Adam_Andrzej Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2014 BitFenix Colossus Black Red Blue LED.Ma zamiar kupić tą obudowę i nie wiem czy warto.I chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób ją się podłącza.Mam na myśli tutaj Regulację wentylatorów ,regulację podświetlenia itd. Czekam na Wasze odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2014 Youtube. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Andrzej Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2014 Youtube. Szukałem nic nie znalazłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2014 Szukałem nic nie znalazłem. http://www.bitfenix.com/global/en/products/chassis/colossus/ \Support\MANUAL Psia jego mać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Andrzej Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2014 O podłączaniu tu nic nie ma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...