camilos Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Wszystko zależy od tego do czego telefonu potrzebujesz, ale one są podobne. K510i ma lepszy wyświetlacz i aparat, a k700i ma radio i więcej pamięci. Wszystko zależy od Ciebie. Nawet jeśli, przecież możesz sprzedać K510i i kupić K700i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Witam mogę <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> w erze albo nokie 6280 albo samsunga d600e oba w tej samej cenie.Co wybrac ?? Na rynku nokia jest wiecej warta ale czy lepsza ?? A moze znacie w erze dla firm jeszcze jakis lepszy telefon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Quba_ Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Witam mogę <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> w erze albo nokie 6280 albo samsunga d600e oba w tej samej cenie.Co wybrac ?? Na rynku nokia jest wiecej warta ale czy lepsza ?? A moze znacie w erze dla firm jeszcze jakis lepszy telefon. Patrząc na funkcje obu telefonów to są w zasadzie identyczne. Nokia ma większy zoom cyfrowy- 8x i radio ;) Brałbym Nokię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 ale gorsze mp3 radio rzadko uzywam.No i samsung chyba łądniejszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 pytanko: 6630 za 49zl badz 6280 za 149, siec ergasm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRX Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Witam mogę <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> w erze albo nokie 6280 albo samsunga d600e oba w tej samej cenie.Co wybrac ?? Na rynku nokia jest wiecej warta ale czy lepsza ?? A moze znacie w erze dla firm jeszcze jakis lepszy telefon. Jeden i drugi com to nic specjalnego. Zastanów się jeszcze nad SE W810, a może właśnie Ci się spodoba Za miesiąc w Erze pojawi się K800 i tu nie będzie żadnych porównań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 ofpyte! k800 kozaczy i to maxymalnie ;] zdjecia sa super no i to "cybershot" na tylnej klapce :D ciekawe w jakiej cenie bedzie w erze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Witam, chcę kupić telefon komórkowy. Ma służyć do dzwonienia, sms i mms. Nie ma mieć zbędnego gadżetu, jakim jest aparat cyfrowy, bo to się tylko kurzy a i tak go nie będę używał. Cena za nowy telefon maks 350 - 400 zł. Myślałem nad Nokią 6030 i tą motorolką: http://www.mobile-internet.pl/phones.php?iModelId=1038 . Nie ma nigdzie opinii o tej motoroli, nie wiem też ile wyświetlacz ma kolorów, bo na stronie motoroli jest napisane 65tysięcy. Który telefon wybrać? Ma mieć dobry zasięg. Mogą też być inne propozycje ( ale nie chcę siemensa, bo miałem 2 i zawsze mają niedopracowany soft ). Chciałbym, żeby miał elegancki design ( podoba mi się z wyglądu Nokia 6100, ale trudną ją kupić nieużywaną ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Quba_ Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Chciałbym, żeby miał elegancki design ( podoba mi się z wyglądu Nokia 6100, ale trudną ją kupić nieużywaną ). Racja, ale jest możliwość kupienia używanej i kupienia oryginalnej obudowy ;) Co do 6030 to prosty telefon i ma wszystkie opcje których wymagasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 tą motorolką: http://www.mobile-internet.pl/phones.php?iModelId=1038 . Nie ma nigdzie opinii o tej motoroli, nie wiem też ile wyświetlacz ma kolorów, bo na stronie motoroli jest napisane 65tysięcy.wyświetlacz: CSTN 128x128 65 tys. kolorów z tych 2óch brałbym Nokie, ma większą pamięć i Nokia to Nokia, a sam telefonik jest bardzo przyjemny w użytkowaniu. btw. Bierzesz jeszcze jakieś tel pod uwagę? a może kupisz jakiś używany telefon, bedzie lepszy i nie ma problemu z kupieniem na gwarancji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Jeszcze dzisiaj zauważyłem Nokie 6021, też całkiem fajny telefon. A co mi polecacie oprócz moich propozycji w tej cenie ( nie chce używanego telefonu ). Od zawsze kupowałem nowy, dlatego chce nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 6021 też jest niezła, 6020 jest lepsza ale nieznacznie droższa, ewentualnie możesz oblukać 3220 (podobne opcje) a jeżeli może być clamshell to 6060 jest całkiem przyjemna Z Motek to możesz poszukać L6 Se