david911 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2014 Witajcie Dawno temu wrzuciłem kilka fotek na albumy Picasa - obecnie przejęty przez google'a. Dziś chciałem sobie podejrzeć te fotki a tu niemiłe zaskoczenie - przy wyborze Google Photos google każe mi zarejestrować się w G+ (czego do tej pory udawało mi się uniknąć). Czy mam jakąkolwiek opcje na podejrzenie/skasowanie starych zdjęć bez zakładania profilu G+? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2014 zaloguj się normalnie do picasy https://picasaweb.google.com/ ja nie mam G+ i normalnie używam starej picasy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2014 picasa już od dawien dawna jest googlowska - już pierwsze androidy miały galerie synchronizowaną z tym serwisem przez ich konto. A pytanie o rejestracje w g+ wyskakuje teraz właściwie wszędzie - ale mozna ją przeklikać :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2014 to, że jest googlowska nie oznacza, że trzeba ją integrować z G_ówno+ :) Tak jak pisałem ja dalej używam "starego" interfejsu bo ta integracja wszytkiego z G+ mi nie odpowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david911 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2014 Adres starej picasy dodany do zakładek - problem rozwiązany ;) Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...