pvl Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Nie ma za co i mysle ze bedzie Ci bardzo dobrze sluzyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 x200 taki fajny nawet telefonik za taka kase (ja puscilem za 170 komplet bdb stan) - w sumie nic innego za ta kase sie nie kupi z klapka - no moze nokie 2650 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qx's Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Słuchajcie potrzebny mi program do SE K300i do kabla żebym mógł zgrywać gry na telefon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Fajnie, że Ci potrzebny. Szkoda tylko, że nie umiesz w google wpisać "oprogramowanie do SE". Zdaje sobię sprawę z tego, że jest to czynność dość skomplikowana, ale postaraj się chociaż pytać tam gdzie jest do tego miejsce, bo tu to raczej dowiesz sie jaki kupić telefon, a nie jaki program zainstalować. Edytowane 26 Listopada 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qx's Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) To sobie zdaj sprawe że pobrałem już 4 programy w których nie ma możliwości wgrywania gier owszem jest możliwoś kożystania z wszystkich folderów poza tym z grami więc dla tego prosze o pomoc !! I sory ze w tym temacie ale nie chciałem zakłądać kolejnoego tu moja wina sory. Edytowane 26 Listopada 2006 przez Qx's Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 A może wypadałoby zacząć od wgrania do folderu inne i dopiero z tamtąd zainstalować do gier? Skoro rzeczywiście nie możesz sobie poradzić, to radzę Ci założyć temat, a nie pisać w tym (potraktuj to jako ostrzeżenie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 witam interesuje mnei kupno komorki i głownie chodzi o to zeby była tez jako mp3. i tu mamy serie W sony ericsson ale ktory wybrac ? w300i, w700i, w800i ? czym sie roznia oprocz tego ze w300i jest z klapka i bardziej nastawiał bym sie na w700/800i ale czym one sie roznia ? chyba tylko karta 256/512. reszte z seri w odrzucam bo za droga :/. pozostaja jeszcze benq-siemens, tam tez widzialem kilka telefonow nastawiajacych sie na mp3. moze ktos z Was ma jakis tele-mp3 i mi cos doradzi. z gory dzieki pozdro, bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 W700 nie ma autofocusa, W800 ma. I tyle różnicy, w zestawie W700 ma 256 MB pamięci na karcie, W800 512 MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 witajcie, co wybrac: k750i or k610i :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 czyli lepiej w800i a co z benq ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 witajcie, co wybrac: k750i or k610i :?: się pytasz :lol2: k750i ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Szykuję się na kupno telefonu. Mam do was pytanko. Najprawdopodobniej kupię SE K750i. Być może uda mi się skołować nowego, ale z simlockiem na orange za 600zł. Mam heyah także simlock'a trzeba będzie usunąć. Zastanawiam się. Czy warto dopłacić i kupić tego fona z gwarancją, czy zapłacić mniej i wziąć bez gwarancji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Kupisz z gwarancją, po to żeby za chwilę ją stracić- imho bez najmniejszego sensu. Jeśli będziesz miał jakiś okres na testowanie, to chyba nie warto przepłacać. Chyba, że oprócz gwarancji kusi Ci jeszcze, to że telefon byłby nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 narcyz - jak sciagnie simlocka to i tak raczej nie ma znaczenia - gwarancja tylko teoretycznie straci waznosc: 1) serwisy juz przewaznie nie sprawdzaja czy telefon mial dalej simlocka 2) przewaznie uszkodzenie telefonu uniemozliwia calkowicie lub bardzo utrudnia sprawdzenie czy telefon mial simlocka 3) gwarancja nie obejmuje zalan, uszkodzen mechanicznych LCD - a to jest conajmniej 60% uszkodzen telefonow, reszta to 10% takie, w ktorym moga (lecz przewaznie tego nie robia) sprawdzic czy simlock byl sciagniety, 30% takie, ze juz i tak nie sprawdza (lub jest to bardzo trudne lub czasochlonne wiec zwyczajnie im sie nie oplaca). Ogolnie czesci do sonyericssonow nie sa bardzo drogie - te 10% napraw w ktorych moga sprawdzic simlocka to sa groszowe sprawy w serwisach (do 50zl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 czyli lepiej w800i a co z benq ?Pomyśl nad Motorolką E2. Telefon całkiem fajny, a cena ok. 900 zł. Może Ci się spodoba, tylko problem czy cena Ci odpowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 motorola odpada :/ za sama motorole, choc ta e2 calkiem fajna ale cena troszke za wysoka choc w800i na ktorego raczej sie skusze wcale nei tanszy :/ a sa tu moze szczesliwi posiadacze w800i ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Kupisz z gwarancją, po to żeby za chwilę ją stracić- imho bez najmniejszego sensu. Jeśli będziesz miał jakiś okres na testowanie, to chyba nie warto przepłacać. Chyba, że oprócz gwarancji kusi Ci jeszcze, to że telefon byłby nowy. Nie wiem czy się zrozumieliśmy. Z ery telefon z gwarancją to koszt ok 650 zł Z orange powinno mi się udać załatwić telefon za 600 zł z tym, że bez gwarancji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 No ja zrozumiałem Cię tak, że jeśli kupisz z simlockiem to i tak go usuniesz, bo masz karte w innej sieci. W każdym razie co do tego co napisał KaZi, to poodbno prawda że już coraz żadziej sprawdzają czy teleofon ma simlocka jak go przyjmują do naprawy gwarancyjnej. Nie mniej jednak gdyby nam się nie poszczęściło, to serwisancie będą mieli racje, a nie my. