Sliwka69 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 Witam! Posiadam dość już wiekowy Laptop IBM ThinkPad T40... Chcę spróbować samodzielnie wymienić w nim dysk... Dysk zakupiłem poprzez Allegro, bo jest do dysk Ata 80 GB Toshiba HDD... Proszę więc o pomoc na forum i podpowiedż jak tez to zrobić... ? Największym problemem jest dla mnie wgranie systemu operacyjnego Windows XP, który mam zainstalowany obecnie... Na nalepce pod spodem laptopa znajdują się dane licencyjne Windows XP... Jak więc zrobić, aby system wgrany na obecny dysk wgać/przenieść na nowy dysk... ? Mam także dysk zewnętrzny, na który skopiowałem Kopię zapasową wszystkiego co znajduje się na obecnym dysku, ale czy w owej kopii zapasowej jest także system operacyjny...? Serdecznie proszę o pomoc w najprostszym języku bez fachowych określeń, bo jestem jeszcze nieco zielony... Z góry dziekuję! :) Krzysztof (Sliwka69). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veritas Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 Wchodzisz w google wpisujesz jak zainstalować win xp. Kolejna pomocna fraza też w magicznym google jak skopiować win xp. Jeśli tego nie ogarniasz... to polecam wpisanie podobnych frazesów na youtube to jeszcze ci na filmiku pokażą i za ręke poprowadzą. W razie jeśli nie dasz rady pisz na forum. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak1111 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 ha ha. Dobre :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...