andrew777 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jeśli nie zaczną pojawiać się informacje prasowe to raczej nie ma sensu tego trzymać. Przez ponad rok tylko 8 wpisów. Najstarszy jest z kwietnia 2013. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Problem powstaje przy zmniejszeniu rozmiaru strony na przykład do 90%?Dokładnie tak (Firefox, Opera). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkad Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Jeśli nie zaczną pojawiać się informacje prasowe to raczej nie ma sensu tego trzymać. Przez ponad rok tylko 8 wpisów. Najstarszy jest z kwietnia 2013. Tutaj będą pojawiać się wpisy agencji PR, na razie dopracowujemy szczegóły działu prasowego. Edytowane 9 Czerwca 2014 przez Arkad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Problem powstaje przy zmniejszeniu rozmiaru strony na przykład do 90%? Dokładnie. Na 100% to zdecydowanie za duże dla mnie, więc zawsze sobie pomniejszam. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marib Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Chciałbym dorzucić swoich parę groszy odnośnie nowego wyglądu purepc.pl Od zawsze wchodziłem tutaj głównie po rzetelne informacje i newsy ze świata pc. Wchodziłem do tej pory codziennie i w ciągu kilku chwil wyłapywałem ciekawe newsy do przeczytania. Wybór interesujących mnie artykułów spośród wszystkich trwał sekundy. Teraz to wszystko się zmieniło. Popełniliście ten sam błąd, który kilka lat temu popełnił benchmark.pl - zbudowaliście portalową stronę, która ma pełno sekcji, kolumn, działów i [ciach!] wie czego jeszcze. Teoretycznie to dobry krok celem uatrakcyjnienia serwisu. Jednak wydaje mi się, że czytelnicy purepc.pl tak samo jak ja wchodzą tutaj tylko i wyłącznie z jednego powodu - powodem tym jest fantastyczna treść, a nie po to, żeby gubić się po zawiłościach serwisu. Związany jestem z tym serwisem od przed wojny i ciężko mi sobie wyobrazić codzienną prasówkę bez purepc.pl, ale obawiam się, że może być tak jak z benchmark.pl, na który nie zaglądam już praktycznie wcale. Jestem świadomy, że moje żale nie mają żadnego wpływu na wygląd serwisu i o starej wersji ( w jakiejkolwiek formie ) mogę zapomnieć, ale może jest coś, co ułatwi takim jak ja przeglądanie? Może wersja mobilna będzie chociaż trochę przypominać starą wersję? Wchodz przez ten link http://www.purepc.pl/newsy i będzie prawie jak po staremu =], Mi za to nie podobają się kolorowe komentarze rozowo, niebieskie kolory dokładnie. Fajnie jakby nicki zostały jak są pogrubione, ale czarne, a napis Nowe z mniejszą czionką i czerwone pasujące do purepc(czerwona). Teraz to jakieś rózowe jest i doniczego nie pasuje, a lubie czytać co tam ludzie wypisują =] Edytowane 9 Czerwca 2014 przez marib 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukee Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Wchodz przez ten link http://www.purepc.pl/newsy i będzie prawie jak po staremu =], bóg zapłać dobry człowieku! o to właśnie mi chodziło! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Jeszcze to; http://www.purepc.pl/skin/ppc_jak_czytac.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid afg Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2014 bóg zapłać dobry człowieku! o to właśnie mi chodziło! Przyłączam się do podziękowań : p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silvana Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) Narzekacie na jakąś jedną gufniana reklamę, podpierając się konkurencją, a proszę bardzo - ile na pclabiku widać po wejściu na główną :lol: Naliczyłem 6 wpisów reklamowych i żadnego autorskiego. Dlatego siedzę na PurePC :> Edytowane 13 Czerwca 2014 przez Silvana 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 Narzekacie na jakąś jedną gufniana reklamę, podpierając się konkurencją, a proszę bardzo - ile na pclabiku widać po wejściu na główną :lol: Naliczyłem 6 wpisów reklamowych i żadnego autorskiego. Dlatego siedzę na PurePC :> Argument tak płytki, że aż ręce opadają, to, że ktoś robi źle, nie usprawiedliwia nas z tworzenia mniejszego zła. Reklama w tle na PCLol wciąż jest mniej upierdliwa niż na PurePC. Reklama na PPC stała się ciut mniej upierdliwa, ale wciąż tworzenie elementów reklamy odpowiadające wielkością elementom portalu to zło. