mafia35 Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Ja tez, tym bardziej ze na takich malych wyswietlaczach nie widac roznicy miedzy 16 milionami a 262tys kolorow. Ja przechodzac z n6230i gdzie bylo 65tys na Samsunga D600e ktory ma 262tys. musialem dluugo sie przygladac zeby zobaczyc barwna roznice (nie mylic z jakoscia wyswietlanego obrazu!). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 a ja jeszcze raz sie spytam o tela... by;lem juz zdecydowany na motke e398, ale cos widze, ze cienko jest z nowymi :( jedynie allegro, i to tez dosc rzadko... a wiec pomyslalem zeby od razu kupic rokr e1... tylko czy naprawde ta komorka jest warta 600zl? :? czy moze jednek kupic uzywana e398 i przerobic? (o uzywana sie boje z tego powodu, ze podobno psuja sie gniazda ladowania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 a ja jeszcze raz sie spytam o tela... by;lem juz zdecydowany na motke e398, ale cos widze, ze cienko jest z nowymi :( jedynie allegro, i to tez dosc rzadko... a wiec pomyslalem zeby od razu kupic rokr e1... tylko czy naprawde ta komorka jest warta 600zl? :? czy moze jednek kupic uzywana e398 i przerobic? (o uzywana sie boje z tego powodu, ze podobno psuja sie gniazda ladowania) Lepiej kupić E770v gdyż tylko temu modeowi ustępuje Rork 2 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 No, ale lepszego w cenie 0,10 gr w abonamencie ery z 2 ofertami chyba nie ma ? Ponawiam pytanie. Chodzi o telefon k510i w ab. erze z 2 ofertami (20 zł 10 mies potem 60 zł). Tel musi być za symboliczne 10 gr :) Czy może widzicie coś lepszego? Bo jutro chce <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ab ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Lepiej kupić E770v gdyż tylko temu modeowi ustępuje Rork 2 :wink: aha. tylko ze mi taki tel nie potrzebny ;) no to chyba jednak kupie uzywke e398 :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Oczywiste, że bierz e398 i przerób ją. E1 od E398 rózni się jedynie nowszym softem, który możesz wgrać również do tego drugiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 no wiem wiem, tylko ze ciezko dostac nowe, a boje sie o to, ze moze byc styrana i tylko obudowa wymieniona :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 obudowe w m398 jest naprawdę cięzko zniszczyć, telem można rzucać o ścianę a ona i tak zostanie nienaruszona :), a z drugiej str. wymienić ją to nie taka prosta sprawa jak w nokiach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 aha ;) a czy to nie jest tak w tych motkach ze sie szybko im wnetrznosci psuja? ;) bo czytalem, ze szybko sie niszczy gniazdo zasilania i dosc czesto sie klawisze zacinaja :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Ponawiam pytanie. Chodzi o telefon k510i w ab. erze z 2 ofertami (20 zł 10 mies potem 60 zł). Tel musi być za symboliczne 10 gr :) Czy może widzicie coś lepszego? Bo jutro chce <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ab ;) tez sie nad nim zastanawiam troche go przeswietlilem na necie m.in. na forum se club i wydaje sie ze dobry fon z tym ze ja biore razem ze sluchawka bt za 79zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 obudowe w m398 jest naprawdę cięzko zniszczyć, telem można rzucać o ścianę a ona i tak zostanie nienaruszona :), a z drugiej str. wymienić ją to nie taka prosta sprawa jak w nokiach ;) Wymienic obudowe w E398 to zaden problem. Problem polega jednak na tym, ze nigdzie nie dostaniesz nowej i oryginalnej a podrobki lepiej od razu sobie darowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) @KrzychuG też o to mi chodziło, podróbki to szajs ;) Edytowane 10 Września 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 wiec krotka pilka: kupowac uzywke, czy doplacac i kupic nowke z niemiec? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Witam Jestem właśnie na etapie kupna telefonu kom, cały czas używałem Nokie (ostatni model to Nokia 6600) Udało mi sie sprzedać w dobrej cenie i chciałem kupić znów cos z symbianem, ale na allegro z dobra 6680 to problem !`` Ostatnio testowałem przez chwile Sony Ericssona K750i i byłem w szoku, naprawdę dobry telefon i zakochałem sie w tej firmie :) Wiec wracając do tematu postu mam 3 opcje do wyboru Sony Ericsson K610i - 800 zł http://www.mobile.inspiracja.com/Sony_Eric...K610i,phone.php Sony Ericsson K750i – 700 zł http://www.mobile.inspiracja.com/Sony_Eric...K750i,phone.php Sony Ericsson W800i – 750 zł http://www.mobile.inspiracja.com/Sony_Eric...W800i,phone.php Co waszym zdaniem będzie najbardziej rozsądne z tej trojki ?? Dla mnie na firma to nowość, dlatego napisałem ten post, zawsze byłem za nokia i teraz właśnie widzę ze ta firma zaczyna powoli jechać na swojej marce, niestety … Miałem w ręce nokie N70 i stwierdzam ze cena nie jest współmierna do jakości a nie powiem tez o niej myślałem …. Pozdrawiam Serdecznie !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 problem z k750i jak i pewnie z wiekszoscia SE to zacinajacy sie po jakims czase dzojstyk. ja z tych 3 wybral bym w800i.