Mati Speed Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Witam, modernizuje swojego dotychczasowego kompa, chciałem zostawić zasilacz ponieważ da rade na nowych częściach, ale ja nie wytrzymam z jego głośnym chłodzeniem... Czy jest jakaś opcja w tym modelu samemu wymienić chłodzenie? Ponieważ przedmuchanie sprężarka nic nie daje pracuje cały czas na 100% i nie mogę tego zmienić. Z tego co patrzyłem ma 120mm wiatraczek na co można go wymienić jeśli jest taka opcja ? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Zawsze można wymienić. #2013 Edytowane 9 Czerwca 2014 przez Leon166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Speed Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Nie lepszym rozwiązaniem byłby jakiś wolno obrotowy wiatrak ? Bo tymi itak nie będę mógł sterować... I znów będzie głośno Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Możesz podpiąć pod płytę główną, pod regulator obrotów, molexa z rezystorem (np. taki itp.). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...