Olbi Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 Cześć Czy planujecie podobne spotkanie w tym roku? http://www.purepc.pl/o_serwisie/wyniki_konkursu_msi_wejsciowki_na_msi_power_user_forum Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) Hmm, żeby nie zapeszać, chyba coś kroi się, ale szczegóły ujawniony niebawem, jak wszystko będzie pewne :> Swoją droga, rok temu wygrałeś wejście, ale chyba nie dotarłeś? Edytowane 13 Czerwca 2014 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Hmm po ostatnim razie (nie bardzo pamiętam) uważam że to ciekawy pomysł. :) Edytowane 14 Czerwca 2014 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Mam gdzieś zdjęcie jak jeszcze stoisz na nogach :D Edytowane 14 Czerwca 2014 przez Caleb 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olbi Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2014 Hmm, żeby nie zapeszać, chyba coś kroi się, ale szczegóły ujawniony niebawem, jak wszystko będzie pewne :> Swoją droga, rok temu wygrałeś wejście, ale chyba nie dotarłeś? Niestety nie mogłem przyjechać z powodów czysto biznesowych, o czym się dowiedziałem w kilka godzin po ogłoszeniu wyników konkursu. Dlatego oddałem wejściówkę komuś innemu, aby nie przepadła. W tym roku chciałbym mieć okazję spotkać się z redakacją i użytkownikami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2014 To musisz liczyć na szczęście w kolejnym losowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2014 (edytowane) http://www.purepc.pl/o_serwisie/konkurs_wygraj_wejsciowke_na_purepc_msi_power_user_2014 Endżoj :) Edytowane 19 Czerwca 2014 przez Caleb 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2014 Mam gdzieś zdjęcie jak jeszcze stoisz na nogach :D Ehh obawiam się że będzie podobnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2014 Devil w tym roku tez sie scigamy? ;] Trenowales? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.p Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2014 Tak tylko pytam, czy wybiera się ktoś z grodu Kraka samochodem / innym środkiem podróży? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2014 Devil w tym roku tez sie scigamy? ;] Trenowales? Trenować trenowałem... Tylko mój żołądek może znów nie przetrwać tej próby ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2014 Oj nie rob scen... Ja w ogole nieprzygotowany 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2014 No to może... Zobaczymy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2014 Z pewnością będziemy się dobrze bawić :) @Tapatalk 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2014 Najlepsza na tych spotkaniach jest zawsze ranek "dzień-po". Mega polewkę miałem patrząc na zwłoki które przychodziły na śniadanie. Szkoda że tym razem niestety nie dam radę dotrzeć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) No szkoda. Kto będzie nosił sprzęt ;) Tu nie ma się co śmiać ja doczołgałem sie ostatni. Obsługa się potem dziwiła. A pan spał w Hotelu :D Tym razem "mam plan" wytrzymać dłużej. Edytowane 26 Czerwca 2014 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2014 Możesz mnie zastąpić tym razem, trochę treningu ci nie zaszkodzi. Ja raczej starałem się trzymać w jednym kawałku, jednak i z Poznania, i z Warszawy kawałek drogi jest i jakoś trzeba było być w stanie wrócić za kierownicą. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...