Gość mpConroe (CodeLyoko) Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Nokia 6630 :). Tańsza, a wg. mnie za N70 zbyt dużo przepłacasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Aktualnie mam 6630 i chce coś lepszego :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 powiem szczerze, że N70 bym nie zassał, podobno Symbian na tym modelu stoi w miejscu, może jakiegoś Samsunga :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Nie chce samsungów, te nokie ze symbianami podobają mi sie najbardziej, a co powiecie na 6280 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Nie chce samsungów, te nokie ze symbianami podobają mi sie najbardziej, a co powiecie na 6280 ??? N6280 to jedyny telefon z serii BB5 którego nie miałem w rękach i po N70 nad nim właśnie się zastanawiam. btw. spójrz też na N6270 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Nie chce samsungów, te nokie ze symbianami podobają mi sie najbardziej, a co powiecie na 6280 ??? 6280 mam w domu ale bateria slaba - jak rozmawiasz to max 3 dni. Ale poza tym bardzo fajny tel. Jedyne do czego moglbym sie przyczepic to czy wytrzyma jakikolwiek upadek, ale na razie wole tego nie sprawdzac . :lol: EDIT Oczywiscie slabosc bateri rzecz wzgledna ale dobra baterie to ma 6310 i niektore SE ;) Edytowane 1 Października 2006 przez Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 btw. spójrz też na N6270 ;)Series 40 mu proponujesz? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 N6280 to jedyny telefon z serii BB5 którego nie miałem w rękach i po N70 nad nim właśnie się zastanawiam. A jak miałeś 6233 to miałeś też 6280, jedyne różnice AFAIR to tylko slider ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Series 40 mu proponujesz? :| mea culpa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Series 40 mu proponujesz? :| Series 40 złe nie jest. Ale Series 40 r2 precyzując jest już troche leciwe :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Nie chce samsungów, te nokie ze symbianami podobają mi sie najbardziej, a co powiecie na 6280 ???Pierwszy raz słyszę żeby ktoś przechodzi z symbiana na coś bez niego :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaykay Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 No wiec po tym co zostalo tu napisane mam do wyboru: -Motorola V360 (duzy wyswietlacz, 256k kolorow, mp3) -Motorola v1050 (duzy wyswietlacz, 256k kolorow, mp3 ale jest raczej brzydsza od v360:/) -Nokia 6101 (nie jest zbyt wybajerowana i ma zbedne mi radio ale jest ladna i nokia to nokia ;)) -Samsung X680 (bo ktos taka polecił w jednym z poprzednich postów ;]) -Samsung E720 (jest troche drozszy ale chyba wymiata i jest ladny) Na poczatku w telefonach za 450-600 zl jest jeszcze Motorola v975 ale jakos mi ona nie przypadla do gustu:/ Mam juz kupca na mojego siemensa cxt70 za 280zl (chyba dobra cena?), wiec jaki nowy telefonik wybrac z wyzej wymienionych? Hey, pomoze ktos? Bo jak nie to biore v1050 :) bo na e720 mnie nie stac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Barix Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Co jest lepsze Motorola L7 czy Nokia 7360 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Wszystko zależy od Ciebie. Wydaje mi się, że L7 lepsza jest, ale jeśli podoba Ci sie Nokia to ją bierz. Porównaj sobie obydwa telefony w jakichś serwisach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Barix Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 ale patrza na opisy to ktory jest lepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) Patrząc na opisy to L7 Ma bluetootch a nokia nie ma karty pamięci a nokia nie wyświetlacz 256k kolorów nokia 65k I gdybyś jeszcze trafił to ta notorila może nazywać sie slvr i v8. To te same modele. Sam zastanawiałem sie tez nad tym modelem. Na allegro można kupić z simlockiem na erę i gwarancją na 2 lata i bez simlocka też gwarancja na 2 lata. Jaki lepiej kupić? Ten z simlockiem bedzie serwisowany w salonie motoroli, ale ten drugi w sklepie w którym się go kupi. Jak jest lapiej? Mam jednak pytanie co do motoroli. Który telefon ma lepszą javę l7 czy nokia 6230i. Oba mają wersję 2, ale chodzi mi raczej o wydajność w grach :) Edytowane 2 Października 2006 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 ale zonk, zakup telefonu w erze przypomina kolejki z czasow prlu i braki towaru... okazalo sie, ze D600e nie ma juz i nie bedzie, to samo z nokia 6630... wiec jestem skazany na K750i - jedyny