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Slock jak slock, ale branding czasami bywa ochydny ;) takze ten fizyczny typu napisy orange na słuchawce, bleee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) @pmp W 100% się zgadzam. To co orange potrafi zrobić z softem to tragedia. Chyba więc zostanę przy locku na ere. Drożej, ale w razie gdyby coś się sypnęło nie z mojej winy to nie będę musiał płacić za serwis. Znajomy straszył mnie, że w K750i po pół roku trzeba wymieniać joystick. Czy to reguła czy mój znajomy przesadza? Powiedział też, że po zrobieniu ok 1000 zdjęć klawisz do robienia zdjęć się psuje. Czy jest możliwa taka sytuacja:? Ktoś dostał tel w abonamencie, ale ma inny więc ten sprzedaje. Po powiedzmy 2 miesiącach przestaje płacić rachunki. Czy mogą wtedy zablokować mi telefon w jakiś sposób? Edytowane 28 Listopada 2006 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Znajomy straszył mnie, że w K750i po pół roku trzeba wymieniać joystick. Czy to reguła czy mój znajomy przesadza? Powiedział też, że po zrobieniu ok 1000 zdjęć klawisz do robienia zdjęć się psuje. Co do joy-a to przesada, zawsze może paśc ci prędzej ;), ale tak na serio reguła to to może nie jest ale dośc czesto występyjąca awaria w tych tele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiler86 Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 A jakie słuchawki dokupić do SE K750? http://allegro.pl/item145944152_nowosc_slu..._she_9600_.html http://allegro.pl/item144958982_oryginalne...xtra_hi_fi.html http://allegro.pl/item145926191_oryginal_h...cz_gratis_.html http://allegro.pl/item146084352_hpm_70_do_..._najtaniej.html Te dwa ostatnie to oryginały, czy podróbki? bo jeszcze niedawno takie słuchawki kosztowały ok. 150zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) @EsiuWWW No. Czyli jak będę miał gwarancję to w ciągu dwóch lat będę miał 4 wymiany za free :) Jak by nie było chyba nie zbyt wielu telefonów o podobnych możliwościach w tej cenie także w najbliższym czasie może uda mi się pochwalić nowym zakupem :) I powtórzę pytanie :) Czy jest możliwa taka sytuacja:? Ktoś dostał tel w abonamencie, ale ma inny więc ten sprzedaje. Po powiedzmy 2 miesiącach przestaje płacić rachunki. Czy mogą wtedy zablokować mi telefon w jakiś sposób? Edytowane 29 Listopada 2006 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiler86 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Tak, płacąc kilkaset złotych kary. 8) zwykle wynosi ona ilość miesięcy do końca umowy razy w przybliżeniu kwota abonamentu, czyli nie opłaca się zrywać umowy ani kombinować w inny sposób. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Telefonu nie blokują. Przynajmniej nie zablokowali w obu przypadkach jakie znam. Co do słuchawek to bierz HPM-70. Na początku może być trudno Ci się do nich przwyczaić, ale po dość krótkim czasie nie chcesz już zmieniać na inne ;) Od razu przyklej gumki kropelką do słuchawek, żeby ich nie gubić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Który telefon lepszy: Nokia E50 - SE W300i ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Mimow wszystko, że nie jestem fanej Nokii skłaniałbym się ku E50. Wydaje mi się, że W300i w porównaniu do tej Nokii wymięka. Karty pamieci ma, ale wyświetlacz jest w nim bardzo mały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiler86 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 To znaczy, że te hpm zagrają najlepiej? a nie lepiej zainwestować np. w creativki? cena nie gra roli czy to bedzie 50zł czy 100, to wole dopłacić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Nie miałem porównania do creative'a, ale moim zdaniem hpm'y są wystarczająco dobre! Są pewne bariery, których się już nie przeskoczy kupując lepsze słuchawki. Miał ktoś styczność z Nokią 7360? Jakbyście byli w stanie coś powiedzieć o telefonie, to chętnie poczytam. Bo obecnie w vodafone w Iralndii jest w całkiem przyzwoitej promocji i można by przywieźć coś. Tylko zastanawiam się czy warto i czy będą chętni na takie coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 narcyz: tylko tyle że to BB5 więc co Ci po słuchawce ze slockiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...