Skocz do zawartości
amdek

Kto ma tunerTV i DirectX9.0 na jednym kompie ??!!

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktos zetknal sie juz z problemem tuneraTV i DX9.0 ?? Czy mam to tylko ja ??

Chodzi o to ze po zainstalowaniu DX9.0 gdy robie fullscreen w programie do obslugi tunera

to obraz jest maxymalizowany ale jednoczesnie jakby byl tracony sygnal TV, bo na ekranie widze

bialo-czarna "tapete" i trzaski w glosnikach !! Znika to dopiero gdy zmienie ogladany kanal wtedy juz

jest OK. Sytuacja powtarza sie przy kazdej maxymalizacji i minimalizacji !!

Czy ktos tez to mial ?? A moze macie TV i DX9.0 i wszystko jest OK ??

Odpowiedzi mile widziane :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:idea:

ja mialem jak testowalem nowe ATI Multimedia Center 7.9 na moim tunerze ATI TV-Wonder - problem w tym ze ten DX byl tam wymagany :P

zadnych skutkow ubocznych nie zauwazylem - przy uzywaniu tunera :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AverTV Studio 203 + DX9.0 - no problema nawet przy pełnym ekranie.

Tez mam to Studio tylko problem w tym ze nie moge zassac nowych sterow do niego bo jest na tyle stary ze w mojej wersji nie mam numerka sprzetu ktory jest niezbedny do zainstalowania nowych sterow !!

Chociaz tamte stery zassalem z dobre pol roku temu i nie chce zasysac nowych bo mam modemik a one waza troche !!

Moje wiec pytanie czy jest jakis sposob na obejscie tego numerka ?? I czy wy uzywacie tych nowych sterow z AverMedia czy tych dostarczonych ze sprzetem ?? A moze teraz juz nie potrzebny ten numerek ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:idea: 

ja mialem jak testowalem nowe ATI Multimedia Center 7.9 na moim tunerze ATI TV-Wonder - problem w tym ze ten DX byl tam wymagany :P

zadnych skutkow ubocznych nie zauwazylem - przy uzywaniu tunera :)

A te Multimedia Center to niby odpaliles na Atari :P hihihi

A ATI TV-Wonder podlaczyles do magnetofonu za pomoca BlueTooth :P hihihi ogladajac programy w konsoli (tryb txt roxxx :P )

benek rzadzi w New Technology :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja instalowałem sterowniki bez klucza. Obejrzałem dokładnie instrukcję i pudełko nie ma śladu numerka .

Ale jakie to byly stery ?? Skad zassane ?? Bo ja nie mam pudelka a w instrukcji nic ni ma :( Te stery nie wymagaly numerka czy to jakos obszedles ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh teraz wyjde na totalna lame ale coz :( nie mam stalki i nie moge zasysac wszystkiego zeby sprawdzic czy dziala !!

Mam AverTV Studio i sa tam do tego tunera stery ale nad nimi widnieje napis "product Key Required" !!! A nie widze indziej sterow dla tej karty !!??

Wiec jak to zrobiles ??

Chyba ze zassales stery te nieco wyzej zatytulowane TunerTv(cos tam) ktore maja w nazwie pliku avertvStudio ale przeznaczone sa dla innej karty - przy nich nie ma napisu ze wymagany key !!??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi