Pixello Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2014 (edytowane) Witam. Mam na płycie B85M-G43 dysk MX 100 256gb w achi i mam dużo niższą prędkość w AS SSD niż na testach na internecie. Co mam zrobić? Edytowane 19 Czerwca 2014 przez Pixello 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2014 (edytowane) Pierwsze co przychodzi mi do głowy, to możliwe że podpiąłeś dysk do dodatkowego kontrolera As Media lub innego podobnego badziewia. Spróbuj przepiąć w inny port sata na płycie. P.S. Widzę że płyta posiada dwa porty Sata II, także to może być przyczyną. Upewnij się że dysk jest podpięty do gniazda Sata III Edytowane 19 Czerwca 2014 przez kapi89 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2014 Poza tym nie zaśmiecaj forum. Istnieje odpowiedni temat zbiorczy. Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixello Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2014 Sorka i dzięki, pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...