych materialow ;] No, ale jak kto woli, nie mam zamiaru przekonywac nikogo na sile. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Rafal2!omu$$ skoro nie czujesz klasy w e65 to rzeczywiście nie jest to telefon dla Ciebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Jak e65 nie ma dla ciebie klasy to looknij na 8800 jak tam ci mało to zbieraj kase na vertu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 veptu ;) w e65 też nie czuje klasy ale moze dlatego że nie miałem go jeszcze w ręku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 E65 ma jeszcze jedna zalete, ma symbiana ;] Ja mam telefon bez systemu, ale nastepny juz bedzie na symbianie, ktory daje nieograniczone mozliwosci. Rozumiem jednak, ze nie dla kazdego moze to byc plusem. Jak miales stycznosc z E65 to przyznac musisz, ze wykonany jest nienagannie i z bardzo dobrych materialow ;] No, ale jak kto woli, nie mam zamiaru przekonywac nikogo na sile. :PBez przesady Symbian ma możliwości ale nie aż takie by tam mówić ;) Co do telefonu "z klasą" mi się bardzo podoba 8800. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 To teraz ja Cos do 500zł? :) Na byc male, zgrabne, stylowe czekam na propozycje :) Narazie obstawiam D600 kusi mnie E900 troche :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenionq Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Jaki telefon polecilibyście w cenie około 100 zł.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ja z kolei mam tysiak na fona. mialem 3 lata SE K700i i byłem z niego bardzo zadowolony oprocz joya ktory sie non stop zacinał. Zależy mi przede wszystkim na wyglądzie, zeby był elegancki z bardzo dobrej jakosci wyswietlaczem. Na odtwarzaczach mp3 i aparatach mi nie zależy. Ma być funkcjonalny i łądnie wyglądać. Moj typ jak na razie to SE S500i, znalazlo by sie cos jeszcze? nie koniecznie sony k810i jeszcze, w tej chwili mam taki sam dylemat, na razie e65 podoba mi sie najbardziej, macie jeszcze jakies propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armani01 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ponawiam temat który z niewiadomych przyczyn został zamknięty ... no ale cóż ... zadzwoniła dzisiaj do mnie miła Pani z Ery i mówi że kończy mi się umowa .. zresztą długo by opowiadać icon_wink3.gif Generalnie mam sobie wybrać telefon tutaj macie stronę Ery telefonami jakie proponują ... http://www1.era.pl/phones/phones.php?type=...6&category= Wstępnie zupełnie laicko wyselekcjonowałem kilka ... NOKIA 9300 [Ta jest ciekawa chyba ?? ale czy może mieć nawigację a jeśli tak to ile by kosztowało doposażenie jej w to co trzeba icon_wink.gif ??] ]/6288/7373/E61[A TEN ??]/Samsung D900i/ CENA JAKĄ MOGĘ ZAPŁACIĆ ZA TELEFON KTÓRY NABĘDĘ W RAMACH TEJ PROMOCJI TO MAX 250 zł Era MDA Compacy III, [Ta mnie szczególnie interesuje ze względu na GPS i mapę nawigacje ??] Era MDA Vario itd..??? Nie zleży mi tak bardzo na aparacie raczej na możliwości zastosowania nawigacji GPS w samochodzie ... Co jeszcze ... Nie wiem ile by kosztowały mnie nokie z serii N 70/73/80 i Sony Ericsson W850i / W810i (niby są w Erze dla klientów indywidualnych ale ciekawe ceny są tylko w przypadku BARDZO wysokich abonamentów) Może doradzicie mi żebym pytał o jakiś inny ?? jaki ?? ... Bo jestem już BAAARDZO długo w Erze i myślę że mogę wybrać sobie także telefon z oferty dla indywidualnych PROSZĘ POMÓŻCIE !