d3adsanta Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Witam. Dzisiaj chciałem podłączyć nową karte (asus r9 290) ale zamiast zobaczyć jakieś rezultaty to miałem tylko czarny ekran monitora i brak piknięć (próbowałem przez dvi i hdmi i było tak samo)karta podłączona do zasilacza poprzez 1x 6/8pin 1x 6pin i obydwa mają zielone światełko(jakiś nowy patent ) wentylatory się kręcą. Ustawienia sprzętu: procesor - intel i5 2500 zasilacz - xfx core 550 płyta główna - H61M E33 (B3) wersja biosa to 2.10.1208( msi live update pokazuje A.30) karta graficzna (stara) - geforce gtx 460 ram - 8gb 1333 na starej karcie wszystko sprawuje się dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RPGamer2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Odinstalowałeś najpierw sterowniki do starej karty? Jeśli tak, to sprawdź czy u kogoś chodzi twoja r9 290. Jeśli nie chodzi to oddaj na gwarancję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3adsanta Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Stare sterowniki usunięte, wyjmowałem kości pamięci i nawet bez nich komputer nie pikał. Mam zamiar jeszcze zanieść komputer do serwisu aby sprawdził, a jak nie będzie działać to wysyłam kartę na gwarancje. Edytowane 21 Czerwca 2014 przez d3adsanta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3adsanta Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2014 problem rozwiązany, więc temat do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2014 Nie pochwalisz się, co zepsułeś, o czym zapomniałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3adsanta Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) winowajcą była płyta główna :) (port pci lub bios), więc kupiłem nową. Edytowane 24 Czerwca 2014 przez d3adsanta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...