AKTUALNY STAN TO MOJ SPAM Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Czy wszystko z napięciami w porządku?? Specyfikacja pc w sygnaturze. Gdy grałem w far cry 3 napięcie 12 v spadło na minmalnie 11.200 z kawałkiem jakimś Max to +12 u mnie to 11.808 v Edytowane 9 Czerwca 2014 przez AKTUALNY STAN TO MOJ SPAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 To już lepiej zasilacz sprawdź miernikiem :) Wysłane z mojego XT910 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKTUALNY STAN TO MOJ SPAM Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Raczej są to bzdury jeśli miał bym tak niskie napięcia komputer by się wyłączył bo posiada takie zabezpieczenie. A i w ogóle komputer dobrze działa cały czas bez lagów , bsodów , freezów , blu screnow nic. Myślę , że jest ok ! Edytowane 17 Czerwca 2014 przez AKTUALNY STAN TO MOJ SPAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 No to sobie odpowiedziałeś. Pozatym te twoje "pomiary".... są wuja warte i nie wiarygodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weestanki Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Dokładnie. Nie szukaj problemów na siłę. Jak działa i jest ok to nie ruszaj - złota zasada McGyvera. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKTUALNY STAN TO MOJ SPAM Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2014 Więc tak panowie. Dziś jakoś tak sobie pomyślałem zrobie testy może zmiejsze ustawienia w grach i co się okazalo? Testy Battlefield 3 LOW: 11.606 : 11.606 ciągle MEDIUM: 11.606: 11.520 WYSOKIE 11.520 : 11. 420 ULTRA: 11. 520 : 11.200+ Tak ciągle robie to HWmonitorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Te napięcia nie są nijak wiarygodne - gdyby naprawdę takie były, Twój komputer miałby poważne problemy ze stabilnym działaniem. Pomiary realnych wartości uzyskasz przy użyciu takiego cuda. Koszt? ~tyle, co paczka fajek 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Te "testy" to do kosza się nadają . Napięcia sprawdza się miernikiem a nie programowo !!! Do póki nie zrobisz tego jak należy to dalsze dyskutowanie nie ma sensu . A skoro komp działa prawidłowo to możesz sobie odpuścić pomiary . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...