kamilo23 Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Poczytaj bo było już o E50 dużó postów w tym temacie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majinfox Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Witam,interesuje mnie telefonik z ktorego spokojnie moge zrobic zdjecie np testu na egzaminie,no wiecie liczy sie jakos zdjecia tekstu!!!.Oczywiscie pozniej potrzebuje to wydrukowac i pasuje zeby wszytsko bylo czytelne.Aha granica cenowa do 700zl.Myslalem o 6230i albo SE K750i.Co radzicie.Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 k750i odpada kumpel ma i robi takie zdjęcia i za wesoło mu nie wychodzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 6230i ma jeszcze gorszy aparat niż K750i i to o wieeele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 OK podczepie sie pod temat... potrzebuje telefonu do dzwonienia + developmentu aplikacji Java - wiec wymogiem jesyt najnowsze MIDP (conajmniej 2.0) i CDLC (conajmniej 2.0) pozatym fajnie by było jakby byl dosc tani i mial dosc duzy wyswietlacz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Wiesz, zależy jaki sterownik aparatu wgrasz do K750i, oryginalny jest słaby, ale poczytaj forum esato.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 ponawiam swoją prośbę ;> na pewno jest ktoś wśród Was kto potrafi mi pomóc ! ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRX Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 ponawiam swoją prośbę ;> na pewno jest ktoś wśród Was kto potrafi mi pomóc ! ;P Tak Bardzo dobry serwis: http://www.gsmarena.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiler86 Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 a ja mam takie pytanie: czy karta pamięci do SE K750 chowa sie cala w telefonie czy wystaje z niego? niespotkałem sie nigdzie z odpowiedzia na swoje pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 chowa sie cała nie widac jej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Spiler a szczerze mówiąc jakie masz urządzenie gdzie taka karta pamięci wystaje? no poza czytnikami kart... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flashh Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Ostatnio wywoływałem zdjęcia z K750 i mozecie wierzyc lub nie ale nie sposób rozpoznać które sa z telefonu a które z kompaktu olympusa i Panasonic'a - oczywiście wybrałem te lepsze ale naprawde są niezłe.Mówie o zdjęciach w swietle dziennym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Spiler a szczerze mówiąc jakie masz urządzenie gdzie taka karta pamięci wystaje? no poza czytnikami kart...chyba w motce L7 ludzie mają z tym problem, ale głowy nie daje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 siemens s65 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 co myslicie o 6630? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Wygląd słaby, ale funkcje świetne. Sam zastanawiam się nad zmianą K750i na nią, choć wolałbym 6680. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) siemens s65 Od kiedy w tym telefonie wystaje karta :blink: :lol: Do tego telefonu dedykowane sa karty RSMMC ( http://allegro.pl/item142306809_karta_pami..._32mb_nowa.html ). Odpinasz dolna czesc a reszte wsadzasz do telefonu i nic nie wystaje. Co innego jak chcesz wsadzic tam zwykla karte MMC to sie nie dziwie, telefon ja czyta ale karta wystaje. Ogolnie rzecz biorac nalezy uzywac w nim RSMMC. Edytowane 23 Listopada 2006 przez mafia35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) co myslicie o 6630? :) + Symbian + Dosyć szybki + W związku z tym , że to symbian można rozszerzyć funkcje telefonu w dowolnym niemal zakresie + Karty pamięci +/- Zaokrąglony dół jest dość dziwny, ale nie można powiedzieć, że to brzydal +/- Bateria. Nokia ciągle taka sama jak w słabszych telefonach, ale trzyma nie najgorzej więc nie jest do do końca - +/- Brak podczerwieni, ale jest bluetooth +/- Brak radia, ale jest odtwarzacz mp3 więc zależy co kto lubi - POTĘŻNY MINUS za to, że kiedy używa się T9 to polska czcionka zwiększa rozmiar sms'a. Można to obejść programem NaSMS, ale jest on płatny. Ja po napisaniu sms'a wywalam ręcznie akcenty nad polskimi znakami (telefon zapamiętuje słowa więc później już nie trzeba tego robić, ale jednak jest to do du...y - Bardzo ubogi budzik/kalendarz (w 6230i był zdecydowanie lepszy. Co prawda można zainstalować, ale ja np nie mogę znaleźć żadnego darmowego programu tego typu. Są programy płatne, ale trochę szkoda mi kasy, a pirackich po pierwsze wole nie używać, a po drugie trochę się boję jakiegoś wirusa czy coś) - I do powyższego. Można coś zainstalować, ale właśnie. Czasem przydałoby się żeby to czego potrzebujemy już było np. stoper Jak dla mnie telefon jest super ma kilka wad, ale zalety znacznie je przewyższają. Dobija, mnie tylko problem smsowy, ale cóż. Coś za coś Edytowane 24 Listopada 2006 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 HAHAHA. Sa jakies telefony z wystajaca karta pamieci ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Jak się włoży zamiast RSMMC zwykłą MMC to pewnie są :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Panowie dajcie sobie już spokój ze śmiechem z tej gafy o wystającej karcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 a co mozecie polecic w kwocie ok 200zl ? telefon ma dzownic, pisac smsy jakis specjalnych bajerow mi nie potrzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Wygląd słaby, ale funkcje świetne. Sam zastanawiam się nad zmianą K750i na nią, choć wolałbym 6680. Tylko po co skoro różni się tylko wyglądem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 a co mozecie polecic w kwocie ok 200zl ? telefon ma dzownic, pisac smsy jakis specjalnych bajerow mi nie potrzebaJa bym wybrał Sony Ericssona T630, a jeżeli chcesz klapkę to Samsung X200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Ja bym wybrał Sony Ericssona T630, a jeżeli chcesz klapkę to Samsung X200. hm aktualnie mam t610 wiec to raczej za duza zmiana nie bedzie.. a co do klapek to nie bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Macie jakiś godny polecenia telefon z klapką ? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) Za ile ? Mi z klapką najbardziej podobają się: Motorola K1 I Motorola A1200 Edytowane 25 Listopada 2006 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Macie jakiś godny polecenia telefon z klapką ? :unsure: V3x , V3i lub najnowsza seria K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 nokia 6125/6131, a bardziej 6131 ze względu na wyświetlacze - 320x240 (16mln kolorów) i 160x120 (262tys) i dlatego, że cena jest niewiele wyższa niż 6125 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Witam Chciałem podziękować pvl'owi za doradzenie Samsunga X200 i wszystkim pozostałym za wybicie z głowy pomysłow z innym telefonem. Jestem z X200 Bardzo zadowolony :] Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...