Send1N Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Witam mam taki dziwny problem wczoraj zauważyłem to pierwszy raz zostawiłem włączony komputer i poszedłem do drugiego pokoju po 15 minutach wróciłem i temperatura CPU i GPU była wysoka jak pod jakimś prime95 czy ostrym benchmarkiem gdy dotknąłem myszki to użycie spadło od razu do zera i temperatura zmalała do normy (CPU 37 , GPU 33) nie wiem jaki proces jest za to odpowiedzialny bo przy naciśnięciu jakiegoś klawisza lub ruchu myszką od razu użycie ustaje i proces bezczynny wynosi normalnie 99% skanowałem ADW cleanerem , Esetem i Combofixem usunęło kilka wpisów i robaków ale dzisiaj zauważyłem znowu to samo po zostawieniu komputera na kilkanaście minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) Może masz jakiś syf, który kopie kryptowaluty po czasie bezczynności Edytowane 7 Czerwca 2014 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Send1N Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Na to wygląda jakoś mi to nie przyszło na myśl a już kiedyś miałem taką kopareczke wygląda na to ze drugi skan combofixem usunął ten syf zostawiłem na godzinę kompa w bezczynności i nie było zużycia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...