grzegrz Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 http://youtu.be/XZsd6OR3R9k Ciekawa bomba od UBI na E3. Hardline przy tym to skin pack do BF4. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 Tutaj gameplay w lepszej jakości W końcu jakiś dobry R6 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 Czy dobry to sie okaze po premierze;) Demolka otoczenia imponujaca, natomiast sluchac nie moge tych odglosow strzalow. Jak bym strzelal z karabinu i postoletu gazowego na kulki :| Powinni sie do tego bardziej przylozyc, nagrac takie dzwieki, ze przy strzalach czujesz sie jak bys tam byl. A tak to takie bezplciowe pah pah pah. No i to juz nie to samo co dawne R6, gdzie po 1 gora 3 strzalach lezales w kaluzy krwi wylaczony na amen z akcji. Jak w kazdej "nowoczesnej" strzelance widze wskaznika skad dostajesz trafienia. No, ale przy tego typu grze to chyba nie uniknione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 No i to juz nie to samo co dawne R6, gdzie po 1 gora 3 strzalach lezales w kaluzy krwi wylaczony na amen z akcji. Jak dodadzą poziom trudności to ustawisz sobie poziom hardcore i po sprawie ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 Tutaj gameplay w lepszej jakości W końcu jakiś dobry R6 Celowo nie wrzuciłem tego filmiku. Widać że jest reżyserowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 A tak BTW wiadomo kiedy premiera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 Pazdziernik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2014 Pazdziernik. Czy oby na pewno ? Na gamespot.com widzialem jakas liste dat i tam pisalo, ze 2015 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2014 wątpie żeby była to gra typu R6 , Rogue Spear , Raven Shield ale pożyjemy zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2015 Ruszyły zapisy na alphe http://rainbow6.ubi.com/siege/en-us/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Dostałe maila z info o dostaniu się do zamkniętej alphy także pewnie coś więcej rozsyłają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Też dostałem się do alphy, strasznie słabe toto. Widać że to alpha, bugów masa, wszechobecne lagi, na gameplayach wyglądało to lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 A czyli nie ściągać? To dzięki za info, zaoszczędzę czas. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi07 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Teraz przeciąganie premiery jest w modzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Czy tylko mi się zdaje, że gra lepiej wypada kiedy nie grają w nią "aktorzy" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2015 NVidia rozdaje kody do bety , beta rusza 24 wrzesnia. https://contests.nvidia.com/en-gb/rainbow-six-siege-giveaway Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2015 Ten kto brał wcześniej udział w becie nie potrzebuje kodu, dostanie automatycznie dostęp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2015 Ten kto brał wcześniej udział w becie nie potrzebuje kodu, dostanie automatycznie dostęp. ja byłem zapisany ale nie dostałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2015 Gram.pl rozdaje 5k kodów do beta testów - można wykorzystać i zarejestrować na dowolnej platformie http://www.gram.pl/news/2015/09/16/rozdajemy-piec-tysiecy-kodow-do-betatestow-rainbow-six-siege.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Wysyłają maile z dostępem, ja już zasysam, niecałe 8gb także sprawdźcie @. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Jak chcecie to możemy stworzyć team. Mój nick scratix666. Edytowane 22 Września 2015 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 Mi tylko potwierdzili dostęp do bety. Rozumiem, że uplay muszę zainstalować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 Ja jeszcze nic nie dostałem. Mieliście dostęp do pierwszych testów?? Być może tym co już grali szybciej potwierdzają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 Ja miałem i wczoraj trochę pograłem i dla mnie bardzo słabo począwszy od grafiki, poprzez gameplay i feeling ze strzelania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 Bez przesady grafika może nie jest jakaś super ale przynajmniej będzie chodzić na słabszych PC. Feeling strzelania jest imo lepszy niż chociażby w CoDach, przynajmniej czuć odrzut. Nie raz się na nim przejechałem. Mnie tam się nawet podoba tylko technicznie gra leży, co chwila jakieś errory, szukanie graczy czasami trwa wieki itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 A czy słabsza grafika to równoznaczne z niskimi wymaganiami? Na r9 290 chodzi jak krew z nosa. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 No to widać kolejna gra ma problem z radkami. U mnie nawet wentylatory na karcie podczas gry się nie włączają. Do tej pory myślałem że to Rockstar ma najgorsze serwery dopóki nie zagrałem w tą betę. Matchmaking ledwo działa, co chwila jakieś errory, lagi, rozłączenia itp. A do premiery zostały dwa miesiące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 Ile wazy BETA ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 Niecałe 7GB. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...