sluszny wybor w takim przedziale cenowym... mozecie sie juz smiac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Troche to dziwne, bo moj szwagier wczoraj go zakupil w "okazji 10-lecia". Telefon jest normalnie na stanie i sa jego dostawy. http://www.era.pl/index.php?id=firma_10&am...mp;section=indy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Nie chce samsungów, te nokie ze symbianami podobają mi sie najbardziej, a co powiecie na 6280 ??? Mialem 6280 i powiem szczerze ze w zaden sposob nie przypadla mi do gustu. Wykonanie zabawki, wyswietlacz raczej slaby jak na ta klase telefonu. Na dodatek nie dalo sie skonfigurowac emaila - telefon zostal zwrocony bo w nokii takze tego nie potrafili. Dobijajace menu, miejscami spowalniajace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Troche to dziwne, bo moj szwagier wczoraj go zakupil w "okazji 10-lecia". Telefon jest normalnie na stanie i sa jego dostawy. http://www.era.pl/index.php?id=firma_10&am...mp;section=indy tak na stanie to sobie moze byc, ostatnie sztuki poszly - nowych nie bedzie chyba ze w jakims salonie gdzies znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Czy da się kupić jakiegoś nowego smartphone'a w cenie do 600zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaykay Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Co lepiej wziąć: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=131079348 czy http://www.allegro.pl/item129369459_motoro..._miesiecy_.html ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 http://www.in4.pl/komentarze.htm?kbt=N&news_id=11017 Świat na psy schodzi =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaykay Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 No to jest samsung e720 bodajrze nad ktorym sie wlasniezastanawiam i do ktorego dalem link wyzej ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 żeby nie było tam napisu "Tedefon" i wielkiego loga to kolorki całkiem przyjemne ;) Jak tak dalej pójdzie to niedługo będziemy mieli mezofon szajsung schodzi na psy <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) Dzisiaj po południu do drzwi przyjechał kurier z nokią 8800, już samo pudełko po telefonie zrobiło na mnie wrażenie, po otworzeniu ostatniej paczuszki moim oczom ukazała się 8800 w całej swojej okazałości, pierwsze odczucie to ależ on ciężki. Wszelkie opinie o jakości w 100% odzwierciedlają się z rzeczywistością, żadnych zgrzytów , luzów wszystko dopięte na ostatni guzik. Wyświetlacz w porównaniu do mojego d600 wydaje się mały lecz według mnie wyraźniejszy od samsung-owego. Jakość zdjęć nie jest co prawda rewelacyjna, ale przecież nie do takich rzeczy został stworzony ten telefon. Z bólem serca niestety jutro telefon będę musiał oddać w ręce ojca, choć nie jest to telefon nadający sie dla mnie pod żadnym aspektem technicznym to jednak ma w sobie to urzekające "Coś". Szczerze mogę polecić go każdemu kto wymaga jakości i pewności od swojego telefonu, a odradzić tym którzy szukają w nim wszelkiego rodzaju bajerów ponieważ on ich po prostu nie ma. Edytowane 2 Października 2006 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 moj wybor jest juz zapadl - N80, ale mam problem z wyborem telefonu dla mojej drugiej polowki (do 1000pln), na poczatku myslelismy o Nokii 6131, ale w realu okazala sie niezlym kawalkiem kolcka, teraz jestesmy na etapie Samsunga E900, czy to bedzie dobry wybor? dziewczyna koniecznie chce cos z klapka (6131) lub cos wysuwanego (E900) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 No to jest samsung e720 bodajrze nad ktorym sie wlasniezastanawiam i do ktorego dalem link wyzej ;P Jesli chodzi o funkcje to motka, jesli niezawodnosc to Samsung. moj wybor jest juz zapadl - N80, ale mam problem z wyborem telefonu dla mojej drugiej polowki (do 1000pln), na poczatku myslelismy o Nokii 6131, ale w realu okazala sie niezlym kawalkiem kolcka, teraz jestesmy na etapie Samsunga E900, czy to bedzie dobry wybor? dziewczyna koniecznie chce cos z klapka (6131) lub cos wysuwanego (E900) Jesli masz taki wybor to E900. Szkoda ze nie masz 1200zl... Wtedy D900 (te 3mpix i AF... Ehh). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 ok, czyli dobrze myślimy, D900 zostawmy w spokoju, po prostu moja dziewczyna i tak z E900 nie wyciśnie wszystkiego, po co jej 3Mpix i AF :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 To moze cos tanszego? Np. D600e? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...