NowyZielony Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Myślę o zakupie ps4 ale podłączanie do TV ( które jest często przez kogoś zajęte ) mnie zniechęca, więc pomyślałem czy nie dałoby się podłączyć 4 do mojego monitora-samsung t22a350. Jak wskazuje mój nick jestem totalnie zielony w tym temacie :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 No skoro da się pod TV to czemu miałoby nie dać się do monitora? Ma przecież HDMI więc w czym problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NowyZielony Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 No skoro da się pod TV to czemu miałoby nie dać się do monitora? Ma przecież HDMI więc w czym problem? Może to moja wina, źle zadałem pytanie. Bardziej interesowała mnie jakoś obrazu czy nie będzie rozciągnięty i dźwięk. I dodatkowo chciałbym zapytać czy ma jakieś znaczenie że mam do tego monitora podpięty komputer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShFil Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Twój monitor ma taki sam format obrazu(16 do 9) i rozdzielczość(1080p), czyli z obrazem nic nie będzie. Jak masz w tym samym czasie podłączony monitor i konsolę to musisz ręcznie wybierać źródło obrazu. Pzdr. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QCoo Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 tak, dokładnie. Twój monitor ma 2 wejścia hdmi więc, pod jeden bedziesz miał podpięty PC a pod drugi podepniesz konsolę. Obraz będzie jak żyleta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...