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) Twój temat zostałe pewnie zamknięty dlatego że pytania odnośnie wyboru telefonu zadajemu w TYM temacie a nie zakładamo nowy. Co do wybru to: Po pierwsze zadaj sobie troche trudu i wypisz telefony jakie możesz kupić za te 250zł. Po drugie ten link odsyła do wszystkich telefonów oferowanych w erze, i nawet nie napisałeś jaki abonament bierzesz. a z tej strony najciekawsza jest e90 tylko że za 250zł możesz o niej zapomnieć. Po trzecie z telegonów które wymieniłeś jako wyselekcjonowane najciekawszy dla mnie wydaje sie e61, żeby mieć w nim nawigacje musisz mieć odbiornik gps na BT i program do nawigacji. Po czwarte pisz swoje posty jaoś czytelniej i mniej chaotycznie po 5 razy trzeba to czytać żeby wyciągnąć jakiś kontekst. Po piąte najlepiej zadzwoń/sprawdź w regulaminie i dowiedz sie jakie telefony możesz kupić, podaj modele na forum i coś sie napewno wybierze. Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) Zastanawiam się nad zmianą mojej N6600, na coś nowszego, ale fundusze mam ograniczone do około 500zł. Inny telefon niż Nokia na symbianie nie wchodzi w grę. I tu zastanawiałem się nad N6680. Czy może jeszcze coś innego szukać w tej cenie? chciałbym 7710, ale w tej cenie raczej ciężko znaleść. Może poczekam i dozbieram kasy... _____________________________________________ Dobra, będzie albo 7710, albo w ostateczności 6680. Ale teraz pytanie, czy ktoś miał 7710? Jak się sprawa ma z MP3. Miałem kiedyś ten fonik w rękach, ale nie miałem okazji słuchać. Ponoć całkiem fajnie gra... Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 do 500zł to masz jeszcze E50 ;) 7710 to fajna zabawka, jestem ciekawy jak sie sprawuje w codziennym użytkowaniu. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) E50 jakoś mi nie pasuje. A jak zmieniam telefon to przynajmniej na 3 lata. Czyli tyle ile mam teraz N6600 ;) Fundusze mi się troszkę powiększyły, ale jeszcze się muszę dowiedzieć ile mnie jedna rzecz będzie kosztować i dopiero mogę się zastanawiać nad przedziałem cenowym i kupnem ;) :P Ale celuje w 7710. Na pewno całego potencjału nie wykorzystam, ale lepiej mieć niż nie, bo nie wiadomo co się człowiekowi za rok przyda ;) Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 może 6120 masz już szybszy procesor i FP1... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 jesli chodzi o moje zapytanie to po : 1. wyglad ma byc maly i zgrabny 2. styl 3. opcje do 500zl... moze ten d 600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armani01 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Twój temat zostałe pewnie zamknięty dlatego że pytania odnośnie wyboru telefonu zadajemu w TYM temacie a nie zakładamo nowy. Co do wybru to: Po pierwsze zadaj sobie troche trudu i wypisz telefony jakie możesz kupić za te 250zł. Po drugie ten link odsyła do wszystkich telefonów oferowanych w erze, i nawet nie napisałeś jaki abonament bierzesz. a z tej strony najciekawsza jest e90 tylko że za 250zł możesz o niej zapomnieć. Po trzecie z telegonów które wymieniłeś jako wyselekcjonowane najciekawszy dla mnie wydaje sie e61, żeby mieć w nim nawigacje musisz mieć odbiornik gps na BT i program do nawigacji. Po czwarte pisz swoje posty jaoś czytelniej i mniej chaotycznie po 5 razy trzeba to czytać żeby wyciągnąć jakiś kontekst. Po piąte najlepiej zadzwoń/sprawdź w regulaminie i dowiedz sie jakie telefony możesz kupić, podaj modele na forum i coś sie napewno wybierze. Jeżeli jesteś w jakiejś sieci powiedzmy 9 lat (ja jestem) i masz kilka tel i płacisz spore rachunki, to masz indywidualną ofertę ... rozmawiałem