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Quba_ Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Z tej trójki W800i będzie najlepszym wyborem. Działałem na nim, a właściwie trochę lepszym W810i i muszę powiedzieć, że byłem bardzo mile zaskoczony. Wykonanie było bardzo dobre, działał szybko i robił bardzo dobre zdjęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Taaaaaak?? A czym takim rozni sie W800i od K750i poza wiejskim kolorem a'la "Badz widoczny na drodze"?? Dodana karta i softem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 @rafifeo, proszę Cię pisz o faktach a nie stereotypach! W wyższość Nokii nad SE, lub na odwrót nie będe się wdawał, ale z tej trójki wybrałbym W800i. K610i mi się nie podoba pod względem designu, a obecnie wykorzystać UMTS to chyba spore wyzwanie ;) W800i i K750i różnią się wyglądem (imho na plus dla K), pojemnością karty pamięci w zestawie i słuchawkami. Nie mówię o delikatnie innaczej wyglądającym menu i odtwarzaczu. Jednak gdy różnica wynosi tylko 50zł, to zdecydowanie W800i, ponieważ lepsze słuchawki i znacznie większa karta pamięci są warte o wiele więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) No właśnie... chyba że ktoś lubi...:| K750i ma radio... edit: fakt - przy takiej różnicy W800... i właśnie...takie pytanie...kupując HPM70 na allegro zwracać uwagę tylko na wersję BOX ?...bo te oemy jakoś tanie za bardzo imho :|...? bo przydałyby się lepsze słuchawki... Edytowane 10 Września 2006 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 K750i ma radio... w800i też... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 @rafifeo, proszę Cię pisz o faktach a nie stereotypach! akurat mam teraz porzed soba se k310i i wiem, ze sie zacina ten joy. moze przez to, ze nosze go w kieszeni, i sie zapycha.. nie wiem, ale kumpel ma k750i i tez mu dzoystik nie chce chodzic w dol... sam mam jeszcze t630 w ktorym tez czasem cos 'haczy'... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Tak samo jak pozostale modele K750i, D750i i W800i roznia sie tylko obudowa i softem. Reszta jest identyczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Soker - wiem :)...tylko z opisu wynika że ten 610 już nie :) btw mój wujek ma T300 od ponad 3 lat i joy śmiga...t630 miałem i po 2 miechach zaczął się psuć ;)... teraz odpukać jest ok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) i właśnie...takie pytanie...kupując HPM70 na allegro zwracać uwagę tylko na wersję BOX ?...bo te oemy jakoś tanie za bardzo imho :|...?Hmm, przejżałem allegro, ale wciąż nie wiem ocb. Mógłbyś mi pokazać tam wersję oem? Fakt faktem, że kiedyś można było kupić HPM 70 w znacznie niższej cenie niż teraz- identyczne, oryginalne, tak samo zapakowane. akurat mam teraz porzed soba se k310i i wiem, ze sie zacina ten joy. moze przez to, ze nosze go w kieszeni, i sie zapycha.. nie wiem, ale kumpel ma k750i i tez mu dzoystik nie chce chodzic w dol... sam mam jeszcze t630 w ktorym tez czasem cos 'haczy'... pozdro A czy jeśli pralka Boscha Ci się zepsuje to ta firma też jest do pupy? Bo jeśli cokolwiek określać wg Twojego toku myślenia, to ja zaraz wyskocze z tekstem, że Nokia jest zła, bo jej się non stop oprogramowanie psuje (tak, dużo takich trafiłem!). O wiele prościej byłoby napisać, że masz złe doświadczenia, bo Ci się zepsuł jakiś tam model, niż pisać o całej firmie. EOT Edytowane 10 Września 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Bo Nokia jest zla [; Nie wiecie czy jest jakies alternatywne oprogramowanie do Samsunga D600E, ktore umozliwialoby zminimalizowanie odtwarzacza MP3 i bawienie sie telefonikiem w czasie sluchania muzyki???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Widzę ze ogólnie jesteście za modelami sprawdzonymi, a mi jakoś tak K610i najbardziej przypadła do gustu, nowy model, wiadomo ze to średnia półka , dlatego była cisza gdy wszedł do sprzedaży :D Kolega ma d750i z softem od w800i, i wszystko śmiga idealnie Wiec tak jak juz wspominał mój przedmówca te trzy modele (D,K,W) to jest dokładnie to samo tylko różnią sie obudowa i tym ze w800i ma lepsze słuchawki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 ja z tej 3 którą podał @beriam wybrałbym k610i, miałem okazję pobawić się tym fonem jak byłem w niemczech i musze powiedzieć, że się w nim zakochałem i to jedyny SE którego chciałbym mieć (na chwilę obecną :) ). To jest model dla ludzi którzy boją się o joystick ;) po w nim można go używać tylko do OK resztę załatwia kwadratowy "kursor" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 dobra. moj budzet sie powiekszyl do 1200 zl ;D co polecacie? ;D ale juz w tym to musi byc dobry aparat no i dobry mp3 :D pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 ja z tej 3 którą podał @beriam wybrałbym k610i, miałem okazję pobawić się tym fonem jak byłem w niemczech i musze powiedzieć, że się w nim zakochałem i to jedyny SE którego chciałbym mieć (na chwilę obecną :) ). To jest model dla ludzi którzy boją się o joystick ;) po w nim można go używać tylko do OK resztę załatwia kwadratowy "kursor" :) Możesz cos więcej napisać na temat tego telefonu, na polskich forach raczej ubogo na jego temat ... Masz może skale porównawczą z innymi se, co powoduje ze jest on lepszy :D Bedę zobowiazany, do wieczora muszę dać znać czy go biore dobra. moj budzet sie powiekszyl do 1200 zl ;D co polecacie? ;D ale juz w tym to musi byc dobry aparat no i dobry mp3 :D pozdro :D http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=126492700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 a czy czasem nie lepiej w810i? wiem ze ma slabszy aparat ale jest podobno lepsza muzyka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...