Bartass13 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Witam serdecznie. Posiadam płytę główną Asus Rampage IV BE ,w której pojawia mi się dość dziwny ,jak dla mnie przypadek. Gdy wyłączam windowsa ,komputer jak wiadomo się wyłącza ,następnie do wył. komputera podłączam pendrive i w tym momencie komputer startuje. Problem ten powstaje tylko w jednym gniazdku podwójnym usb (zintegrowanym na mobo) czy jest to jakieś zwarcie ? Dodam ,że z komputerem nic się nie dzieje ,działa bez problemu ,nie wiesza się itp. Nie wiem do końca czemu tak się dzieje ,może ktoś z was spotkał się z takim przypadkiem? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) Poczytaj instrukcję :mur: Pewnie wkładasz pendrive do slotu przeznaczonego dla ROG Connect (górne złącze, drugi rząd złączy od lewej)... Edytowane 7 Czerwca 2014 przez ivanov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass13 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Kolego wiem gdzie jest ROG connect ,niestety nie podłączam do tego złącza tylko do złącz pod nim usb 3.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...