Jabar83 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 No Niemcy pozamiatali. Widze ich w firnale. Z Holandią czemu nie. Byłby to ciekawy meczyk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Czy to tylko moja opinia, czy Szpakowski chrzani jak potłuczony komentując kolejny mecz na mistrzostwach? Najpierw Argentyna z Bośnią przy wyniku 1:0 po przypadkowym golu stwierdził że Argentyna się nie rozegrała jeszcze a Bośnia nic ciekawego nie pokazała choć grali jak równy z równym. A teraz Brazylia - Meksyk a on wyskakuje że Brazylia wspaniałe, niebezpieczne akcje a Meksyk nic nie pokazał. WTF, czy ja oglądam ten sam mecz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 :) lepiej się nie wsłuchiwać tak szczegółowo w komentarz a samemu oceniać akcje Brazylia coś się nie przebija na tych mistrzostwach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocodilus12 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 No i pierwsza seria meczy grupowych za nami. :) Najlepsza 11 zawodników po pierwszej kolejce: Neuer - Darmian , de Vrij, Hummels, Blind - Robben, Pirlo, Paulinho, Muller - van Persie, Benzema Wczoraj bohaterem Ochoa. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 (edytowane) ¡ Adiós España! Od dziecka czlowiek wiedzial, ze cassillas jak najstarszy zawod, najlepiej potrafi rozkraczac nogi. Edytowane 18 Czerwca 2014 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 Czy to tylko moja opinia, czy Szpakowski chrzani jak potłuczony komentując kolejny mecz na mistrzostwach? Najpierw Argentyna z Bośnią przy wyniku 1:0 po przypadkowym golu stwierdził że Argentyna się nie rozegrała jeszcze a Bośnia nic ciekawego nie pokazała choć grali jak równy z równym. A teraz Brazylia - Meksyk a on wyskakuje że Brazylia wspaniałe, niebezpieczne akcje a Meksyk nic nie pokazał. WTF, czy ja oglądam ten sam mecz? nie tylko o pilce nie ma pojecia dzisiaj sie dowiedzielismy ze Rio jest stolica Brazylii xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 ¡ Adiós España! Od dziecka czlowiek wiedzial, ze cassillas jak najstarszy zawod, najlepiej potrafi rozkraczac nogi. I gdzie ta wielka Hiszpania? Jak ktos mocno atakuje skrzydlami a nie sie kiwa w srodku to chlopaki nie wiedza co robic... Czile poprawilo mi humor ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Hiszpania słabiutko. Myślę że jednak Niemcy-Holandia to realny finał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 kasa nie gra Hiszpania 20× droższa od Kostaryki, jedzie do domu po 2 meczach, gdy czarny koń z karaibów nie musi nawet grać 3 meczu i już jest w playoffach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Bo biali(europejczycy)nie potrafią skakać. Europejczycy nafaszerowani chemiczną żywnością (zgodną z dyrektywami EU) stają się coraz bardziej leniwi,skutki widać.Małym ratunkiem jest importowana koloryzacja reprezentacji. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Jonathan, masz potężnego plusa za gifa :) Edytowane 21 Czerwca 2014 przez Passt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocodilus12 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Ależ szkoda, że Iran nie wygrał. :( Grali bardzo dobrze, w drugiej połowie bardziej się otworzyli i zagrażali kilka razy bramce Romero. Na prawdę szkoda, bo fajnie byłoby ich zobaczyć wychodzących z fazy grupowej. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Podsumowanie meczu Urugwaj:Włochy : http://gfycat.com/AlarmedCostlyHound Edytowane 24 Czerwca 2014 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2014 Większość Europy do domu ;) Jak Niemcy zawiodą i Francja z Holandią to tylko am południowa będzie między sobą rozdawać puchary :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2014 Włosi mnie zawiedli. Grali na utrzymanie remisu i byłem przekonany, że źle się to dla nich skończy. Wygrała lepsza drużyna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocodilus12 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2014 @aerial nie ma śladów krwi, ani obcego naskórka na uzębieniu, pozostaje pytanie gryzł - czy nie. :) Wracając do mojej zabawy z wyborem najlepszej jedenastki po każdej serii spotkań: 11 po 2 kolejce: Ochoa - Godin, Kompany, Marquez - Matuidi,Aranguiz, Perisić, Robben, - Mandzukić, Benzema, Suarez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 http://wyborcza.pl/1,75477,16223834,Suarez_zawieszony_na_dziewiec_meczow__Bo_kolejny_raz.html No to sobie pogryzł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ruskim chyba było za gorąco w Brazylii, bo bardzo chcieli wracać. I dopięli swego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocodilus12 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 No to czas na najlepszych zawodników ostatniej kolejki zmagań w grupach: Cillessen - Godin, Marquez, Vertonghen- Shaquiri, Iniesta, Rodriguez - Messi, Neymar, Musa, Martinez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Ciekawy jestem jak sobie poradzi Brazylia w dalszej części turnieju. Teraz uciekła ze stryczka. Edytowane 29 Czerwca 2014 przez Passt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 Wygra z Kolumbią, potem stanie w starciu z Francją bądź Niemcami, jeśli trafi na Niemców, to wygra, jeśli na Francję, to nie umiem powiedzieć. No i potem ewentualnie mamy finał Brazylia - Holandia, bo Argentyna z tak grającym Messim i DiMarią to ... ee... słabo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocodilus12 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 No i przed nami ćwierćfinały. :) W 1/8 raczej niespodzianek dotyczących awansów nie było. A najlepsi, w mojej opinii, zawodnicy 1/8 finału to: Neuer - Zuniga, Luiz, Sakho, R. Rodriguez - Herrera, De Bruyne, Valbuena, J. Rodriguez, Sanchez - Lukaku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Ja tam licze na półfinał Niemcy Brazylia i Belgia/Holandia. A Finał Brazylia i Holandia. Zobaczymy jak to się potoczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Jak Belgia zagra tak jak wczoraj to Holandia nie da rady ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocodilus12 Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 Szkoda, że bramki(piękny gol Luiza) padają w wyniku fatalnych pomyłek arbitrów. Świetne mistrzostwa(zwłaszcza w fazie grupowej), ale pomyłki sędziów zostały obnażone niemiłosiernie. Do tego z reguły kiepski komentarz od TVP i mieszanka wybuchowa, mogąca powalić na łopatki nawet najbardziej gorliwych wielbicieli sportu. :) Ćwierćfinały za nami. Oto jedenastu artystów ostatniej kolejki. :) Navas - Thiago Silva, Luiz, Hummels - Matuidi, Kroos, Sneijder, Robben, Rodriguez, Muller - Higuain. Największy problem miałem z obsadą bramkarza. Bo i Navas i Ospina i Cillessen i Neuer byli świetni. To był trudny wybór. Ostatecznie wybrałem między Navasem, a Ospiną. Zwyciężył ten który zachował czyste konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 (edytowane) No i mamy dwie pary półfinałowe: Niemcy - Brazylia i Argentyna - Holandia. Pojedynek: Europa - Ameryka Południowa. Stawiam na finał: Niemcy - Holandia. Ta ostatnia drużyna mnie najbardziej przekonuje. Edytowane 6 Lipca 2014 przez Passt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 @crocodilus12 - przesadzasz, mnie tam się fajnie ogląda, mam przyjemność i z mistrzostw i z komentarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 Szkoda, że bramki(piękny gol Luiza) padają w wyniku fatalnych pomyłek arbitrów. Świetne mistrzostwa(zwłaszcza w fazie grupowej), ale pomyłki sędziów zostały obnażone niemiłosiernie. Do tego z reguły kiepski komentarz od TVP i mieszanka wybuchowa, mogąca powalić na łopatki nawet najbardziej gorliwych wielbicieli sportu. :) Ćwierćfinały za nami. Oto jedenastu artystów ostatniej kolejki. :) Navas - Thiago Silva, Luiz, Hummels - Matuidi, Kroos, Sneijder, Robben, Rodriguez, Muller - Higuain. Największy problem miałem z obsadą bramkarza. Bo i Navas i Ospina i Cillessen i Neuer byli świetni. To był trudny wybór. Ostatecznie wybrałem między Navasem, a Ospiną. Zwyciężył ten który zachował czyste konto. A to coś nowego odkryłeś ? Zawsze tak było. Sędziowie się mylą i jedni się z tego ciesza, a inni płaczą. To jest własnie piłka nożna i brak systemu powtórek o których się mówi od lat. A TVP to TVP. Trzeba brać na nich poprawkę. Ja po prostu ich staram sie nie słuchać. Do tego te ich TVP 2 HD to tyle ma wspólnego z HD.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 29 minuta, 0-5. Nie ogarniam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...