CaCP3RO Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Snow Fractal Intel Core I3 540 XFX 9800GT EVGA P55 LE Corsair Dominator 2x4 1600mhz SeaSonic X-460 Fanless Samsung F3 500Gb Fractal Design Define R3 Black Pearl 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavix Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Jak na "snowa" to jakoś strasznie mało bieli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polsal Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 podoba mnie się :) szczególnie że jestem fanem obudów Fractala możesz dać zbliżenie na ten biały kabel od przedniego panelu I/O? jestem ciekaw jak to rozwiązałeś a, i powiedz coś jak i czym robisz zdjęcia :) HDR? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2014 Też mam r3 i powiem Ci że schludnie wygląda połączenie bieli i czerni ;] Osobiście poważnie zastanawiam się nad usunięciem HDD Bay. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaCP3RO Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2014 Kavix ,biel tylko jako delikatny akcent ,choć kabel SATA mogłem wrzucić w biały oplot . polsal ,dzięki ,niestety nie mam takiego zdjęcia ,które go prezentuję z bliska a kompa musiałem rozłożyć już ,ale postaram Ci się to opisać : jest to kabel USB ,zasadniczo dwa kable ,w jednym oplocie SHD Snow 8mm ,zakończonym termokurczem chyba 12mm . Nikon D40 z 18-55 i filtry . marcinq123 ,dzięki .Klatkę wywaliłem na samym początku jak jeszcze Fractal byl w kolorystyce czerwonej ,teraz założyłem ,żeby się lepiej komponowało i aby nie było efektu pustki . Swoją drogą kilka zdjęć wcześniejszej czerwonej rewizji Define : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zamiast klatki jakaś chłodnica + reszta gratów do LC i układ jak się patrzy :P masz panel boczny z szyba ? Fractal w wersji czerwono - czarnej bardziej do mnie przemawia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaCP3RO Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Niestety już sprzedałem obudowę ,teraz poszukuję czegoś nowego . Do R3 nie ma seryjnie produkowanych paneli z oknem ,jedynie do R4 i ARC . W kolorystyce czerwono czarnej miałem swego czasu ARC'a : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Do r3 Fractal też robi panele z oknem ; ] http://www.fractal-design.com/home/product/accessories/define-r3-black-window-side-panelNext project ? może w NZXT H440 ;> Edytowane 10 Czerwca 2014 przez marcinq123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaCP3RO Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zwracam honor ,nie wiedziałem ,że też produkują .Dzięki za uświadomienie . :) Co do kolejnej budy to chciałbym dorwać Adamas'a - od dłuższego czasu mi się marzy ,ale czas pokaże . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...