andrew777 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2014 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=ObURLnfQxi4 I w sumie dobrze. Według mnie najciekawszy obecnie dostępny ex na XO, a konsoli w najbliższym czasie bym nie kupił. Poza tym niedługo Windows otrzyma oficjalne sterownika dla pada od XO. Edytowane 5 Czerwca 2014 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 Szykuje się udany port: http://youtu.be/gE0ZgbBAYF8?list=UUy1Ms_5qBTawC-k7PVjHXKQ ...ale na PcLab grafika i wydajność jest w najlepszym porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 Limit łatwo zdjąć plikiem ini. Lepsze jest to że gra obsługuje natywnie tylko 16:9. Pozostałe aspekty trzeba sobie ręcznie wpisać w pliku viewport. Niestety ciacha to trochę HUDa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2014 Poza tym niedługo Windows otrzyma oficjalne sterownika dla pada od XO. A na padzie od xboxa 360 nie pogramy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2014 U mnie na Logitechu śmiga, ale nienawidzę strzelania na padzie i gram na klawie. Sterowanie jest tragiczne w połączeniu z beznadziejnym ustawieniem kamery. I najbardziej wkurzające jak dla mnie - gra ma limit czasowy, zapomnijcie o zwiedzaniu wszystkiego :/ Fakt że wyżywka jest niezła - 6 godzin na liczniku i jakieś 10k zombie na koncie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 Wszystkie DR miały limit czasowy, to chyba specjalny zabieg, żeby zmusić gracza do skupienia nie na misji niż na rozwalaniu miliona zombiaków, które nie oszukujmy się jest główną gwiazdą tego typu gier :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...