co3en Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2014 Witam, szukam małej (nawet bardzo małej) drukarki laserowej z tanimi tonerami. Macie może jakieś pomysły ? Ja niestety w tym temacie zupenie niczego nie ogarniam i nawet nie bedzo mogę cokolwiek samemu wybrać. Zdaję się więc zupełnie na wasze podpowiedzi :) Jeżli chodzi o cenę to mogę wydać do 350 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2014 może brother HL-1112E ? troche ponad 200zł, trzy lata gwary, tonery zamienniki 70zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2014 Ja jakiś czas temu kupiłem Xerox Phaser 3010. Sam szukałem niedrogiej i małej drukarki a ta akurat była w promocji za 170 zł (teraz można kupić za około 200 zł). Drukarka drukuje ładnie i szybko, toner (zamiennik) to koszt około 20-30 zł przy wydajności 2200 stron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2014 Ja posiadam ml-2165w i jestem zadowolony :) Wysłane z mojego XT910 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek99 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Parę miesięcy temu kupowałem drukarkę HP LaserJet P1102W w okazyjnej cenie i jestem zadowolony. Drukarka sprawdza się znakomicie. Drukuje bardzo szybko, jakość druku jest rewlacyjna, prosta w obsłudze, funkcja wifi, nie zajmuje zbyt wiele miejsca. Moim zdaniem powinna w zupełności spełnić Twoje oczekiwania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Dzięki za odpowiedzi kupiłem xeroxa bo był najmniejszy i nie wiedziałem, ze jest hp z WiFi. Drukarka jest mega szybka tylko ... brak jej WiFi albo bletootha bo pracuje jako przenośna, a tak byłby jeden kabelek mniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loipeld Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2019 (edytowane) A może ktoś z was mógłby mi polecic jakąś przenośną drukarkę do etykiet? Od jakiegoś czasu szuka dobrego jakościowo i niedrogiego sprzetu. Z tego co wyczytałem to tutaj drukarki-brady.pl - Drukarki Etykiet mozna dostać w na prawdę korzystnej cenie, a do tego sporo osób chwali je jako na prawde dobre i solidne urządzenia. Może ktoś z was wie coś więcej na ten temat i może mi podpowiedzieć co powinienem w tej sytuacji zrobić? Edytowane 15 Lipca 2019 przez Loipeld Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...