adish Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Witam, Mam do Was krótkie pytanie. Ale na początek - co może być utrudnieniem - mam obudowę mATX. Szukam jakieś dobrej grafiki do 700 zł. Co byście polecili? Zastanawiałem się nad MSI GTX 660, jednak - do mojej obudowy nie wejdzie .. /Z góry dzięki za odpowiedzi/pomoc. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Nie ma jak zakładać temat z [gluteus maximus]. mATX jest masa. A jak nie masz miejsca to bierzesz małego 750Ti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adish Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Dzięki za odpowiedź :wink2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Napisz jaką masz obudowę. Tak to sobie możemy zgadywać. Do takiego Arc Mini wlezie wszystko na rynku, a też jest mATX... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Napisz jaką masz obudowę. Tak to sobie możemy zgadywać. Do takiego Arc Mini wlezie wszystko na rynku, a też jest mATX... Spodziewam się że obudowa autora kosztuje mniej niż ja wydałem dzisiaj w tesco na wodę i alkohol. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adish Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Podam ją dopiero w czwartek, gdyż nie ma mnie w domu w tej chwili. A wracając:Z tych dwóch:MSI GeForce GTX750Ti 2048MB, GIGABYTE GEFORCE GTX 750 TI ULTRA 2GB DDR5 Która jest teoretycznie lepsza i dlaczego gigabyte mimo że ma szybsze taktowanie rdzenia ... jest tańszy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jak będziesz wiedział, co pomieści twoja obudowa, napisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...