c3rb3r Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 Ja dalej nie dostałem żadnego maila od ubi, jak mam aktywować bete r6... Ani w katalogu z grami ani nic ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 To samo, czekam z potwierdzonym dostępem do bety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 Gdzieś wyczytałem, że ubi podobno te klucze (czy ja tam wiem co) rozdają falami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 Nie macie czego żałować bo gra ledwo działa. Ciągłe errory, crashe, bugi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 Ja rowniez aktywowalem klucz i czekam na maila potwierdzjacego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2015 Wiadomo może kiedy zamknięta beta się skończy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2015 Przedłużyli do końca września. Dziś nie udało mi się zsynchronizować saveów i po grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 Przedłużyli do końca września. Dziś nie udało mi się zsynchronizować saveów i po grze. No to super :| Wczoraj wieczorem przyslali klucz, moze przed koncem miesiaca sciagne i zagram ze 2h <lol> Myslalem, ze ze 3-4tyg potrwa chociaz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 Też bardziej spodziewałem się że beta będzie dłużej dostępna, tak jakoś z 2tyg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 6UM3-GEDB-JWYA-4AQ8 TXLQ-PF7E-F7A3-MYWP VXQ3-YGLP-8BWF-CA88 G33F-3MCW-RVLG-7CLQ Kto pierwszy ten lepszy. Beta do 4 pazdziernika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Dla mnie nic specjalnego ta gra, a właściwie to nawet za bardzo przekombinowana jak na akcje rozgrywające się w zamkniętym pomieszczeniu. Fajnie się rozwala bariery czy ściany, ale bomby z trującym gazem, podpięte pod prąd druty kolczaste czy medyk strzelający i wskrzeszający z daleka to trochę dla mnie za dużo... EDIT: Jak by ktoś chciał jeszcze kod G38A-HPNB-549DRE5M-5HNJ-CN8K7T37-72NG-LTQM2B8D-CEN4-DGJ2 Edytowane 1 Października 2015 przez twistet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dostałem grę do zakupu gtx970 i właśnie zainstalowałem. Może gra ma potencjał, gdy gra się w zorganizowanym teamie. Czy ktoś z forum gra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Gra, ale gra ma tyle technicznych problemów że daaawno tylu nie widziałem, co skutecznie zniechęca do gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2016 "Tyle technicznych problemów" - to znaczy jeden a częsty - niedostępność serwerów uplay, a oprócz tego to śmiga jak ta lala. Gra fajna, chyba niedoceniona. Jakby co to ja wieczorami chętny na rundę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2016 Czyli jesteś tym jednym z niewielu który nie widzi problemów a forum ubi aż pęka w tematach. Dzisiaj wypuścili drugiego patcha, jeszcze nie sprawdzałem czy rzeczywiście coś poprawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2016 O no w końcu ktoś poza mną się zaopatrzył. Jak na premierę kupiłem to temat pustkami wiał... To kiedy coś gramy? :D Serwer TS'a mam w razie czego. ;) Co do naprawiania - No... Mi w końcu znajduje gry, wcześniej czekałem z 5 minut aż cokolwiek znajdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...