keeway4869 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 Witam na wstępie powiem , że jestem audiofilem , graczem , i dużo gram w gry oraz słucham muzyki. Tak więdz zacznijmy mam aktualnie słuchawki creative sound blaster tactic 3d alpha i niestety połamały mi się tzn. prawa słuchawka złamało się mocowanie, skleiłem i znowu pękło a dotego kabel mi się urwał i musiałem się bawić w lutowanie. Tak więdz postanowiłem zakupić nowe. Nie wiem które kupić ponieważ te co mam jestem z nich 100% zadowolony bo mają zajebisty dźwięk , bassy , sorround , i ogólnie uważam że jak na cenę 140 zł to są to najlepsze słuchawki na rynku i drugi model to steelseries siberia v2. Piszę temat na forum ponieważ nie mam możliwości mieć na uszach siberii i nie boję się że jak wydam 3 razy taką cene jak creativy na jakiś shit czyli będą gorsze niż me obecne. Z specyfikacji obie są dosyć podobne. Jeśli ktoś ma jakieś sugestie innych słuchawek tak max 350 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 Jestes audiofilem i wybierasz z "gejmingowych" sluchawek? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajayeti Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Dla audiofilaDla gracza Moja porada - kup słuchawki muzyczne i dokup mikrofon, np Zalman MIC-1. Edytowane 14 Czerwca 2014 przez eloprezio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Audiofil i sluchawki creative tactic 3d alpha za 150 zl :D dobre. Edytowane 14 Czerwca 2014 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keeway4869 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 Jestes audiofilem i wybierasz z "gejmingowych" sluchawek? słuchaj te moje creativy jak na swoją cenę to mają dźwięk jak słuchawki za 500zł tak że jak nie miałeś żadnych z tych słuchawek na uszach to się nie wypowiadaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 Nie kompromituj się ;) Czym napędzasz te creativy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keeway4869 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 Xonarem Essence STX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...