z konsultantką i ustaliliśmy, że wybiorę sobie któryś telefon z ww. strony i wtedy do niej zadzwonię i dogadamy się co do warunków ... Moje ograniczenie do 250 dotyczyło cen na te telefony po promocji ... nie mam zamiaru bulić za komórkę 3000 zł ... bo i tak służy mi ona jedynie do dzwonienia mam D750i i wiele z jej bajerów użyłem może ze dwa razy ... ?!?!?... dobra rzecz to gps stąd myślę o telefonie z gps i możliwością instalacji tom toma ... Jeśli tego nie wybiorę to zwycięży telefon dla mnie najładniejszy ... Przepraszam jeśli pisałem chaotycznie ... ale miałem mało czasu ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) jesli chodzi o moje zapytanie to po : 1. wyglad ma byc maly i zgrabny 2. styl 3. opcje do 500zl... moze ten d 600 Sam mam d600 polecam. Imo kupisz za 400zl (moj tyle kosztowal) Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 KrisJR, tylko raczej słabo w moim przedziale cenowym z tym telefonikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Że tak zapytam używacie w tym temacie szukajki ? Topic ma tyle stron i w większosci godnych uwagi wiadomosci, wysilcie sie troche i poszukajcie zanim zacznienie zadawac pytanie po raz n-ty. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 pytaja sie, bo ceny co jakis czas sie zmieniaja... tydzien temu na allegro samsung z630 kosztowal przynajmniej 630 zl, obecnie wiekszosc <600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Jestem juz w 90% zdecydowany na playa, +gsm juz dostal wymowienie i teraz zastanawiam sie tylko nad telefonem. Pod uwage biore tylko oferty do 100zl, tak wiec lg ku800, samsungi Z400, Z370 i Z170. O lg naczytalem sie duzo negatywnych opinii, to, ze dotykowe menu jest takie sobie no i dosyc gruby jest. Z400 chyba tez odpada, ze wzgledu na wymiary, wiec zostaja dwa cienkie samsungi. Z370 niby fajny, ale ten panoramiczny wyswietlacz z tego co czytalem jest poronionym pomyslem, z drugiej strony ma lepsze parametry od Z170, sam juz nie wiem. Co polecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 co myslicie o tych telefonach? motorola v3i v3x v3xx [o v3 nie pytam norkia 5200 samsung e250 planuje, ktorys z nich zakupić motorola podobno bardzo delikatna, ta klapka, wogole podobno trzeba sie z nia obchodzic ostroznie nokia ma wszystko czego chce [mp3, nawet radio, foto, kamera ...] samsung rowniez ma ciekawą propozycje generalnie cos do 500zł szukam zalezy mi na sluchaniu mp3, mozliwosci dolozenia kart pamieci, foto, kamera, radio [moge sie obejsc] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 motorola podobno bardzo delikatna, ta klapka, wogole podobno trzeba sie z nia obchodzic ostroznieNiby mam się nie wypowiadać o V3, ale V3i jest chyba niemal identycznie zrobiona. Mam V3 od ponad roku i jest to w mojej ocenie najlepszy clamshell jaki miałem w rękach. Mam taki nawyk albo po prostu tak lubię :P że często bawię się tą klapką, otwieram, zamykam, otwieram, zamykam i do dziś dnia chodzi tak jak w dniu zakupu. Telefon kilka razy 'spadł mi przypadkiem na ścianę' w przypływie emocji :/ i ma tylko jedną małą ryskę na plastikowej części obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Jezeli podobaja Ci sie V`ki z Motoroli to sie zainteresuj o wiele lepszym i tanszym BS EF81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ja mam pytanie odnośnie EF81 ten aparat obraca sie razem z klapką ? Czyli przy otwartym telefonie moge zrobić zdjęcie jedynie sobie? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...