k300i/k508i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Quba_ Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Jacek, jeżeli chcesz mieć prosty telefonik to 6021 jest ok. Jej wyższość nad 6030 to bluetooth. Różnica między 6020 a 6021 to aparat, którego nie chcesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Jaki telefonik z klapką mi polecicie? Tylko żadne muszelki. Cena do 300 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 przemekbydgoszcz napisałem że nie chcę telefonu z aparatem, a wszystkie, które ty mi poleciłeś mają aparat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 zawsze mozesz cyrklem wydlubac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 zawsze mozesz cyrklem wydlubac...zgadzam się.... @Jacek_:D to co mamy Ci polecać skoro teraz 90% nowych telefonów ma aparat?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Dlatego chyba wybiore Nokię 6030, albo 6021 - zależy która będzie w sklepie. Orientuje sie ktoś jakie są ceny telefonów w Media Markt - bez simlocka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytryna Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Mam pytanko : czy jest jakiś darmowy programik do tworzenia dzwonków mp3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Nie wiem czy jest jakiś darmowy, ale ja mam MAGIX Ringtone Maker. Można w nim robić dzwonki mp3, amr, wav i inne. Program polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytryna Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 dzięki :) zaraz go poszukam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Generic Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Jaki telefonik z klapką mi polecicie? Tylko żadne muszelki. Cena do 300 zł. czy dobrze zrozumialem? nie chcesz clamshella (czyli telefonu rozkladanego - wyswietlacz na jednej czesci, klawiatura na drugim) tylko prawdziwy "telefon z klapka"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Mam pytanko : czy jest jakiś darmowy programik do tworzenia dzwonków mp3 ?polecam Audacity bardzo łatwy w obsłudze i po polsku :) http://audacity.sourceforge.net/ żeby mozna było zapisywać mp3 trzeba pobrać wtyczke: Lame http://audacity.sourceforge.net/help/faq?s...p;item=lame-mp3 Edytowane 22 Lipca 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytryna Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 dzięki przemekbydgoszcz, takiej pomocy mi trzeba było :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renegede Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Witam, szukam telefonu do max 300zł co byście polecili? Najbardziej mi zależy żeby był wytrzymały, miał duży wyświetlacz i przydało by się radio. Może być uzywany. Preferuje Nokie i Motorole ale innej marki też może być.(Najlepiej bez klapki) Dzieki za pomoc. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Quba_ Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Witam, szukam telefonu do max 300zł co byście polecili? Najbardziej mi zależy żeby był wytrzymały, miał duży wyświetlacz i przydało by się radio. Może być uzywany. Preferuje Nokie i Motorole ale innej marki też może być.(Najlepiej bez klapki) Dzieki za pomoc. pozdrawiam Może Nokia 6030. Ma radio i kupisz ją spokojnie za 300zł. Fanym wyborem byłby też zadbany SE T630+ zestaw słuchawkowy z radiem. Edytowane 22 Lipca 2006 przez _Quba_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renegede Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Ten SonyEricsson mi się podoba. Za ile Warto było by go kupić? Dobry jest ten telefon? tzn nie awaryjny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Quba_ Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Mam SE, ale T610, różnią się obudową. Od ponad dwóch lat mi służy. Zaliczył mnóstwo upadków i żyje. Dobra cena to 200-250zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Oprócz zacinających się dżojstików, to SE chyba nie ma wad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) krotka pilka: era promocja wakacyjna abonament 40zl telefon samsung x660 za 1zl. brac nie brac ? ps. doczytalem sie w liscie telefonow samsunga sgh-e720 za 99zl w 40zl abonamencie. Ciekawe czy mi go sprowadza, bo telefonik elegancki. Edytowane 22 Lipca 2006 przez Neon69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...