Ezio Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2014 Witam, poszukuję klawiatury na której da radę grać bez problemu w gry. Aktualnie mam słabą klawiaturę i granie na niej jest dosyć uciążliwe. Niestety, do wydania mam tylko 100 zł, wiem, że to trochę mało jak na porządny sprzęt, ale może da radę znaleźć coś dobrego w tej cenie?. Głównie zależy mi na tym żeby klawisze nie stawiały jakiegoś dużego oporu, były dosyć ciche i z wysokim skokiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jankarp Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2014 Da się. Może nie aż tak rewelacyjny ale powinien dobrze Ci służyć w grach dopóki nie nazbierasz na nic droższego. Ten model jest ok: http://www.skapiec.pl/site/cat/52/comp/8612016 Ma wysokie klawisze tak wiec trzeba się do nich przyzwyczaić jednak potem już bardzo dobrze się jej używa. Cena na moje oko ok jak na taką funkcjonalność jaką oferuje. Wygląd też ma spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfredmacgee Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2014 A4Tech KD800 bardzo dobra i tania klawiatura ja i 2 kolegow mamy takie i sprawuja sie bardzo dobrze I ma podswietlane klawisze w nocnych rozgrywkach sie przydaje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2014 Żaden natec, to szrot z bazaru. Z tanich KD600/800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sargonjr Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 A4tech Bloody B120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...