TrueFaith Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Witam. Dzisiaj spotkała mnie bardzo dziwna sytuacja, byłem u kolegi zmienić mu pastę na karcie (u siebie robiłem to przynajmniej kilka razy, u niego też parę razy) a więc rozebraliśmy jego MSI HD6790 1GB, wyczyściliśmy ładnie wentylator i radiator z kurzu, dobrze starłem starą pastę chusteczką, nałożyłem odrobinkę pasty (Zalman ZM STG2), wszystko skręciłem i wsadziłem kartę (PC odpięty od zasilania, zasilacz pstryknięty przyciskiem). Podłączyłem zasilanie, monitor, włączamy PC no i zonk, chłodzenie karty chodzi na 100%, obrazu nie ma (no signal na monitorze). Szybko podpieliśmy integrę z proca, która zadziałała znakomicie. Niestety nie wiemy co jest z kartą, pierwszy raz taka dziwna rzecz mnie spotyka, próbowałem resetować mu BIOS płyty, zmieniać BIOS karty (ma suwaczek do Dual BIOS) i nic to nie dawało, próbowaliśmy nawet drugiego wejścia PCI-E na płycie. CO jest nie tak ? Karta po prostu się uwaliła ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...