pc338 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 mam kartę graficzną gtx 660ti i ostatnio przeczytałem, że ta karta ma jakąś technologie nvidia gpu boost. Pytanie brzmi: jak to działa i skąd to pobrać, bo nigdzie tego niema. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 Boost podnosi taktowanie pod obciążeniem. Nic nie musisz dodatkowo instalować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc338 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 mam karte graficzna gtx 660 ti. Ostatnio przeczytałem ze ta karta ma jakas technologie nvidia gpu boost. Pytanie brzmi:co to dokladnie daje i co najwazniejsze skad to pobrać bo nigdzie tego niema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 To jest technologia "wbudowana" tzn.: nic nie musisz robić, działa samoczynnie podnosząc taktowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...