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 Argument tak płytki, że aż ręce opadają, to, że ktoś robi źle, nie usprawiedliwia nas z tworzenia mniejszego zła. Reklama w tle na PCLol wciąż jest mniej upierdliwa niż na PurePC. Reklama na PPC stała się ciut mniej upierdliwa, ale wciąż tworzenie elementów reklamy odpowiadające wielkością elementom portalu to zło. Postaramy się przekonać klientów, żeby przygotowywali tła szersze z mniejszym zagnieżdżeniem elementów, wtedy problem powinien się rozwiązać. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 Postaramy się przekonać klientów, żeby przygotowywali tła szersze z mniejszym zagnieżdżeniem elementów, wtedy problem powinien się rozwiązać. Dokładnie ! Dzięki. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 skoro juz mowa o wchodzeniu przez http://www.purepc.pl/newsy to po co po prawej zaraz pod polecanymi artykulami powtarza sie lista newsow? (to samo tyle ze grafika + tytul). Co do glownej, to zostawic 5 najnowszych artykulow (1 duza grafika po lewej i 4 male na pawo od niej). Pozniej dac liste newsow jak teraz, tyle ze 12-14 artykulow. Usunac ten fragment z wiecej artykulow na purepc. A na gore dac waski pasek z ostatnimi kilkoma wpisami na forum. Samemu nie widze tez sensu na te tabele Info prasowe, popularne, naj. komentowane. O ile piszecie ze przerabiacie Inf prasowe to zrobic pasek na samym dole, zaraz nad stopka. Ogolnie strona jest za dluga wg. mnie i newsy podzielone na 3 czesci niepotrzebnie. Co do reklam mi nie przeszkadzaja dopoki sa w ciemnej kolorystyce i nie maja za bardzo nackanego tekstu (ostatnio sie zdarzyly 2 takie reklamy) I jak pisalem w komentarzach do urodzinowego newsa - przyciemnic ten czerwony. Stary layout mial ciemniejszy odcien co lepiej sie prezentowalo wg. mnie :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Czy taka forma tła strony jak teraz (ASUS) jest do zaakceptowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memento Mori Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 Jest okej, gorzej by było jakby tło było jaskrawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 Czy taka forma tła strony jak teraz (ASUS) jest do zaakceptowania? Zdecydowanie czytelniej niż poprzednio, mimo, że płyty są większe. Jakby jeszcze były pod kątem to już w ogóle fap-fap, ale i tak jest już czytelnie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) Hej. Wrzuciłem właśnie betę OSX 10.10 z Safari 8.0, i strona główna otwierana jest w formacie mobilnym. System wychodzi w październiku, ale może już warto to poprawić? :) Pozdr. Edytowane 27 Lipca 2014 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2014 Użyj narzędzia zgłaszania błędów na portalu korzystając z tej przeglądarki - wtedy będę miał dokładny useragent. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2014 Użyj narzędzia zgłaszania błędów na portalu korzystając z tej przeglądarki - wtedy będę miał dokładny useragent. Zrobione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2014 Z tego UA nie ma prawa wbijać na mobilną. Czyżby przeglądarka synchronizowała się z jakimś iPadem lub iPhonem kopiując także sesję (ciasteczka)? Wyczyść dane tymczasowe przeglądarki i sprawdź, czy nadal jest mobilna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2014 I tak właśnie było. Po skasowaniu cookiesów purepc śmiga jak trzeba. Nawet mi do głowy nie przyszło, że to może być powodem. Dzięki. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_aleks Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witam Czy ktoś wygrał w tym konkursie? Wczoraj minął termin ogłoszenia wyników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 http://www.purepc.pl/o_serwisie/wyniki_konkursu_enermax_i_purepc_17_nagrod_rozdanych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noizi Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Mimo,że jestem tutaj nowy (jeżeli chodzi o community, bo czytałem Was już wcześniej) to wszystkiego naj i kolejnej owocnej ósemki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_aleks Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Fajnie, tylko, że mi chodzi o konkurs ASUSa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aesereht Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 No w sumie fajnie byłoby wygrać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Wyniki konkursu ASUS - laptop ASUS N750JK trafia do zwycięzcy http://www.purepc.pl/o_serwisie/wyniki_konkursu_asus_laptop_asus_n750jk_trafia_do_zwyciezcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...