wojs Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Czy ktoś już flashował LITEONa 52x24x52 biosem 52x32x52? Oto adres biosu: http://cdrinfo.pl/software/stronaspw.php?o...neid=2178234833 (na dole tabeli)... Czy to działa? Czy są na arynku CD-RWx32? Tylko nie piszcie "PO CO CI TO?" Chodzi mi o możliwość, płytki w końcu pewnie też się pokażą... (ja nie widziałem)! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 heheh w sumie korzysc nei tak duza (mneijsza zapewne niz wskazja na toliczby) a ryzyko jednak jest :/ no nie napisze po co ci to ale radził bym się tobie wstrzymac. B jesli dopytujesz sie czy istnieja płytki cdrw 32X no to .. hm :) JA wypalam płytki cd-r z 16 krotna pr. i nei nazekam wiec nei ryzykuj lepeij :) ok juz mnie nie ma... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Też mam tą nagrywarę i sam jestem ciekaw ale nie w takim stopniu by samemu zaryzykować 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Póki co ciężko dostać płyty CDRW x24 a co dopiero x32, więc dla mnie nie ma takiej potrzeby, choć za jakiś czas... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregos Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Czy ktoś już flashował LITEONa 52x24x52 biosem 52x32x52? Oto adres biosu: http://cdrinfo.pl/software/stronaspw.php?o...neid=2178234833 (na dole tabeli)... Czy to działa? Czy są na arynku CD-RWx32? Tylko nie piszcie "PO CO CI TO?" Chodzi mi o możliwość, płytki w końcu pewnie też się pokażą... (ja nie widziałem)! Nie da sie... ta pierwsza jest na chipsecie 6, a druga na 7. Wydaje mi sie ze nie mozna przeskoczyc tak miedzy tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 można. modele do 48x24x48 były z jakiejś tam serii. 52x24x52 są z tej samej co 52x32x52, tzn wygląd identyczny, mechanika, elektronika itp. to typowe zjawisko produkowania takich samych nagrywarek i ustawianie prędkości poprzez bios wypalary. ale oczywiście nie zaryzykuję, 280 zeta dałem, 2 lata gwarancji (bez może 2 miesięcy) więc ... sami rozumiecie. poza tym nie ma takich płytek żeby była różnica. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 nie da się przerobić LTR-54246S na LTR-54327... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Dzięki :) Czytałem na cdrinfo.pl, że faktycznie jest różnica chipów 6 vs 7. A może ktoś słyszał/ma nagrywarkę/bios 52x32x52x z chipem "6"? Byłoby fajnie, gdyby udostępnił (o ile istnieją takie nagrywarki!) Taki model nazywałby się LTR-52326S 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Nie ma LiteOn'a 32x RW opartego na mediateku 1589 (6). Są jedynie na nowszym (7). I prawdopodobnie nie będzie. Co do 7 to narazie jednak z biosem S04 (najnowszym) jakość nagranych płyt jest porównując do S0F (6S) słabiutka. Jak poprawią bedzie dobrze, tymbardziej że 32x RW P-CAV.... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 może macie rację. chipa nie wgra się nowego ;) póki co i tak nie byłoby różnicy, może poza podpisem w tweaku i radością"podkręcenia" nagrywarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 A tak, idąc za ciosem, czy nie dałoby się do mojego DVD wgrać biosu od LG 16x48? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Dopisuje się do tych, którzy twierdzą że to bezsens P.S. Też mam LiteOn-a 52x24x52x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Bezsens. I tak nie wykorzystasz w pełni tej prędkości. A poza tym co ci da te pare sekund szybciej na 1 płycie?? Aż tyle wypalasz??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...