BlackBourn Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Witam, Odkąd posiadam battlefielda 3 miewam całkowite zacięcia gry po ok 2 min, z tego co wiem ten problem nie występuje tylko u mnie. Specyfikacje mojego "Komputera". Forton 450 W Ram: Kingston 2 GB Gpu: ati radeon hd4850 (512 mb) Cpu: Intel Core e6300 Mobo: Asus p5vd2-mx Wiem, że komputer antyk, ale muszę się tym narazie zadowolić :). Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 1. ) Temat o BF3 już jest . 2. ) Na jakich detalach grasz i czy multi czy tylko SP ? 3 .) Masz słabego procka , w dodatku hamuje on kartę , ramu też mało jak na BF3 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackBourn Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 2.) Na niskich, problem występuje na multi, i sp. 3.) Wiem, ale wymieniam na nowego Pcta. Ten jest za stary, nie opłacalny poprostu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2014 Temat bez sensu, ramu 1/3 wymagana do tego by normalnie grać, grafa staraz małym v-ram, proc poracha...żeby to choć 3.8ghz c2d 8400 był czy coś lepszego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2014 1. ) Temat o BF3 już jest . I na tym skończmy ten. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...